ordinacija kod marlona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.400
ordinacija kod marlona ( ako ga veceras bude gde treba, u suprotnom moze lock)

naslov je jasan... pitajte sve sta vas zanima
zadrzavam pravo da nekima ne odgovorim ako samo pomislim da su klonovi zeljni prostacke krljacine
molim da pitanja budu jasna i u prvom licu jednine a ne ono... dragi doktore moja drugarica 'oce da raskine sa deckom pa ne zna sta da radi....
odgovaram u formi ceta na ovoj temi jedan na jedan i tek onda prelazim na sledeceg pitaca
ako pitac na moje pitanje ode da kuva rucak, dzogira, spava, da se zapire il' kreshe pa bi mozda sutra da nastavi pricu moze odmah da zaboravi na ovaj topic
kad zavrsim sa pitacem kazem jednostavno idemo dalje i prelazim na sledeceg ne odgovarajuci na dodatna podpitanja prethodnog ma koliko bila intrigantna i pratiocima teme zanimljiva
svako mesanje drugih u diskusiju izmedju pitaca i mene tretirace se kao spam, trol, flejm il' kako vam drago
rok za odgovore u cetu je maximum 5 minuta, ako pitac rok prekoraci prekidam seansu... naucite da brzo mislite a i jos brze kucate

dok smisljate mudre zavrzlame od pitanja malKo muzike da se opustite, bas ko kod pravog psiha u cekaonici

pa mozes za sebe jer ako je savetovaliste pitas u principu za sebe
a posto znas mene mozes i za mene ako ti cini plezir, ali to jedino ti imas privilegiju.. niko vise

ne moras da lezis.. lepse je stojecki :roll:

Aj za sebe... današnja dilema, tačnije aktuelno ovijeh dana... konačno se može reći da su se neke stvari dovele u red... ali znaš kad imaš neki šugavi osećaj da je sve samo privid, tačnije, osećaj lažne sigurnosti... i da će već sutra sve da se sruši?

uvek moras da polazis od sebe i onoga sta zelis

to je osnova

jel sumnjas u sebe?

Al ti je odgovor... :roll:
To što želim nije ono što mi možda treba... tako da sam želje davno odbacila kao nešto u šta ne treba ulagati preveliki potencijal... Recimo da imam sve što želim... dobro, većinu stvari dobijem, bez nekog prevelikog truda, čini mi se... možda zato to ne mogu da cenim? Ili sam samo negativna, a?
U kom smislu sumnjam?

Y:
Al ti je odgovor... :roll:
To što želim nije ono što mi možda treba... tako da sam želje davno odbacila kao nešto u šta ne treba ulagati preveliki potencijal... Recimo da imam sve što želim... dobro, većinu stvari dobijem, bez nekog prevelikog truda, čini mi se... možda zato to ne mogu da cenim? Ili sam samo negativna, a?
U kom smislu sumnjam?

pa odgovor je onakav kakvo je pitanje... da bi ti odgovorio moram da osetim tvoje stanje svesti a na osnovu jedne recenice ne mogu....

kolko te znam ti si u poslednje vreme pozitivisticki nastrojena i sklona racionalnom razmisljanju ono sto popularno zovemo realizam zivota.. jel tako?

nisi dogamticna ko ranije... ono uplasena i pogubljena :lol:

u smilslu da si nesigurna u sopstveni identitet....

pa odgovor je onakav kakvo je pitanje... da bi ti odgovorio moram da osetim tvoje stanje svesti a na osnovu jedne recenice ne mogu....

kolko te znam ti si u poslednje vreme pozitivisticki nastrojena i sklona racionalnom razmisljanju ono sto popularno zovemo realizam zivota..jel tako?

nisi dogamticna ono uplasena i pogubljena :lol:

u smilslu da si nesigurna u sopstveni identitet....

