Organizatori protesta 1 od 5 miliona traže od RTS pet minuta u Dnevniku 2

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930

Organizatori protesta "1 od 5 miliona" tražili su danas od Radio-televizije Srbije da u Dnevniku 2 odvoji pet minuta za gostovanje predstavnika tog protesta i da u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove.

U saopštenju koji su potpisali organizatori protesta Jelena Anasonović i glumac Branislav Trifunović od RTS-a se traži "objavljivanje istinitih podataka o broju okupljenih nezadovoljnih građana, emitovanje verodostojnih snimaka sa protesta, kao i objavljivanje zahteva demonstranata".

"Da se u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove i da se na taj način omogući sagledavanje i druge političke opcije. Podsećamo - to je zakonska obaveza Javnog servisa", navodi se u saopštenju koje poslato s adrese "Stop krvavim košuljama".

Navodi se i da RTS ima rok da do dana održavanja trećeg protesta "1 od 5 miliona" u subotu, 22. decembra, u 18 časova, ispuni zahtev o gostovanju predstavnika protesta.

"Radio televizija Srbije treba da bude javni servis svih građana. Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti koju Aleksandar Vučić stvara već šest godina", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da su zahtevi protesta koji je najavljen za subotu otkrivanje javnosti nalogodavca ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, nalogodavaca napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, kao i ko je "pokušao da ubije novinara portala Žig info Milana Jovanovića i ko je to naredio".

"Radio televizija Srbije treba da bude javni servis svih građana. Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti koju Aleksandar Vučić stvara već šest godina", navodi se u saopštenju.

:nono3: :nono3:

RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju sizofrene, paranoidne virtualne realnosti u koju Aleksandar Vučić veruje već šest godina". :aha2:

_nobody_

I to sve kaže kredibilna osoba Anasonović WTF. Ovo bi Krajiški zajahao.

maxresdefault.jpg

Hmmmm... Cini se da su se ove super hiper polugenija administratorske sile Krstine nesto zaiebale, pa su zakljucale temu, pa su se konsultovale sa Bata Santoshevim krimosima (jel ti krimosi imaju mozda nekakve propozicione ideje, statijaznam), pa su resili onda (on their own discretion) da otkljucaju temu. :mrgreen:

_nobody_
Ma, nije ima tu par genija koji čitaju sporo, a onda ne smeš da im pišeš brzo.

- - - - - - - - - -

Dobice onoliko, koliko su dobili mitingasi zbog hapsenja Radovana Karadzica, koji su setali nekoliko meseci zbog toga 2008. godinice.

Tada je RTS uredjivala Direkt Media, pa eto, neka izmere koliko su tada bili cool.

Ma meni zbog ove Vlajnice, vidiš kako je vojni sindikalac odmerava u guzice.

Organizatori protesta "1 od 5 miliona" tražili su danas od Radio-televizije Srbije da u Dnevniku 2 odvoji pet minuta za gostovanje predstavnika tog protesta i da u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove.

U saopštenju koji su potpisali organizatori protesta Jelena Anasonović i glumac Branislav Trifunović od RTS-a se traži "objavljivanje istinitih podataka o broju okupljenih nezadovoljnih građana, emitovanje verodostojnih snimaka sa protesta, kao i objavljivanje zahteva demonstranata".

"Da se u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove i da se na taj način omogući sagledavanje i druge političke opcije. Podsećamo - to je zakonska obaveza Javnog servisa", navodi se u saopštenju koje poslato s adrese "Stop krvavim košuljama".

Navodi se i da RTS ima rok da do dana održavanja trećeg protesta "1 od 5 miliona" u subotu, 22. decembra, u 18 časova, ispuni zahtev o gostovanju predstavnika protesta.

Dodaje se i da su zahtevi protesta koji je najavljen za subotu otkrivanje javnosti nalogodavca ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, nalogodavaca napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, kao i ko je "pokušao da ubije novinara portala Žig info Milana Jovanovića i ko je to naredio".

Znam da ćete mnogi pronaći ovo kontroverznim, ali mislim da je mnogo gore što je ovom novinaru spaljena kuća, nego taj pretučen:

477755_milan-jovanovic1_ls.jpg

Njegov šef je zadobio povrede i u bolnici rane su zarasle; kuća je uništena i sve što je čovek u njoj imao, nepovratno.

Znam da ćete mnogi pronaći ovo kontroverznim, ali mislim da je mnogo gore što je ovom novinaru spaljena kuća, nego taj pretučen:

Njegov šef je zadobio povrede i u bolnici rane su zarasle; kuća je uništena i sve što je čovek u njoj imao, nepovratno.

Mafija Sima Cigana (Predsednika Opstine Grocka, ex generalnog direktora Zeleznica Srbije). Simine dve "gradjevinske" firme su i rusile Sava Malu, uz podrsku chuburskih mafijasa. :smeker:

_nobody_

Sve je to namešteno sa tom Barbarom.
Svi su oni isti i sve neki spinovi.

ipak šokira činjenica da gomila botova žute bivše sekte BoTe lopova,, danas opozicije , ne razlikuje vreme koje predsednik države i vlada dobijaju, od vremena koje SNS dobija u odnosu na stranke tzv opozicije. Ja da sam predsednik, proglasio bih sebe kraljem i uveo jednu Tv i danonoćni moj rijaliti. a ovi neki luzeri bi vreme...

A što ja i moja stranka ne dobijemo vreme_ zasto baš te neke mi6 cia soroš klinton jsdp svinjošević milo narko klan sponzorisane bande.. I ja sam opozicija.. i ja hocu svoje vreme! Samo moj vid protesta je drugačiji, ne volim da šetam zimi. Već trolujem internet do iznemoglosti i čekam da neki moćnik učini nešto za moju stvar ,da bi se smirio i manje talasao.

i koji Sektaški trip i fetiš ovi imaju na broj 5 ?
5 im majki *****.

Ono što se krije iza ove spin medijske farse od protesta, je vrsta levičarskog fašizma spoznorisanog iz neformalih centara moći.
I vlast i opozicija rade na projektu ŠVEDIZMA! žele koncept uređenja Švedske da uvezu na mala vrata. Smrt Švedizmu , živela sloboda! z:((

Ne, ovo je ortodoksna budalaština, koja ne odgovara postavljenoj temi, šta ti imaš da kažeš o 5 minuta vremena u Dnevniku? (BTW, "mesto zločina" je uređeno, dušeku ništa ne fali)

Back