Opustancija ili Akcija???????

• Začetnik teme Začetnik teme Sanja22
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Sanja22

Gost
Dragi moji slatki savremeni muskarci :wink: .......Da li volite da izlazite sa vasim devojkama kao sto bi ste izasli sa vasim dugarima, ono u neku pijaku, zezanciju, ili vishe volite sa devojkama neke opustene kombinacije, setanje, bioskop, na kaficu.....itd???

Sanja22:
Dragi moji slatki savremeni muskarci :wink: .......Da li volite da izlazite sa vasim devojkama kao sto bi ste izasli sa vasim dugarima, ono u neku pijaku, zezanciju, ili vishe volite sa devojkama neke opustene kombinacije, setanje, bioskop, na kaficu.....itd???
Ma pali bre... restoran je zakon.

Restoran Pink u žarkovu konkretno (ne plaćaju me za reklamu)

Milow:
Sanja22:
Ma pali bre... restoran je zakon.

Restoran Pink u žarkovu konkretno (ne plaćaju me za reklamu)

Ajd stavi neki karanfil u rever da te prepoznam sledeći put kad budem ručkala tamo :wink:

Sanja22:

Zavisi od devojke. Ako je baba i ne voli ludu djusku i malo guzhve onda je rado ostavljam kada krenem na teKno partye. Tada sirota strepi celo veche da se ne nahvatam sa nekom omladinkom i sutra me jo$ vi$e voli.. i tako u krug...

Sve u svemu.. U pitanju je pre svega ljudski faktor.. Na$ odnos u vezi kao i afiniteti ka odredjenim vrstama provoda...

Back