U poslednje vreme, valjda... jel to znači da pre nisam bila? :lol:

A, ne... nisam uplašena, nisam ni pogubljena... više skeptična. Dobiješ nešto, ali nisi zadovoljan trajno, onda i apetiti rastu, a u isto vreme strah da ni to nešto ne zaslužuješ, ali ne zato što ne vrediš, nego jednostavno nisi navikao da dobijaš na lak način... kriterijumi skaču, a sa druge strane imaš osećaj da se ljulja. Ybg, ne znam koliko sam jasna..
Ne kontam ovo za identitet... na znam da li sam ikada bila nesigurna po tom pitanju

nemoj više da edituješ...

Y:
U poslednje vreme, valjda... jel to znači da pre nisam bila? :lol:

A, ne... nisam uplašena, nisam ni pogubljena... više skeptična. Dobiješ nešto, ali nisi zadovoljan trajno, onda i apetiti rastu, a u isto vreme strah da ni to nešto ne zaslužuješ, ali ne zato što ne vrediš, nego jednostavno nisi navikao da dobijaš na lak način... kriterijumi skaču, a sa druge strane imaš osećaj da se ljulja. Ybg, ne znam koliko sam jasna..

jesi ali svako iskustvo te obogati na neki nacin ali i obogalji sa druge strane...

svi ljudi manje vise cine greske za greskom nisi jedina... znas kako se kaze niti umemo da volimo kako treba niti da se odricemo... is pogresnih osecanja izlazi pogresno da kazem mudrovanje pa i kasnije delovanje

jasna si prilicno...ti barem nisi neki asketa kome moram da pazim na svako slovo...spolja..ali iznutra si sklupcana opet ko ranije...

jesi ali svako iskustvo te obogati na neki nacin ali i obogalji sa druge strane...

svi ljudi manje vise cine greske za greskom nisi jedina... znas kako se kaze niti umemo da volimo kako treba niti da se odricemo... is pogresnih osecanja izlazi pogresno da kazem mudrovanje pa i kasnije delovanje

jasna si prilicno...ti barem nisi neki asketa kome moram da pazim na svako slovo...spolja..ali iznutra si sklupcana opet ko ranije...

Ok...

Zato što ništa ne radimo punim kapacitetom, kontrolišemo stvari koje razum ne bi trebao da kontroliše... Iz pogrešnih osećanja? A gde osećanja mogu da budu pogrešna, možda pogrešni motivi... I sada dolazim u situaciju kada bi trebala nešto da menjam, ali mi se ne ulazi ponovo u priče koje imaju početak, umorna sam od novih početaka. Ne radi se o ljubavi.
Najradije bi se prepustila, ali ni to ne smem... jer opet kažem, imam osećaj da je klimavo.... u tome je problem, što ne mogu da otklonim neke blokade, u sebi, ka drugima. Ili opet da menjam, ali možda nije problem u tome, možda je u meni? Da menjam sebe... :confused:

Pa to... i meni se čini, opet...

Y:
Ok...

Zato što ništa ne radimo punim kapacitetom... Iz pogrešnih osećanja? A gde osećanja mogu da budu pogrešna, možda pogrešni motivi... I sada dolazim u situaciju kada bi trebala nešto da menjam, ali mi se ne ulazi ponovo u priče koje imaju početak, umorna sam od novih početaka. Ne radi se o ljubavi.
Najradije bi se prepustila, ali ni to ne smem... jer opet kažem, imam osećaj da je klimavo.... u tome je problem, što ne mogu da otklonim neke blokade, u sebi, ka drugima. Ili opet da menjam, ali možda nije problem u tome, možda je u meni? Da menjam sebe... :confused:

Pa to... i meni se čini, opet...

