Organizatori protesta „1 od 5 miliona“ osudili napad na novinarku Sonju Pešić

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Mnogi su bili neljubazni, ali jedan učesnik protesta posebno. Prvo mi je rekao da je zabranjeno slikanje, da napustim skup, a kada sam mu pokazala novinarsku legitmaciju dozvolio mi je da ostanem, ali je zato bio mnogo grub i neprestano pratio. Unosio mi se u lice, slao poljupce, dobacivao, pokušao je da me poljubi, onda je počeo da vređa, psuje, preti, kaže novinarka našeg portala “Prokupačke vesti” Sonja Pešić, koja je večeras izašla na teren da isprati skup “Jedan od pet miliona” i samo je radila svoj posao.

Ја могу ти објасним зашто си ти морон.
Види:

Ти покушаваш да овим ,твојим примером повучеш паралеле са твојим Јутком,
а то,ниђе-везе :D
Зашто:

-Твој Јутка се налазио на дугогодишњој функцији,човек који је претио отказима и унапређивао послушне
док ово,ово што то наводиш..
па то је исто као кад ми се мени,теби допала нека риба на улици и пробао да је стартујем.

Линч,силовање,насиље..

Е,морон
где ти Бабић,где га кријете?

Pusti ti forumskog Babić@,

Ima danas u Rusiji
Grozni - Ural, to je 1X
Pa ima...
Krasnodar e da! Krasnodar, kec ko suza...

Ima kod Poljaka Lechia isto kečina

Pa onda ima u Tursku Galatasaraj, jedino mogu da nameste nerešeno mada čisto sumnjam
Bilo bi providno...

Benfika, al slaba kvota
Roma bi trebalo al Žabari...

Bajern Minken bi valjalo da razguzi Liverpool, al to već zavisi od novčane mase po kladžama...
Bolje pare u ruci nego prvo mesto za novine...

Mnogi su bili neljubazni, ali jedan učesnik protesta posebno. Prvo mi je rekao da je zabranjeno slikanje, da napustim skup, a kada sam mu pokazala novinarsku legitmaciju dozvolio mi je da ostanem, ali je zato bio mnogo grub i neprestano pratio. Unosio mi se u lice, slao poljupce, dobacivao, pokušao je da me poljubi, onda je počeo da vređa, psuje, preti, kaže novinarka našeg portala “Prokupačke vesti” Sonja Pešić, koja je večeras izašla na teren da isprati skup “Jedan od pet miliona” i samo je radila svoj posao.

Linc ,silovanje,nasilje?

Jbt,covek mozda hteo da uradi dobro delo,cim je u SNS njen muz sigurno ne hebe,nego skine i zaviruje sta su radili oni pre njega....
A ona se uplasila,jadna...
Mizerno i jadno podmetanje od neke tamo nazovinovinarke.Misli da ce ako ponovi Barbarinu glupost da postane popularna...

Немој да ми шаљеш приватне поруке више приватне природе, си чуо?
Salji mu privatne poruke poslovne prirode,ili poslovne poruke privatne prirode...
A privatne poruke privatne prirode-nikad!:rtfm::hahaha:

Back