Orbanova karta "Ugarske" u kojoj se našla Vojvodina ili zašto srpska nacionalna politika ćuti na provokacije?

e60d8ea1-815a-4546-80e4-34977a3ee1c0.jpg

Kao ideju vidim uvođenje mađarskog jezika kao obaveznog u svim vojvođanskim školama. Dakle odlično bi bilo da deca od prvog razreda uče engleski, nemački i mađarski.
Kome uopšte treba mađarski kojim na svetu ne govori niko pa čak ni etnički Mađari u mnogo slučajeva koje lično poznajem?

Išli na časove kad je trebalo da polažu za pasoš.

Ruski i kineski treba da se uči, pored engleskog i nemačkog

Kome uopšte treba mađarski kojim na svetu ne govori niko pa čak ni etnički Mađari u mnogo slučajeva koje lično poznajem?

Ruski je nepotreban. Retko ko odlazi u Rusiju a nije ni svetski jezik. Kineski je previše težak da bi se učio tako da je to sve bacanje vremena.
Mađarski treba učiti zbog lepote a i četvrtina stanovnika Vojvodine govori mađarski. Naravno mislim na Vojvodinu isključivo. Srbijanci treba više da uče turski. :hahaha:

Ruski je nepotreban. Retko ko odlazi u Rusiju a nije ni svetski jezik. Kineski je previše težak da bi se učio tako da je to sve bacanje vremena.
Mađarski treba učiti zbog lepote a i četvrtina stanovnika Vojvodine govori mađarski. Naravno mislim na Vojvodinu isključivo. Srbijanci treba više da uče turski. :hahaha: :hahaha:
Ma kakva četvrtina.. :hahaha:
Možda romski
Sto se ruskog tice, dodju Rusi cas posla

Nemaš osnovne informacije kao i većina srpskih analfabeta koje vode srpsku državu od 1918. Zato je Srbija sve uniženija a tebi je sve smešnije. Ehehehe...
Imam sasvim dovoljno informacija da znam da ima vise Roma nego Madjara.
Jos kad dodju Rusi I Kinezi izgubicete i status manjine. Ehehehhihihihi

Poslednja izmena:

u Kruševcu ima puno Bugara, uglavnom govore ciganskim jezikom...naprasno se setili da su Bugari i dobili pasoše

Back