- Poruka
- 929
S obzirom da volim da pruzam damama zadovoljstvo oralog seksa, i u tome sam godinama dosao do , malo je reci, savrsenstva, zamolio bi dame, da kazu, da li zaista uzivaju u oralnom zadovoljavanju, ili ja zivim u zabludi
)

billy_THE_kid:S obzirom da volim da pruzam damama zadovoljstvo oralog seksa, i u tome sam godinama dosao do , malo je reci, savrsenstva, zamolio bi dame, da kazu, da li zaista uzivaju u oralnom zadovoljavanju, ili ja zivim u zabludi)
Aleksej_BASO:Da ali, koja od vas uziovba i da ga pruza....?!
.
Gryphon:Mozda je problem u tvom medjunozju.
Gryphon:Pa i meni su neke rekle da nece oral dok se ne udaju.
.
To za anal nije novost.zelenooka:Čujem skoro za jednu devojku koja pristaje samo na ANAL dok se ne uda...:shock: Kaže, hoće da ostane nevina za muža. :shock:
Ali za oral dok se ne uda još nisam čula...![]()
Nevenchica:Ja jaaako gotivim oral (obostrani) ali mi je nekako to najintimniji deo sexa... To dolazi malo kasnije...kao slag na tortu... Ne znam, mozda sam konzervativna. Da se razumemo, nije da ga ne pruzam, samo se to desi kad pokazujem osobi da svaki deo njenog tela prihvatam kao svoj. A i prilicno sam fer, znaci ne moras ti meni ako netju ja tebi.. Daleko od toga da ne volim...samo imam neku vrstu mentalne kocnice... Ne'am pojma![]()