38imak
Poznat
- Poruka
- 8.608
Pa nisam bio na Krsti 8 godina, odakle znam ko je sada ko.Pusiga
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam bio na Krsti 8 godina, odakle znam ko je sada ko.Pusiga
A jeste, vratio si se posle 8 godinaPa nisam bio na Krsti 8 godina, odakle znam ko je sada ko.
Jesam. Ako nisi bila na Krsti pre 8 godina, ne znas ko sam.A jeste, vratio si se posle 8 godina
Za kaznu da mi istrazis najbolje sto mozes ovu gospodju, pa cemo da uporedimo beleske.Jesam. Ako nisi bila na Krsti pre 8 godina, ne znas ko sam.
Ne razumem se u novinarska istrazivanjaZa kaznu da mi istrazis najbolje sto mozes ovu gospodju, pa cemo da uporedimo beleske.
Jako me loze ovakve osobe, obozavam da ih istrazujem, posebno sto samo nevladini mediji prenose ovu pistaljkinu objavu.
Da vidimo sta umes i u sta se razumes
Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković rekla je za B92 da nije za sebe tražila stan od Vlade Srbije. "Obratila sam se Vladi 2010. i tražila da se za Agenciju opreme stanovi za zaposlene. Vlada je Agenciji prenela dva stana, jedan u Ulici kraljice Natalije i drugi u Drinčićevoj, radi rešavanja stambenih fondova. Dalji postupak se sprovodi u skladu sa važećim propisima", rekla je Markovićeva gostujući u emisiji "Kažiprst" na TV B92.
(Novi Sad, 8. februara 2012) Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić zatražio je da direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković odmah podnese ostavku i da se zajedno sa svim odgovornim u toj agenciji izvini Novosađanima i celokupnoj javnosti. Povodom odbacivanja krivične prijave koju je protiv gradonačelnika i još 12 članova gradskog veća podnela ta agencija, on je na konferenciji za novinare izjavio da će grad podneti tužbu protiv direktorke Agencije i drugih odgovornih za učinjenu štetu gradu Novom Sadu. (za više informacija posetite
Za kaznu da mi istrazis najbolje sto mozes ovu gospodju, pa cemo da uporedimo beleske.
Jako me loze ovakve osobe, obozavam da ih istrazujem, posebno sto samo nevladini mediji prenose ovu pistaljkinu objavu.
Da vidimo sta umes i u sta se razumes
Ovo se čuva u antologiji bisera.Ne razumem se u novinarska istrazivanja
Ali mogu da radim analitiku iz datih podataka bolje od svih.
Teska sam lenstina, u sustini.
Taj valjda nema sad nikakvu funkciju, ili sam nešto propustio?Ova je vec opasnija od Vuka Jeremica...
Nastavi da UDBA-sis Obzerveru, zdravo je to.Ovo se čuva u antologiji bisera.
Htela je da istrazuje finansiranje politickih stranakaI DS-ovci je jos jurili, ova je neki ultra profi lik
Nemoj da zaebavas, najskuplje prostitutke izgledaju bas ovako....znaci da je to na ceni....Dobro, ali ta verovatno bar izgleda seksi, a ova ni to.
paaa, kao americki sluzbenik u vreme mandata u Srbiji , ona ima imunitet i moze da ide gde oce i da radi gde oce.......posebno tamo gde je vasington uputi.U Kancelariji Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal u Beču (UNODC) zaposlena je Zorana Marković, bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije, koja je 2019. godine optužena za korupciju.
Ona se od 2022. godine, kada joj je određen pritvor, nalazi u bekstvu.
Uprkos tome što Ujedinjene nacije znaju da je Zorana Marković u bekstvu zbog optužbi za korupciju, ova institucija ne prekida angažman sa njom, a bez obzira na to što domaći sud ima informacije i gde živi i gde radi, niko ne postupa po poternici koja je na snazi skoro dve godine, piše portal Pištaljka.
Dok je za sudove u Srbiji bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije begunac od pravde, u bečkoj kancelariji UN ona neometano radi kao stručnjak za prevenciju kriminala i krivičnu pravdu u odeljenju za korupciju i privredni kriminal, navodi portal.
"Ujedinjene nacije su svesne pravnog postupka u Srbiji protiv člana osoblja UNODC-a u Austriji. Ujedinjene nacije ne komentarišu pravne postupke koji uključuju članove osoblja i rešavaju ovo pitanje u skladu sa pravnim okvirom koji se primenjuje na UN i članove osoblja", naveli su iz Kancelarije UN-a za drogu i kriminal.
Zvaničnici i predstavnici Ujedinjenih nacija uživaju imunitet, ali Međunarodna konvencija o privilegijama i imunitetu Ujedinjenih nacija ne predviđa da službenici ove organizacije mogu da se kriju od gonjenja za koruptivna krivična dela koja nemaju veze sa njihovim angažmanom u Ujedinjenim nacijama.
