Orbovi

Valeria

Elita
Poruka
20.300
Često se pojavljuju tijekom perioda povišene spiritualne energije – kao što su duhovne radionice ili proslave.
Iako se spominju već više od jednog desetljeća, orbovi su još uvijek misteriozna tema koja stvara kontroverzije. Neki ljudi vjeruju da su orbovi spiritualna bića; drugi pak imaju osjećaj da su orbovi alati za detekciju i mjerenje energije korišteni od strane ne-ljudskih bića kako bi proučavali ljude i trenutne promjene na Zemlji. A neki treći mišljenja su da su oni proizvod digitalnih kamera, refleksija svjetlosti iz vode ili čestice prašine u zraku.

Tko je u pravu? Da li su orbovi spiritualna bića? Ili samo refleksija svjetlosti na jeftinim aparatima?

izvor: http://evolucija.net/hr_HR/pocetna/...pojava-orbova-na-predavanju-hira-ratan-maneka

Dakle, šta mislite... sigurno ste tu i tamo primećivali na slikama bele okrugle "mrlje".. šta mislite, šta je to?

NIsam znala da se to tako zove. inače, da, javlja se to relativno često. I to samo, kako sam ja primetila, na digitalnim fotoaparatima, na onim starim, sa filmom - ne. Ako grešim, ispravite me, ali ja to na tim starim fotkama, izradjenim sa filma, nisam primetila.
E, sad, svetlost, ili nešto preko - ja ne znam.

prasina koja je osvetljena blicem.
99% slika sa "orbovima" nastala je po noci, uz upotrebu blica, koji osvetli cestice prasine, a koje zbog blizine objektivu budu van fokusa i samim tim , sfericnog odsjaja....

Back