oralno zadovoljavanje

Pazi kojim redom samo to ide, to usta pa dupe...
A to se kao ne racuna u sex? Sta je onda to? Setnja?
jel ti razmishljash nekad? :mrgreen: bash govorim da je sve to sex, oralni, analni, vaginalni, a neki tamo mi prosipa pamet koju nema da je to predigra!!! kao ok, yebanje u usta nije sex, nije ni u goozu, samo u vaginu ako udje onda je sex!! kakav uzas, kakva glupost!!
Za mene je predigra..kako mogu reci da smo imali sex ako je duze vreme bio samo oral bez sexa..ili kako je sex ako ne svrsis..jel onda poljubac sex?
ovaaaj..kako da ti kazem, svrshavanje se podrazumeva.. wow pa ja nisam znala da si tako ogranichen!! ako ti neko yebe devojku u usta i svrshi joj u usta i ona ti to kaze, ti cesh joj reci ''ok draga, nisi me prevarila, to nije sex'':mrgreen: bash si cool :mrgreen: ALI oral bez sexa!! pa jesi ti chuo za ORALNI SEX..znash to je ono kad ona stavi ****** u usta, ili joj ti lizesh pich.ku, pa ona svrshi, sem shto ti ne svrshish :mrgreen:
Ljubljenje i mazenje mozemo na svakom koraku..znaci i to je sex:lol:
ne, to je predigra..moze a i ne mora da bude

jel ti razmishljash nekad? :mrgreen: bash govorim da je sve to sex, oralni, analni, vaginalni, a neki tamo mi prosipa pamet koju nema da je to predigra!!! kao ok, yebanje u usta nije sex, nije ni u goozu, samo u vaginu ako udje onda je sex!! kakav uzas, kakva glupost!!
ovaaaj..kako da ti kazem, svrshavanje se podrazumeva.. wow pa ja nisam znala da si tako ogranichen!! ako ti neko yebe devojku u usta i svrshi joj u usta i ona ti to kaze, ti cesh joj reci ''ok draga, nisi me prevarila, to nije sex'':mrgreen: bash si cool :mrgreen: ALI oral bez sexa!! pa jesi ti chuo za ORALNI SEX..znash to je ono kad ona stavi ****** u usta, ili joj ti lizesh pich.ku, pa ona svrshi, sem shto ti ne svrshish :mrgreen:

Jedna pametna ... a vi ostali ... ima jos mnogo da ucite :) .

А шта ако ја фантазирам да ми нека која ми није дјевојка pOOshi :hahaha: ?
Је ли то:
А)превара
Б)оралац
В)само фантазија
Мада се моје орално задовољавање своди на Еурокрем...

Jao opet si me provalila i ostavila lupanjem bez texta

Морам да додам мој став,и већине момака које знам...
Мада ви то даме већ знате :cool: али ипак...
Већина нас момака(убрајам и нас преко 30 :hahaha:)
жели немогуће - оно,***** у кревету,сјајна куварица,њањања...
Али кад је ријеч о "бацању пуше" скоро сви су ми рекли исто:
јао,што сам синоћ налетио на профи маленца,оно,братее,даје
му га по флаутању оопассноооо...
Али не бих излазио са њом за озбиљно...
Што ће рећи,све је то ОК,док се не схватамо за озбиљно.
А варијанта оралног секса у браку,еее то је други пар ципела...

DAC , KAJ JE TEBI DANAS? Cili dan si u Naftalanu ..:rotf::rotf:
I zbog toga treba da dobijem karton? Zašto? :confused:
Ima na ovom forumu pdf-ova na kojima frekvencija postovanja nije kao na LJiS-u, tamo postoje teme na kojima se ne piše i po nekoliko meseci. Kad neko hoće da ostavi post na takvoj temi time ne krši pravila foruma, a pravila foruma se ne narušavaju ni time što neko piše na više takvih starih tema. Jednostavno mi se ne dopadaju nove teme koje vidim na prvoj strani i želim da pišem na nekim ranijim temama. Nije kažnjiv ni nedostatak inspiracije zbog kog neko neće da otvori taze temu. Da su stare teme bile "besmislene" valjda bi do sada bile zaključane, ne bi na njima ljudi pisali.

Back