neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
ju pa to pi kakano i sramota
kako kakano, pa valjda ga je plahnuo????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ju pa to pi kakano i sramota
jel ti razmishljash nekad?Pazi kojim redom samo to ide, to usta pa dupe...
A to se kao ne racuna u sex? Sta je onda to? Setnja?
ovaaaj..kako da ti kazem, svrshavanje se podrazumeva.. wow pa ja nisam znala da si tako ogranichen!! ako ti neko yebe devojku u usta i svrshi joj u usta i ona ti to kaze, ti cesh joj reci ''ok draga, nisi me prevarila, to nije sex''Za mene je predigra..kako mogu reci da smo imali sex ako je duze vreme bio samo oral bez sexa..ili kako je sex ako ne svrsis..jel onda poljubac sex?
ne, to je predigra..moze a i ne mora da budeLjubljenje i mazenje mozemo na svakom koraku..znaci i to je sex![]()
jel ti razmishljash nekad?bash govorim da je sve to sex, oralni, analni, vaginalni, a neki tamo mi prosipa pamet koju nema da je to predigra!!! kao ok, yebanje u usta nije sex, nije ni u goozu, samo u vaginu ako udje onda je sex!! kakav uzas, kakva glupost!!
ovaaaj..kako da ti kazem, svrshavanje se podrazumeva.. wow pa ja nisam znala da si tako ogranichen!! ako ti neko yebe devojku u usta i svrshi joj u usta i ona ti to kaze, ti cesh joj reci ''ok draga, nisi me prevarila, to nije sex''bash si cool
ALI oral bez sexa!! pa jesi ti chuo za ORALNI SEX..znash to je ono kad ona stavi ****** u usta, ili joj ti lizesh pich.ku, pa ona svrshi, sem shto ti ne svrshish
ne, to je predigra..moze a i ne mora da bude
Jedna pametna ... a vi ostali ... ima jos mnogo da ucite.
jel ti razmishljash nekad?bash govorim da je sve to sex, oralni, analni, vaginalni, a neki tamo mi prosipa pamet koju nema da je to predigra!!! kao ok, yebanje u usta nije sex, nije ni u goozu, samo u vaginu ako udje onda je sex!! kakav uzas, kakva glupost!!
uvek sam se nadala da ima neshto u meni...neshto pametnoJedna pametna ... a vi ostali ... ima jos mnogo da ucite.
nesporazum druze.. nemoj da me mrzishHappines, ja sam tebe podrzao u tim opservacijama... Nisam prozivao. C,c,c,c,c,c,c, samo bi da se svadjas.![]()
ovaaaj..kako da ti kazem, svrshavanje se podrazumeva.. wow pa ja nisam znala da si tako ogranichen!! ako ti neko yebe devojku u usta i svrshi joj u usta i ona ti to kaze, ti cesh joj reci ''ok draga, nisi me prevarila, to nije sex''bash si cool
ALI oral bez sexa!! pa jesi ti chuo za ORALNI SEX..znash to je ono kad ona stavi ****** u usta, ili joj ti lizesh pich.ku, pa ona svrshi, sem shto ti ne svrshish
ne, to je predigra..moze a i ne mora da bude
Devojke da li volite da oralno zadovoljavate svoje decke?? Da li to radite?? Sta mislite o oralnom zadovoljavanju?? Muskarci da li to volite kada vam vase devojke rade?? Jel ima uopste neko musko da to ne voli?
E'o ja se gadim poosunja..Kod me je taj cin uvek izazivao gnusanje i povracanja,i zbog toga nikada nisam bio u prilici da ostvarim dugu vezu sa devojkom..
![]()
I zbog toga treba da dobijem karton? Zašto?DAC , KAJ JE TEBI DANAS? Cili dan si u Naftalanu ..![]()
Kaj se za to dobije karton?![]()