Opterecenost masa sitnicama....

Boljarin

Buduća legenda
Poruka
28.390
Kako tumaciti da mase interesuju samo tri vrste tema? Da li je to samo ogranicenost ponude, kontrola ili opterecenje zivotom? Tako da na forumu stvarno zive tri teme Politika & politika, Sex & sex i Misljenje drugih o nama iliti Zene & Zene...

Uvek kada udjem na forum nailazim na neke kritike ponasanja ili izgleda ili pokusaje iskakanja koji nemaju uspeha jer ih seku u korenu...

Naravno da sam i ja deo strukture te mase.....

Nema se para prijatelju,a ni sta da se krese inace bi oni sad mislili gde ce nesto da privedu veceras i gde ce da putuju na zimovanje za novaka. I kad ti je dosadno, a imas ogranicene intelektualne kapacitete i interesovanja, onda moras da razglabas na internetu o glupostima.

Kako tumaciti da mase interesuju samo tri vrste tema? Da li je to samo ogranicenost ponude, kontrola ili opterecenje zivotom? Tako da na forumu stvarno zive tri teme Politika & politika, Sex & sex i Misljenje drugih o nama iliti Zene & Zene...

Uvek kada udjem na forum nailazim na neke kritike ponasanja ili izgleda ili pokusaje iskakanja koji nemaju uspeha jer ih seku u korenu...

a upravo sam hteo da otvorim temu pod nazivom:

Šta biste radili da pukne pdf politika ?

pa šta znam, ovaj forum radi bolje nego ikad, hrpa pdf-ova i tema su aktivni,
tako daa ovaj forum će živeti još dugo dugo sve dok gazda ima da plaća iz svog džepa gubitke firme samo da zadrži vlasništvo

a zezam se...super je ovo, samo napred, krsta nikad bolja i jača :ok:

Ako nisi u stanju da napises istinu ili ono sto smatras istinom ili cak neko svoje ludilo pod nickom,

kako bi je onda napisao pod imenom? Da li je to strah prenosen genima, mudrost ili dvolicnost?

Možda PH34R.

Što se tiče mene, prvi susret sa, da tako napišem, smrtnošću, sam imao sa, mislim, 4 godine.

Napisao sam neku pesmu o tome:

već tad

jedno od prvih
sećanja na detinjstvo
mi je kako sedim ispred obdaništa
i plačem.

mislim da sam imao
4 godine.

šta da ti kažem:
ako imaš,
furaj neki svoj fazon,
a ako nemaš,
furaj šta god.

meni je već tad bilo jasno
gde sam došao.

...

Možda je to bio prvi triger da kasnije postavljam puno pitanja, 'čačkam mečku'.

'Do what scares you'.

Nekoliko puta sam bio blizu da izgubim život zbog toga.

Sad,

Molitva Gospodnja i Isusova Molitva...

Poslednja izmena:
Mada, ove moje priče su, pretpostavljam, više za ljude koji imaju tog 'rovca' u glavi.

Jednostavni i, da tako napišem, prostodušni ljudi, možda nemaju tih zapitanosti.

To je možda dobro.

Misaoni tipovi mislim da treba što više da aktiviraju tela.

Otkad sam počeo više da vežbam i šetam, ima oko 5 meseci, osećam se živahnije.

Čim počnem malo više da pišem po forumima, osećam se malaksalo.

Izbegavam.

ne analiziram posećenost tema
Ali na ovo boldovano - moje je mišljenje - možda ograničenost ponude (ali koliko smo uopšte iščitali i do sada napisano - ja nekad čitam stare teme - ima sjajnih postova)
ali ponudu i sami kreiramo tj možemo, pa ko nam brani?
Dalje, kontrola - ne znam šta bih tu rekla, ali opterećenje životom - sigurno - pa zato odlazak na "lajt" profile i teme, kao vid razbibrige.
Mene već duže vreme privlači odeljak IGRE, ali brinem ako odem tamo da ću se navući :) , ne znam koliko su zanimljive

Inače, obraduju me nove teme - ako imam šta reći , na osnovu znanja ili bar iskustva.

Back