Kako piše u tekstu, protiv Zorane Marković u Srbiji se od 2019. godine vodi krivični postupak zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj kada je na svoju ruku i bez potrebnih ovlašćenja u ugovor o kupovini zgrade za potrebe Agencije za borbu protiv korupcije unela valutnu klauzulu, čime je omogućila privatnoj firmi protivpravnu imovinsku korist od oko 50 miliona dinara.
Iako je posle tih afera Marković 2012. godine i razrešena dužnosti, ona je 2013. godine dobila zaposlenje u kancelariji Ujedinjenih nacija u Kairu i to kao regionalni savetnik za borbu protiv korupcije za područje Bliskog Istoka i Severne Afrike, navodi Pištaljka.
"U Kancelariju u Beču je prešla 2021. godine iako je 2015. godine čak bila i hapšena u okviru velike policijske akcije ‘Rezač’ u kojoj je uhapšeno oko 80 bivših funkcionera osumnjičenih za korupciju, po optužnici po kojoj joj se i dalje sudi", navodi taj portal.
Iz Ujedinjenih nacija nisu odgovorili na pitanje da li su proveravali biografiju Zorane Marković prilikom angažovanja i iz kojih razloga su je zaposlili, odnosno šta je to bivšu direktorku kvalifikovalo za posao u UN u odeljenju za korupciju.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...u-odeljenju-UN-za-borbu-protiv-korupcije.html
Eto ti ga sad. Kako je ona uspela da pobegne iz Srbije i kako su je u UN zaposlili bez ikakve provere? Ko je sad tu više kriv?
To je problem u Srbiji sto su Srbi zapisali svako postenje...tako da se vise nista ne zna, jer cak i brze i lakse mozes razbiti i unistiti postenog samo napises poznat policiji od ranije...Htela je da istrazuje finansiranje politickih stranaka
Isto bi bilo i da je Crnogorski sluzbenik, i da je Crnogorski gradjanin i da je Bosanski gradjanin..paaa, kao americki sluzbenik u vreme mandata u Srbiji , ona ima imunitet i moze da ide gde oce i da radi gde oce.......posebno tamo gde je vasington uputi.
Ti mislis da su Putin i Si dzaba potegnuli rusenje ovog svetskog sistema ?
tacno......nema veze ko je vec za koga radi, i stime stice imunitet.Isto bi bilo i da je Crnogorski sluzbenik, i da je Crnogorski gradjanin i da je Bosanski gradjanin..
Pod kojim je sve režimima ima dotična pljačkala?Tužilaštvo u Beogradu odustalo od gonjenja bivše direktorke Agencije za borbu protiv korupcije
Više javno tužilaštvo u Beogradu, posle pet godina suđenja zbog umešanosti u korupciju, odustalo je od gonjenja bivše direktorke Agencije za borbu protiv korupcije Zorane Marković.
Portal Pištaljka navodi da Marković sve vreme nesmetano radi u Ujedinjenim nacijama, iako je za njom bila raspisana poternica.
Dodali su da je odluka tužilaštva usledila ubrzo posle teksta Pištaljke zahvaljujući kome je javnost saznala da je za Marković raspisana poternica, jer se nije pojavljivala na suđenju za zloupotrebu službenog položaja "zbog sumnjive kupovine zgrade u centru Beograda od firme čiji je vlasnik, prema tvrdnjama MUP-a, bio povezan sa 'surčinskim klanom'".
"Direktorka Marković je zgradu, u kojoj se i sada nalazi Agencija za borbu protiv korupcije, platila 4,5 miliona evra, i to kreditom koji je Vlada uzela kod Komercijalne banke, firmi koju je država prethodno prodala za svega 1,6 miliona evra. Samo na ovom poslu sa državom, zarada je bila gotovo tri miliona evra. Firma je potom ugašena", piše taj portal.
U belešci o odustajanju od gonjenja Markovićeve i 18 drugih optuženih, tužilac Zoran Nikolov sada tvrdi da je odluku o kupovini zgrade u Ulici carice Milice, koju je Agencija prethodno iznajmljivala, ipak donela Vlada Srbije, iako je isto tužilaštvo pre pet godina tvrdilo da takva odluka ne postoji zbog čega je i podiglo optužnicu protiv tadašnje direktorke, navodi Pištaljka.
"Ovako će, izgleda, biti stavljena tačka na aferu koja je pokazala da najviši državni funkcioneri kojima se sudi za korupciju, ne samo da neće odgovarati u Srbiji, već će moći bez problema da rade i kao stručnjaci za borbu protiv korupcije u najvećoj svetskoj organizaciji", dodaje taj portal.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...torke-Agencije-za-borbu-protiv-korupcije.html
Eto ti ga sad
Prva godina koja se pominje je 2012., ali tad je razrešena zbog neke mućke od pre.Pod kojim je sve režimima ima dotična pljačkala?