Ljudi koji se ne nerviraju, koji su opušteni, koji očekuju da će sve neko drugi srediti sve njihove probleme. Šta mislite o ovakvim ljudima koji se mnogo ne sekiraju oko važnih životnih pitanja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite o ovakvim ljudima koji se mnogo ne sekiraju oko važnih životnih pitanja?
zasto tako mislis?Flegmatici koji očekuju da im sve neko drugi sredi. Takođe ne razmišljaju o problemima.
Ne razumem takve ljude.
a zasto bih se brinuo oko onog na sta ne mogu da uticem?Ne brinu zbog globalnog zagrevanja, zbog suša, zbog zagađenja životne sredine, zbog ratova i bolesti koje haraju svetom, zbog nesreće koja je wvuda oko nas. Kako biti tako opušten da ne kažem idiot da se neko ne uvredi? Kako postići tu vrstu idiotizma da te ništa ne tangira?
Globalno zagrevanje nije tvoj problem? Nuklearna energija koja može da te ubije takođe nije?zasto tako mislis?
ja spadam u one koji se ne nerviraju ali ja resavam svoje probleme.
nije jer ga ne mogu resiti.Globalno zagrevanje nije tvoj problem?
Jeste jer će te ubiti na kraju, ako ne stigne tebe onda će ubiti tvoje potomstvo.nije jer ga ne mogu resiti.
To što neko nije nervozan i neurotičan, ne znači da očekuje da im neko drugi sređuje život.Ljudi koji se ne nerviraju, koji su opušteni, koji očekuju da će sve neko drugi srediti sve njihove probleme. Šta mislite o ovakvim ljudima koji se mnogo ne sekiraju oko važnih životnih pitanja?
brate moze te ubiti auto u voznji. sta pricas.Jeste jer će te ubiti na kraju, ako ne stigne tebe onda će ubiti tvoje potomstvo.
bas tako...To što neko nije nervozan i neurotičan, ne znači da očekuje da im neko drugi sređuje život.
bate, svaka ti ko njegosevaTo što neko nije nervozan i neurotičan, ne znači da očekuje da im neko drugi sređuje život.
Mislim da sam funkcionalnija i korisnija sebi i drugima kada sam smirena i hladne glave. Retko dozvoljavam sebi da plamtim jer mi se još ređe pokazalo kao dobar izbor. Nisam, prosto, čovek kratkog fitilja, ali svoj život živim bez da ikoga drmam za rukav da mi pomaže.
Ti koji se ne nerviraju i plus hoće da im se pomaže oko svih problema... to su nesamostalne i umno nezrele osobe, ma iz kojeg razloga. Nije da ih ne prepoznajem, ali sa njima ne dolazim u bliži kontakt i tako je sve rešeno.
Nisi u poziciji jer te ne zanima, ali kada bi malo bolje razumeo ozbiljnost situacije dao bi se u neko razmišljanje i briganje.brate moze te ubiti auto u voznji. sta pricas.
ja nisam u mogucnosti da resavam taj problem..ne bavim se time, nisam u poziciji da odlucujem ili dajem predloge i sta kog mog ima da se nerviram i trosim vreme na razmisljanje o tome?
Hvala.bate, svaka ti ko njegoseva
@Red evo ti ga drug iz klupeHvala.
Nisam, može biti, uzalud školovala!
super..i sad kazi posto ti ocigledno jesi i puno razmisljao i imao veliku brigu oko toga..sta si postigao?Nisi u poziciji jer te ne zanima, ali kada bi malo bolje razumeo ozbiljnost situacije dao bi se u neko razmišljanje i briganje.
Red i ja jesmo drugarice već, sa "Da vas vidim danas". Baš mi je milo da se raspoznaje.@Red evo ti ga drug iz klupe
Moras da prestanes da nasedas na tako te neke propagande.Globalno zagrevanje nije tvoj problem? Nuklearna energija koja može da te ubije takođe nije?
Pa otvorio sam neke teme ovde na tu temu diskutovao i doprineo malo o tome. Nešto sam bar pokušao, nisam kao idiot samo tražio da se zavitlavam i šalim.super..i sad kazi posto ti ocigledno jesi i puno razmisljao i imao veliku brigu oko toga..sta si postigao?
idioti zive duze jer manje brinuPa otvorio sam neke teme ovde na tu temu diskutovao i doprineo malo o tome. Nešto sam bar pokušao, nisam kao idiot samo tražio da se zavitlavam i šalim.
Ni ja, toliko problema na ovom svetu a mnogi ljudi gledaju da im život bude prođe što veselije i zabavnije.Flegmatici koji očekuju da im sve neko drugi sredi. Takođe ne razmišljaju o problemima.
Ne razumem takve ljude.
ti treba da brines o svojim problemima a ne svetskim..Ni ja, toliko problema na ovom svetu a mnogi ljudi gledaju da im život bude prođe što veselije i zabavnije.
Bolje da nestanem pokušavajući nešto pametno i korisano da uradim nego da umrem sa osmehom na licu glupirajući se i praveći budalu od sebe.a zivot treba da ukrasis zivim bojama i osmehom na licu.. nisi svestan koliko brzo mozes da nestanes.. zato uzivaj u svakom minutu i nemoj ga trositi na nerviranje oko stvari na koje ne mozes da utices.