:) ti si se dosta promenila a i promenila si veruj i neke u svojoj okolini ma koliko ti delovalo ovo malo jeftino sto kazem... osecanja nikad nisu pogresna to si nadam se naucila i ako ides protiv njih ides protiv sebe.

sigirno da je pocetak posle kraja rogobatan... ali to je logika sleda stvari, pocetak sredina i kraj... sve je u zivotu tako. nisi ti umorna od pocetaka vec si umorna malo od sebe i trudeci se da promenis druge jer si kao sto sam pisao na temi ovde ratnik u dusi....

nikad od izazova neces pobeci ali ce ti i svaki lako ostavrljiv cilj ma kako bio vredan biti bezukusan jer je lako dostizan :)

:) ti si se dosta promenila a i promenila si veruj i neke u svojoj okolini ma koliko ti delovalo ovo malo jeftino sto kazem... osecanja nikad nisu pogresna to si nadam se naucila i ako ides protiv njih ides protiv sebe.

sigirno da je pocetak posle kraja rogobatan... ali to je logika sleda stvari, pocetak sredina i kraj... sve je u zivotu tako. nisi ti umorna od pocetaka vec si umorna malo od sebe i trudeci se da promenis druge jer si kao sto sam pisao na temi ovde ratnik u dusi....

nikad od izazova neces pobeci ali ce ti i svaki lako ostavrljiv cilj ma kako bio vredan biti bezukusan jer je lako dostizan :)

Kod mene su osećanja = impulsi... a to nije svaki put dobro... odem u krajnosti. Pa reagujem žestoko kad ne treba, a kad trebam da reagujem, ja ćutim... :confused:
Znači, ne ići protiv njih, ali ih kontrolisati, usmeravati... a to još nisam naučila. :lol:

Umorna sam od promena, mnogo mi je sve ovo... i previše. Umorna sam i od sebe, i od drugih i od bitnih i od nebitnih i od dece i od posla, i od svih onih koji nešto hoće, od onih koji ništa neće, a tu su... Eto, recimo danas mi ceo dan zvoni telefon, kao po dogovoru... ne javljam se, blokiram, isključujem se, ne zanima me ni ko je, ni šta hoće, samo da me ostavi na miru... ne želim da čujem ništa, ni lepo, ni ružno. Ni da pričam, samo da ćutim.
A nisam depresivna... čak naprotiv... ne znam koji mi je q... :roll:

Lako ostvarljivi ciljevi me ne zanimaju.

Y:
Kod mene su osećanja = impulsi... a to nije svaki put dobro... odem u krajnosti. Pa reagujem žestoko kad ne treba, a kad trebam da reagujem, ja ćutim... :confused:
Znači, ne ići protiv njih, ali ih kontrolisati, usmeravati... a to još nisam naučila. :lol:

Umorna sam od promena, mnogo mi je sve ovo... i previše. Umorna sam i od sebe, i od drugih i od bitnih i od nebitnih i od dece i od posla, i od svih onih koji nešto hoće, od onih koji ništa neće, a tu su... Eto, recimo danas mi ceo dan zvoni telefon, kao po dogovoru... ne javljam se, blokiram, isključujem se, ne zanima me ni ko je, ni šta hoće, samo da me ostavi na miru... ne želim da čujem ništa, ni lepo, ni ružno. Ni da pričam, samo da ćutim.
A nisam depresivna... čak naprotiv... ne znam koji mi je q... :roll:

aha

sta ja rekoh pre godinu bese ili dve? sta ti je potrebno? secas se?

e sad posto ovaj plebs to ne zanima reci cu samo jedan deo a to je biti sam sa sobom...bez ikoga bez porodice bez dece bez decka muza ljubavnika....5 dana 7 dana.... van neta van telefona van tv-a.. van svega.

dal' bi to hrabro izdrzala i duhovno se vratila malo sigurnija ili.... si zavisnik jos uvek ?

aha

sta ja rekoh pre godinu bese ili dve? sta ti je potrebno? secas se?

e sad posto ovaj plebs to ne zanima reci cu samo jedan deo a to je biti sam sa sobom...bez ikoga bez porodice bez dece bez decka muza ljubavnika....5 dana 7 dana.... van neta van telefona van tv-a.. van svega.

dal' bi to hrabro izdrzala i duhovno se vratila malo sigurnija ili.... si zavisnik jos uvek ?

Nije izvodljivo... :lol:

Mogla bi ako bi sama odlučila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back