Орални секс

Не могу да опишем колико ми се гади орални секс као и приче да је секс одличан и колико су сви отворени за било који облик секса. Нисам опуштена. Увек ми се гади јер знам да ће мој муж поново пожелети орални секс. Волим га више од свега, али сама помисао да морам да прогутам ту љигаву сперму тера ме да повраћам. Избегавам колико год могу сваку ситуацију која би могла да доведе до секса јер се бојим ових расправа са њим. Каже да је орални секс нормалан. Не могу да му кажем да се тога толико плашим. Молим вас помозите ми, не знам шта даље.
Ko te tera da gutas njegovu spermu?kazes mu NE i gotova stvar i kazi ne zelim vise da stavim tvoj penus u moja i usta zato sto je razvrat

Не могу да опишем колико ми се гади орални секс као и приче да је секс одличан и колико су сви отворени за било који облик секса. Нисам опуштена. Увек ми се гади јер знам да ће мој муж поново пожелети орални секс. Волим га више од свега, али сама помисао да морам да прогутам ту љигаву сперму тера ме да повраћам. Избегавам колико год могу сваку ситуацију која би могла да доведе до секса јер се бојим ових расправа са њим. Каже да је орални секс нормалан. Не могу да му кажем да се тога толико плашим. Молим вас помозите ми, не знам шта даље.
zasto samo starije zene imaju problem sa oralnim seksom? :think:

zasto samo starije zene imaju problem sa oralnim seksom? :think:
Zato što im se smanjuju hormoni koji stvaraju želju za seksom i pravo seksualno uzbuđenje. Što su starije sve više jure za seksom ali ne jer imaju nagon nego radi dokazivanja sebi i drugima da su još upotrebljive.

E sa tim u vezi je i to gađenje. Što veći nagon imaš manje se gadiš. Kad ti se stvarno ima seks i goriš progutala bi celog muškarca, a kamoli taj dole mali deo :D

Back