Oral sa 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sedi bre sa njom i popricaj.
Ako razgovor ne ide trgni je,osamari je, polij je hladnom vodom, sta god i reci joj:
Je li, jesi li ti normalna devojko?
Veooma je diskutabilno koliko je ona zapravo psihicki zrela.
Sta se plasis da se ne naljuti, da se izdere na tebe, da se posvadjate.:confused:
tvoja drugarica treba da ima vise samopostovanja a i ti takodje.razmisli malo o tome.
ko joj garantuje da se taj lik nije zaje.bavao kada joj je to predlozio.
boze, sacuvaj me gluposti
ovo mi tako lici na neku zaebanciju

Sedi bre sa njom i popricaj.
Ako razgovor ne ide trgni je,osamari je, polij je hladnom vodom, sta god i reci joj:
Je li, jesi li ti normalna devojko?
Veooma je diskutabilno koliko je ona zapravo psihicki zrela.
Sta se plasis da se ne naljuti, da se izdere na tebe, da se posvadjate.:confused:
tvoja drugarica treba da ima vise samopostovanja a i ti takodje.razmisli malo o tome.
ko joj garantuje da se taj lik nije zaje.bavao kada joj je to predlozio.
boze, sacuvaj me gluposti
ovo mi tako lici na neku zaebanciju

Ma ne bre,ozbiljan je taj,vise puta je to pitao.

pa ti joj objasni....pa ako nece da te poslusa i ako joj se nesto desi nisi ti kriva...sama je tako htela....pp daleko bilo da joj nesto bude....valjda ce da se opameti...

Vrlo sam ozbiljna. Kazi joj da si mu popusila.

Moj predlog NE SERI VISE MOLIM TE!Pokazi barem malo obzira prema nedoumici koju cura ima.Uostalom ovde ona trazi najbolji nacin da pomogne drugarici!

@tema

Ne znam sta da ti kazem,ona je izgleda bas zaljubljena u njega,ali mozda taj tip samo hoce da je iskoristi.U fazonu naivna klinka,ajde da mi malo.....

Moja najbolja drugarica ima jednu nedoumicu.Ona ima 14 godina (7. je razred kao i ja) a jedan decko koji ima 17 joj je ponudio oral na leto kod njega kuci.Njoj se on,kolko mogu da primetim,mnogo svidja i ne verujem da ce ga odbiti.Poznaju se samo preko neta,nisu se ni videli uzivo.Sta mislite da li da ode ili ne?
Zanimaju me i muski i zenski komentari.
Da napomenem da je ona za svoje godine poprilicno zrela,i fizicki i psihicki.

Kazes zrela psihicki? A razmislja da li da oralno zadovolji decka koga u zivotu nije videla????:shock:
:confused::confused:

Moj predlog NE SERI VISE MOLIM TE!Pokazi barem malo obzira prema nedoumici koju cura ima.Uostalom ovde ona trazi najbolji nacin da pomogne drugarici!

@tema

Ne znam sta da ti kazem,ona je izgleda bas zaljubljena u njega,ali mozda taj tip samo hoce da je iskoristi.U fazonu naivna klinka,ajde da mi malo.....

E konacno neki normalan odgovor.:) Hvala

Kakva bre nedoumica?!!! Ako je toliko tupava da se "Zaljubi" preko neta i da popusi nekom isto takvo praznoglavom neka to i uradi...
***, kakvi su ovo tinejdzerski problemi ovo je debilno...nadam se da se ona koja je postavila temu samo zeza...

Stvarno mislim da ce njena drugarica odustati od pusenja decku kome je kao njena odlicna drugarica popusila. Jel bi ti dao da ti popusi devojka ako bi ti tvoj dobar drug rekao da je popusila njemu?

Izvini, ne zelim da se mesam ali decko je rekao ovako: Ne znam sta da ti kazem...itd.
ne znam koliko ti je to pomoglo

Pitala si: sta mislite, dal da ode ili ne?
moj odgovor: ne

Pa ja sam prvi koji joj nije rekao da je luda!;)

Moj odgovor je da ode,ali samo da se upoznaju,ne na oral.Uostalom mozda se on njoj i ne svidi ili ona njemu, pa ostanu samo drugari preko neta!

kao prvo ta tvoja drugarica je prilicno nezrela,mislim kapiram j azaljubljena je (tj preko neta,misim o cemu mi ovde pricamo)............po meni to nije normalno,ne znam da li ce se drugi sloziti ali ta devojcica tj tvoja drugarica koja je moje godiste nije normalna,razumes ako joj je u ovim godinama tako mogu da zamislim posle......................svejedno rekla bih NE.

stvarno NO COMENT

Moja najbolja drugarica ima jednu nedoumicu.Ona ima 14 godina (7. je razred kao i ja) a jedan decko koji ima 17 joj je ponudio oral na leto kod njega kuci.Njoj se on,kolko mogu da primetim,mnogo svidja i ne verujem da ce ga odbiti.Poznaju se samo preko neta,nisu se ni videli uzivo.Sta mislite da li da ode ili ne?
Zanimaju me i muski i zenski komentari.
Da napomenem da je ona za svoje godine poprilicno zrela,i fizicki i psihicki.

Koji bolid ne zna coveka uzivo a oce da mu popusi,ovo mi zvuci na nekog pedofila ili psihopatu pogotovu onaj deo kod njega kuci ,mislim da to ne treba da radi dok se neupoznaju u cetiri oka (pre onoga kod njega kuci)!!Cisto sumnjam u njenu zrelost kad to oce da uradi a nezna ko je taj lik!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back