The Rock
Zainteresovan član
- Poruka
- 301
koliko sam gledao ovakva tema jos ne postoji pa me interesuje... Naime vecina astrologa ili svi smatraju da kada se u jedno kuci nalazi planeta koja je blizu pocetka neke druge kuce da se smatra da ta planeta ima onda uticaj i na onu drugu kucu kojoj je blizu... E sad pitanje je od koliki obris treba da bi se znalo da planeta utice i na onu drugu kucu? Koliko sam video neki smatraju da ako je planeta blizu neke kuce da gdedaju samo uticaj na tu kucu iako se ona ne nalazi u toj kuci, malo mi je to glupo i nerazumljivo, logicnije je da ako se nalzai neka planeta blizu neke kuce da ipak glavni uticaj ima na kucu u kojoj se nalazi a da moze da pravi uticaj i na drugu kucu koja je blizu te planete...
Meni napr. Uran mi je u 7.kuci na 10,22stepenu a 8kuca mi pocinje na 11.29stepenu, znaci obris je malo veci od jednog stepena, isto tako imam Mars u 5.kuci na 5,24stepenu a 6.kuca mi pocinje na 7,44stepenu, znaci tu je veci obris... kako da ja sad tumacim ovo... Po meni bi trebalo da znaci da su te dve planete u 5 i 7 kuci ali da imaju neki uticaj na 6. odnosno 8 kucu...?
Ako bi neko mogao da mi malo razjasni
Meni napr. Uran mi je u 7.kuci na 10,22stepenu a 8kuca mi pocinje na 11.29stepenu, znaci obris je malo veci od jednog stepena, isto tako imam Mars u 5.kuci na 5,24stepenu a 6.kuca mi pocinje na 7,44stepenu, znaci tu je veci obris... kako da ja sad tumacim ovo... Po meni bi trebalo da znaci da su te dve planete u 5 i 7 kuci ali da imaju neki uticaj na 6. odnosno 8 kucu...?
Ako bi neko mogao da mi malo razjasni