Orban odbio naređenje Amerike

Орбан је верни слуга Брисела, чак га је Јункер једном ишамарао а он се само смешкао:

Него је занимљивија вест да је орбан финансирао медијске агенције блиске његовој партији Фидес, са око 200+ милиона евра, да шире про-фидес пропаганду.

Једна од тих постулата је да је он неки храбри Матија Корвин који одолева свим ударима.

Али није.

Na tome radi već godinama.
Otkad je Orban zatvorio sve njegove banke
i fondove i NVO (žene u crnom, Fond za Otvoreno društvo...)

Znamo da Soros rovari...

hungarian-roulette-300x300.jpg

Орбан је верни слуга Брисела, чак га је Јункер једном ишамарао а он се само смешкао:

Него је занимљивија вест да је орбан финансирао медијске агенције блиске његовој партији Фидес, са око 200+ милиона евра, да шире про-фидес пропаганду.

Једна од тих постулата је да је он неки храбри Матија Корвин који одолева свим ударима.

Али није.

Mislim da je uradio vise za Madjarsku drzavu nego svi srpski politicari u zadnjih 100g za Srbiju.

I Erdogan ga je počistio iz Turske :per:

Милошевић је послао убицу у Будимпешту да ликвидира Сороша.

Не зна се разлог зашто је Милошевић повукао снајперисту у последњем тренутку који је лежао на позицији непрекидно 10так дана

У сваком случају Сорош је ургирао и мало продужио живот Милошевићу и усрећио га Хагом.

- - - - - - - - - -

Да је Милошевић ликвидирао Сороша, сигурно би историја далеко другачије изгледала

Orban je trenutno najbolji politicar u Evropi posle Putina

Gleda UVEK interes svog naroda i NIKOM ne popusta , ako je to sto se trazi od njega na drzavnu i narodnu stetu

Upravo to.
Kad su ga svi pritiskali da prima migrante samo je rekao:
"Nije mene narod izabrao da menjam demografsku strukturu"
Na pretnje izbacivanjem iz EU podneo zahtev za istupanje iz EU
koji će se aktivirati ako nastave da ga prisiljavaju,
Odgovor još nije dobio.
Dosta ljudi iz Fiata KG ide tamo da radi.
Legalno i organizovano

Orban moze da radi sta hoce.Ima zemlju koja je 95% etnicka cista naseljena njegovim narodom.Ekonomija stabilna,clan su EU i NATO-a.Imaju stabilnu ekonomiju i narod ga voli.Moze da kaze svima u brk sta hoce kad njegova kuca stoji na cvrstim temeljima.Nema Madjarska svoje Kosovo ili Sandzak ili Kataloniju.

Orban moze da radi sta hoce.Ima zemlju koja je 95% etnicka cista naseljena njegovim narodom.Ekonomija stabilna,clan su EU i NATO-a.Imaju stabilnu ekonomiju i narod ga voli.Moze da kaze svima u brk sta hoce kad njegova kuca stoji na cvrstim temeljima.Nema Madjarska svoje Kosovo ili Sandzak ili Kataloniju.

Pa dobro, i njima je trebalo vreme da prihvate kako Vojvodina, delovi Slovačke i Rumunije nikada više neće biti njihovi iako su vekovima bili.

Poslednja izmena:
Милошевић је послао убицу у Будимпешту да ликвидира Сороша.

Не зна се разлог зашто је Милошевић повукао снајперисту у последњем тренутку који је лежао на позицији непрекидно 10так дана

У сваком случају Сорош је ургирао и мало продужио живот Милошевићу и усрећио га Хагом.

- - - - - - - - - -

Да је Милошевић ликвидирао Сороша, сигурно би историја далеко другачије изгледала

Znam, čitao sam o tome u rubrici Mikijevog Zabavnika 'verovali ili ne'.

Svet se polako razdvaja na dve polovine, na one koji su robovi "izabranih" i na one koji žele slobodu. Tu pomirenja nema i nije ni moguće . Ja se bojim da Srbi opet zbog svog stokholmskog sindroma ne izaberu pogrešnu stranu kao u 2.sv. ratu .

Dok Madjarska ne izadje iz EU i NATO, sva ta naklapanja kako je Orban neki ''antiglobalista'' su skroz neosnovana.
P.S. Taj isti Orban je ne tako davno rekao: ''Rusi, napolje iz Madjarske''. A 2014. im lupio sankcije ko cela Evropa sem Srbije, RS i belorusije....

• Podržavam
Reactions: MJK

Back