Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome uopšte treba mađarski kojim na svetu ne govori niko pa čak ni etnički Mađari u mnogo slučajeva koje lično poznajem?Kao ideju vidim uvođenje mađarskog jezika kao obaveznog u svim vojvođanskim školama. Dakle odlično bi bilo da deca od prvog razreda uče engleski, nemački i mađarski.
Ruski je nepotreban. Retko ko odlazi u Rusiju a nije ni svetski jezik. Kineski je previše težak da bi se učio tako da je to sve bacanje vremena.Kome uopšte treba mađarski kojim na svetu ne govori niko pa čak ni etnički Mađari u mnogo slučajeva koje lično poznajem?
Išli na časove kad je trebalo da polažu za pasoš.
Ruski i kineski treba da se uči, pored engleskog i nemačkog
Ma kakva četvrtina..Ruski je nepotreban. Retko ko odlazi u Rusiju a nije ni svetski jezik. Kineski je previše težak da bi se učio tako da je to sve bacanje vremena.
Mađarski treba učiti zbog lepote a i četvrtina stanovnika Vojvodine govori mađarski. Naravno mislim na Vojvodinu isključivo. Srbijanci treba više da uče turski.
Nemaš osnovne informacije kao i većina srpskih analfabeta koje vode srpsku državu od 1918. Zato je Srbija sve uniženija a tebi je sve smešnije. Ehehehe...Ma kakva četvrtina..
Možda romski
Sto se ruskog tice, dodju Rusi cas posla
Imam sasvim dovoljno informacija da znam da ima vise Roma nego Madjara.Nemaš osnovne informacije kao i većina srpskih analfabeta koje vode srpsku državu od 1918. Zato je Srbija sve uniženija a tebi je sve smešnije. Ehehehe...
Dok dođu ti Rusi i Kinezi i ti ćeš bit Rom EheheheImam sasvim dovoljno informacija da znam da ima vise Roma nego Madjara.
Jos kad dodju Rusi I Kinezi izgubicete i status manjine. Ehehehhihihihi
Vec su dosli a ja Srbin bio i osto.Dok dođu ti Rusi i Kinezi i ti ćeš bit Rom Ehehehe
u Kruševcu ima puno Bugara, uglavnom govore ciganskim jezikom...naprasno se setili da su Bugari i dobili pasošeKome uopšte treba mađarski kojim na svetu ne govori niko pa čak ni etnički Mađari u mnogo slučajeva koje lično poznajem?
Išli na časove kad je trebalo da polažu za pasoš.
Ruski i kineski treba da se uči, pored engleskog i nemačkog
Вратили се корјенима, Цигани?u Kruševcu ima puno Bugara, uglavnom govore ciganskim jezikom...naprasno se setili da su Bugari i dobili pasoše
Mi kad bi objavili srpsku kartu do Japana nas bi bombardovali.
То је стара историјска карта.