veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Ti to njemu kažeš?
Pogneš li glavu kad prođeš pored crkve i kada ti dođe datum nek'dašnje slave, 'leba ti?
Misliš da se te spodobe ičega stide?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to njemu kažeš?
Pogneš li glavu kad prođeš pored crkve i kada ti dođe datum nek'dašnje slave, 'leba ti?
Njegoš reče za žene 'stotinu će promjeniti vera, da učini što joj srce žudi'... očito nikad nije upoznao nekog muškarca poput osobe iza nickname-a Srbskizborim.Misliš da se te spodobe ičega stide?
Na Marsu.
Njegoš reče za žene 'stotinu će promjeniti vera, da učini što joj srce žudi'... očito nikad nije upoznao nekog muškarca poput osobe iza nickname-a Srbskizborim.
Pa? Ta markica je promenila granice bili koje zemlje?
Njegoš reče za žene 'stotinu će promjeniti vera, da učini što joj srce žudi'... očito nikad nije upoznao nekog muškarca poput osobe iza nickname-a Srbskizborim.
Pa da, tako i mi sa četnicima.Ne bih tolerisao, ali zaista nisam imao prilike tako nešto da vidim. Inače, bilo kog ustašu ću prebiti kad god dobijem priliku, samo što ih, osim u inostranstvu, ovde i ne dobijam.
A da tek vidiš šta su napravili Hrvati...Vidi šta su napravili Srbi...
Vidi šta su napravili Srbi...
Sram te bilo čime se ponosiš!A da tek vidiš šta su napravili Hrvati...
Da vidi to. Madari se Boje Bosne.
Bosna sila bato
Mislim da se Krang ponosi, ne ja.Sram te bilo čime se ponosiš!
Mislim da hoće da kaže da i Srbi mogu da budu zločinci.Šta hoćeš da kažeš?
Pa da, tako i mi sa četnicima.
Mislim da hoće da kaže da i Srbi mogu da budu zločinci.
A da tek vidiš šta su napravili Hrvati...
Ima li naroda bez manjih ili većih zločina?Mislim da hoće da kaže da i Srbi mogu da budu zločinci.
Mislim da hoće da kaže da i Srbi mogu da budu zločinci.
Pa šta sad, neki puta dobiješ po peechki, neki puta daš po peechki, važno je da se nešto dešavaDa, video sam to i u Atini, kad vas ostavili dećki...
Vi pobili 8k ljudi da oslobodite jedno selo, mi pobili 600 da oslobodimo 30% RH.Hoću da kažem da se mi ponosimo istrebljenjem terorista, dok se vi ponosite istrebljenjem nevinih civila
Pa šta sad, neki puta dobiješ po peechki, neki puta daš po peechki, važno je da se nešto dešava
Vi pobili 8k ljudi da oslobodite jedno selo, mi pobili 600 da oslobodimo 30% RH.
Pa nije baš usporedivo