Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 4.190
Nepostojeće?
Pa vi se za pare prodajte SNSu
Što znači da među vama nema razlike
Cekaj, zar ne kazes da su se pokajali i presli idejno u sns, odluci se vise...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepostojeće?
Pa vi se za pare prodajte SNSu
Što znači da među vama nema razlike

Prodajete se za pare onome ko više plati, bio to Picula ili Vučić vama svejedno
Najverovatnije niko nije preleteo nego su naprednjaci zamenili jedan listić drugim.Šta bi ko je prešao u SNS od vaših zna li se šta?
Zajebava vas narod po Tviteru smislio vam novi slogan
Pogledajte prilog 1909964
Najverovatnije niko nije preleteo nego su naprednjaci zamenili jedan listić drugim.

Čuo sam da je taj njihov što ih je zezao to činio jer je on hteo da bude predsednik opštine.И то треба узети као могућност, имајући у виду како СНС багра оперише.
Ово им је директна контра на чињеницу да је у два гласања за председника скупштине Кула, неко из њихових редова, док нису довели полицију и одрадили јавно гласање, тајно гласао против својих...
(Мислим, постоји основана сумња и ко би из СНС коалиције то могао бити...после избора у Мађарској...)
Тако да...контекст је крајње сумљив, а знамо да је СНС олош на све спреман.
Čuo sam da je taj njihov što ih je zezao to činio jer je on hteo da bude predsednik opštine.
Najverovatnije niko nije preleteo nego su naprednjaci zamenili jedan listić drugim.
То је још боље. Само нек се припази, они сукобе између себе решавају бурадима.

Čuo sam da je taj njihov što ih je zezao to činio jer je on hteo da bude predsednik opštine.
Ne, tupko, odnos snaga nakon izbora je bio 19:18 za SNS. Na glasanju su zamenili jedan ''studentski'' listić svojim listićem i tako svojih 19 glasova povećali na 20, a studentskih 18 smanjili na 17.Tačno
A obzirom da je na glasanju bilo 20:17 za SNS to znači da su se tri vaša odbornika prodala SNSu
Ne, tupko, odnos snaga nakon izbora je bio 19:18 za SNS. Na glasanju su zamenili jedan ''studentski'' listić svojim listićem i tako svojih 19 glasova povećali na 20, a studentskih 18 smanjili na 17.
Ne, tupko, odnos snaga nakon izbora je bio 19:18 za SNS. Na glasanju su zamenili jedan ''studentski'' listić svojim listićem i tako svojih 19 glasova povećali na 20, a studentskih 18 smanjili na 17.
To saopštenje je izdato neposredno posle glasanja, kad se još ništa nije znalo.
Evo ti gde vođa tvojih blokadera kaže u 10 da su kupili 2 poslanika SNSa i da će uz pomoć njih oformiti većinu
Pošto je na izborima u Kuli bilo 19:18 za SNS jasno je da bez kupovine 2 odbornika SNS tvoji nisu u mogućnosti da oforme vlast.
Pošto je na glasanju bilo 20:17 jasno je da se više vaših prodalo SNSu za pare nego SNSovaca vašima

Не мислим да је реално очекивати да ће ова машинерија бити скинута једним ударцем.
Не иде то тако, поготово док мафија купује (српском крвљу и ресурима) подршку споља.
Биће процес, од неколико година, који ће се, на крају, ипак завршити онако како мора. Као и 2000-те. Није почело 99-те, већ 96-те.
Зато овакве ствари не треба да чуде.
Оно главно, свако ко мисли да ће ова багра да сиђе са власти мирно, кад буде јасно да су упркос свим крађама и бандитизму изгубили изборе, дебело греши.
Овима је опстанак на власти буквално, нешто што није било 2000-те, питање живота и смрти.
За пола врха СНС багре, губитак власти значи тренутно елиминисање од стране мафијашке конкуренције.
И то, а поготово то колико су покрали и изнели из државе, а краду све брже, јаче, више. Они који дођу после ових имаће далеко гори посао него после Милошевића (и истих ових).
Pa i nije ti nesto ubedljivo a jos manje je duhovito
a što ?
Pa vidiš da vas SNS prima i tvoji prilaze SNSu
Ja sam lično protiv toga al ko mene pita
Nego šta kažeš za ovog blokaćacija Savu ?
Pa i nije ti nesto ubedljivo a jos manje je duhovito
Nas Sava napravio gramaticku gresku, a vas "Sava" nacelnik policije napravio "gresku" kod prikrivanja tela posle mafijaskog ubistva pa ga uhvatili
Pa što su se razočarali ovi tvoji ? Po rečima njihovim očekivali su da će par odbornika SNSa preleteti u njihove redove i formirati vlast i pored toga što su osvojili manje glasova od SNSa na izborima