M
MACHT
Gost
Da li devojke zaista uzivaju u oralnom sexu ili to rade zbog partnera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilith_:Da li muskarci zaista uzivaju u oralnom sexu ili to rade zbog partnerke?
smeh:Kada volim partnera, zaista volim da uzivam u njegovom zadovoljstvu... Nekad sam u fazi da verujem kako nema toga sto mene ne bi usrecilo kada bih znala da njega usrecuje...
Oralni sex je u pocetku bio deo toga...
Kasnije sam naucila da u njemu uzivam, ali ne uvek i ne sa svakim... I to se, kao i sve, oseti... da li uzivas ili samo zadovoljavas svog partnera
Nemoj dva puta reci...Anonymous:bljak fuj bljak nikada to ne bih radila
Gazdarica:Nemoj dva puta reci...Anonymous:bljak fuj bljak nikada to ne bih radila![]()
Ma, samo me je podsjetilo na mene kad sam imala 17 godina...Anonymous:Gazdarica:Nemoj dva puta reci...Anonymous:bljak fuj bljak nikada to ne bih radila![]()
A ti si bas neka zlica mislim zlobnica...![]()
![]()
Anonymous:bljak fuj bljak nikada to ne bih radila
Gazdarica:Ma, samo me je podsjetilo na mene kad sam imala 17 godina...Anonymous:Gazdarica:Nemoj dva puta reci...Anonymous:bljak fuj bljak nikada to ne bih radila![]()
A ti si bas neka zlica mislim zlobnica...![]()
![]()
Trebam li reci da sam kasnije promijenila misljenje...?![]()
p.S. Dobro, priznajem, ima u meni i ta klica zlobe...[/quote
Dobro onda znas kako joj je, pa zar ti ne bi trebala biti primer ovde i da dajes dobronamerne savete...
Mislim da si ti osoba koja svima govori istinu u lice tj. govori svoje misljenje, jer ne mora znaciti i da si u pravu ( jer nekim osobama se TO-misli na temu, ne svidja, jednostavno ne uzivaju u tome i kraj )! Iako se prestavljs kao jaka osoba da te boli uvo za sve i sta drugi misle, to nije tacno jer si u sustini jako osetljiva i u nekim trenucima veliki slabic...ali to neces nikad priznati, samo pojedinim osobama...
Ne kazem da ne trebe biti iskren, treba ali u granici, ljudi koji se ponasaju zlobno su ustvari jako osetljivi i iskompleksirani... i samo drugima traze mane i podsmejavaju se da bi hranili svoj ego...
Nemoj misliti da se ovo odnosi na tebe, ne misim na tebe jer te ne znam da to mogu reci...
Gazdarica:Ma, vidis li ti to Mr. I... :shock:![]()
Nekom izgleda, nesvjesno, pogodih slabu tacku... :?
Hajde dobro de, goste, ne zesti se bez veze...
Ne moras da pusis, ako neces... Eto...
Je li sad bolje...? :shock:
MACHT:Da li devojke zaista uzivaju u oralnom sexu ili to rade zbog partnera?