Opterecenost trojkom ................

A ti bi kambi, spontanu trojku?
To samo u filmovima ima ili za jedno 100 , 200 evra..
Imam dvojicu trojicu drugova koji su to tako uradili i probali i nije im se svidelo ;)
Nikakav im je filing , nije zanimljivo kad one se ljube jer moraju.
Realno, za to su ti potrebne ribe sa biseksualnim sklonositma.. ako bas osh da ne platis..
a ne nalazi se to na svakom cosku..

Ja licno bih imala trojku ako se mom decku toliko diglo za to SAMO I ISKLJUCIVO sa kurvom ;)

..........ha ha ha ,nisi dovoljno pratila temu ,al ajde ........................

aj mi molim te prepricaj u jedno 2 recenice, nisam mislila nista lose :lol::rumenko:

....ma ja sam odavno imao trojku i nisam je platio ,bilo polupijano zezanje i nishta vredno paznje ,sad je problem shto kad god izadjem sa svojim "drugaricama" povatam se isto veche i sa njihovim drugaricama ,mozak dok je trezan ne bi jer nishta ne dobijam al chim malo popijem uvati me ta manija ..................sa jednom se ljubim a sa drugom vatam ..........:dash:

....ma ja sam odavno imao trojku i nisam je platio ,bilo polupijano zezanje i nishta vredno paznje ,sad je problem shto kad god izadjem sa svojim "drugaricama" povatam se isto veche i sa njihovim drugaricama ,mozak dok je trezan ne bi jer nishta ne dobijam al chim malo popijem uvati me ta manija ..................sa jednom se ljubim a sa drugom vatam ..........:dash:
pa navataj jednu od tih drugarica za sex...

http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre/?id=322245

Kambodza upao je juče u tešku situaciju kada je njegova devojka ušla u stan i zatekla ga u krevetu sa dve sestre bliznakinje, J. i M. Micić iz Beograda. Ljubomorna devojka je u nastupu besa pokušala da mu odseče genitalije, u čemu je Kambodza jedva uspeo da je spreči.

qq kambodzo, pa to je bilo i u novinama! :eek:

http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre/?id=322245

Kambodza upao je juče u tešku situaciju kada je njegova devojka ušla u stan i zatekla ga u krevetu sa dve sestre bliznakinje, J. i M. Micić iz Beograda. Ljubomorna devojka je u nastupu besa pokušala da mu odseče genitalije, u čemu je Kambodza jedva uspeo da je spreči.

qq kambodzo, pa to je bilo i u novinama! :eek:

.............:hahaha::rotf::rotf:.............eeeeeee sad moram na spavanje ,pochinjete da me satirete a to previshe za moju troshnu srchkicu ..................svaka chast :worth:........................:super::zag::ok:

Back