Organizacija Centar za zivot

Bjankilina

Ističe se
Poruka
2.732
Svaki put sam u blazenom soku kada procitam neki tekst koji ova organizacija objavi na svom sajtu. Osim što je očigledno da zastupa prava porodica na najbolesniji mogući način, gde se gubi svako pravo žene, dodatno se traumatizuju osobe koje se odluče da mozda nemaju decu , osobe koje su transrodne , gej itd it..naišla sam na tekst gde je žena koja ima 4oro dece navodno završila na dugogodišnjem psihijatriskom lečenju posle 2 abortusa ,na stranu to što nije koristila kontracepciju , to se nigde ni ne spominje, već samo kako je prevarena , izneverena i pukla.kao.kokica , jer nije rodila o to dvoje. Da li žene treba to da čitaju? Da li mlade žene treba da se prepadnu , ako ne rode , da će završiti u Laži?tekstovi o tome kako treba po svaku cenu roditi dete sa daunom, nema veze sto ce život i tom detetu i roditeljima biti beskrajno mucenje. O čemu se radi sa ovom organizacijom?

https://centarzazivot.rs/posle-abor...muza-ispovest-zene-koja-je-dvaput-abortirala/

Recimo, meni je ovo toliko degutantno , uzas. Na iszo način možemo pristupiti ljudima koji su oboleli, jer nisu našli partnera ili su bili odbačeni od roditelja ili zlostavljani. Ovaj tekst je toliko pun poluinformacija, neistinitosti , laprdanja , uzas

Žena labilna, depresivna, anoreksicna, povremena alkoholuxarka divna majka 4oro dece koju je za vreme njenih silnih ispada morala da trpi čitava porodica, jer je patila za nebrojeno decom , dobija medijski prostor za savetovanje drugih žena. Mislim... Alo, o čemu se radi

Poslednja izmena:
https://centarzazivot.rs/posle-abor...muza-ispovest-zene-koja-je-dvaput-abortirala/

Recimo, meni je ovo toliko degutantno , uzas. Na iszo način možemo pristupiti ljudima koji su oboleli, jer nisu našli partnera ili su bili odbačeni od roditelja ili zlostavljani. Ovaj tekst je toliko pun poluinformacija, neistinitosti , laprdanja , uzas

Žena labilna, depresivna, anoreksicna, povremena alkoholuxarka divna majka 4oro dece koju je za vreme njenih silnih ispada morala da trpi čitava porodica, jer je patila za nebrojeno decom , dobija medijski prostor za savetovanje drugih žena. Mislim... Alo, o čemu se radi

Ja mislim da bi se tek razočarao/la da čuješ tamne brojke abortusa i da znaš za razloge u tim razlozima vidiš cijelu bolest brakova, iskrivljene slike ljubavi, nasilja, i svega ostalog‼️

Ne ulazite u takve organizacije niti životne priče ako ste patrijarhalni muškarac ili žena

Na ovom svijetu ima toliko zla i bolesti da pametni samo kažu Bože sačuvaj

Ovamo je jedna sada već žena od 70 godina pričala da je 11 x odlazila na abortus

Muž se počastio kad god je hteo , agresivac,kontracepciju nije smjela koristiti i svaki put kad se zakači ona ode na abortus inače imali su jedno dete ona nije više htela da ima sanjim djecu, razvod nije bio moguć zbog okolnosti koji su to pa isključili

Izmišljena priča u cilju zastrašivanja.
A degutantna je i da je istinita jer je u pitanju labilna i nesrećna osoba, žrtva sopstvene porodice i muža verovatno nasilnika. Muž kojem je stalo do žene ne razgovara tako što kaže: radi šta hoćeš.

Ja mislim da bi se tek razočarao/la da čuješ tamne brojke abortusa i da znaš za razloge u tim razlozima vidiš cijelu bolest brakova, iskrivljene slike ljubavi, nasilja, i svega ostalog‼️

Ne ulazite u takve organizacije niti životne priče ako ste patrijarhalni muškarac ili žena

Na ovom svijetu ima toliko zla i bolesti da pametni samo kažu Bože sačuvaj

Ovamo je jedna sada već žena od 70 godina pričala da je 11 x odlazila na abortus

Muž se počastio kad god je hteo , agresivac,kontracepciju nije smjela koristiti i svaki put kad se zakači ona ode na abortus inače imali su jedno dete ona nije više htela da ima sanjim djecu, razvod nije bio moguć zbog okolnosti koji su to pa isključili

Bas je to moja poenta. Moja baba je abortirala j mislim isto mnogo puta. Ne znam tačno, ali neka bude 15, lupila sam, ali to je zato što dedi nije smela da kaže ne. Posebno kad je pripit. A deda bas nije bio u fazonu da navlači kondom, ne verujem ni da je znao šta je to, baba je jednom stavila spiralu , bile su nekada kao sprave za mučenje i imala je neke teške komplikacije i jedva izbegla vadjenje materice . Ali ajde ti osudi ženu koja već ima troje dece, sa 4 razreda osnovne škole u patrijaharnom društvu koja mužu nije smela da kaze ne. Ćutala i išla na abortus da ne bi pravila sebi još veću bedu u životu. Meni je tužno što znam da svega toga ima i danas, tužno mi je sto je moju drugaricu ostavio kockar sa dvoje dece, nije joj se više javio, a bio je veliki protivnik abortusa, što znam.zene koje rađaju 4to, 5to dete , jer se boje reakcije muža ako kažu da im je dosta i da nisu mašine za rađanje. Imam puno tih primera oko mene, blizu mene i bas sam ljuta zbog toga što i danas postoje muškarci koji i to mogu da kontrolišu i žena koje podržavaju takav način života, jer ne znaju za bolje. Jezivo mi.

Деда ЦАР!
Vidi, ja, srećom, mog dedu pamtim kao najboljeg dedu ikada, prema meni je bio najneznije bice na planeti i nikada nisam mogla da spojim njegovu nasilnu prirodu prema babi sa osobom koju sam ja znala . Taj čovek je meni dao sve i toliko me je voleo da to nije bilo realno. Moram priznati da sam se bas razočarala kad sam saznala kakav je bio prema babi kao mladi, jer sam i babu mnogo volela, živeli smo zajedno i danas mi je teško što je sa njim toliko patila i što se ranije nije otreznio i opametio kao kad sam se ja rodila

Back