Opština Kula: Neko sa studentske liste glasao je za izbor SNS kandidata

Najverovatnije niko nije preleteo nego su naprednjaci zamenili jedan listić drugim.

И то треба узети као могућност, имајући у виду како СНС багра оперише.

Ово им је директна контра на чињеницу да је у два гласања за председника скупштине Кула, неко из њихових редова, док нису довели полицију и одрадили јавно гласање, тајно гласао против својих... :per:

(Мислим, постоји основана сумња и ко би из СНС коалиције то могао бити...после избора у Мађарској...)

Тако да...контекст је крајње сумњив, а знамо да је СНС олош на све спреман.

Poslednja izmena:
И то треба узети као могућност, имајући у виду како СНС багра оперише.

Ово им је директна контра на чињеницу да је у два гласања за председника скупштине Кула, неко из њихових редова, док нису довели полицију и одрадили јавно гласање, тајно гласао против својих... :per:

(Мислим, постоји основана сумња и ко би из СНС коалиције то могао бити...после избора у Мађарској...)

Тако да...контекст је крајње сумљив, а знамо да је СНС олош на све спреман.
Čuo sam da je taj njihov što ih je zezao to činio jer je on hteo da bude predsednik opštine.

То је још боље. Само нек се припази, они сукобе између себе решавају бурадима.

U Kuli na listi Mladi za Kulu nije bilo opozicionih kandidata, vec samo mladi Kula odnosno studentska blokaderska lista.
Dobili su 18 mandata i svih 18 su za njih bili provereni i sigurni.
SNS 19.
Ukupno 37 mandata.

Kažu da je jedan odbornik SNSa odbio da glasa za predsednika opštine jer je smatrao da on treba da bude na toj funkciji.
uglavnođ
Glasnaje za SNS 20:17.

Sam tvrdiš da je jedan SNSovac glasao protiv svojih

To znači da su se tri blokaderska odbornika prodala SNSu z:D

Studenti su se prodali!!!

Ne, tupko, odnos snaga nakon izbora je bio 19:18 za SNS. Na glasanju su zamenili jedan ''studentski'' listić svojim listićem i tako svojih 19 glasova povećali na 20, a studentskih 18 smanjili na 17.

Evo ti gde vođa tvojih blokadera kaže u 10 da su kupili 2 poslanika SNSa i da će uz pomoć njih oformiti većinu

Pošto je na izborima u Kuli bilo 19:18 za SNS jasno je da bez kupovine 2 odbornika SNS tvoji nisu u mogućnosti da oforme vlast.

Pošto je na glasanju bilo 20:17 jasno je da se više vaših prodalo SNSu za pare nego SNSovaca vašima

Evo ti gde vođa tvojih blokadera kaže u 10 da su kupili 2 poslanika SNSa i da će uz pomoć njih oformiti većinu

Pošto je na izborima u Kuli bilo 19:18 za SNS jasno je da bez kupovine 2 odbornika SNS tvoji nisu u mogućnosti da oforme vlast.

Pošto je na glasanju bilo 20:17 jasno je da se više vaših prodalo SNSu za pare nego SNSovaca vašima

:mazipsa:

Не мислим да је реално очекивати да ће ова машинерија бити скинута једним ударцем.

Не иде то тако, поготово док мафија купује (српском крвљу и ресурима) подршку споља.

Биће процес, од неколико година, који ће се, на крају, ипак завршити онако како мора. Као и 2000-те. Није почело 99-те, већ 96-те.

Зато овакве ствари не треба да чуде.

Оно главно, свако ко мисли да ће ова багра да сиђе са власти мирно, кад буде јасно да су упркос свим крађама и бандитизму изгубили изборе, дебело греши.

Овима је опстанак на власти буквално, нешто што није било 2000-те, питање живота и смрти.

За пола врха СНС багре, губитак власти значи тренутно елиминисање од стране мафијашке конкуренције.

Када сам ти говорио пре 10-так год. да се то не може мирним путем завршити, већ неким пучем, ударом или устанком ти си ми се кревељио

И то, а поготово то колико су покрали и изнели из државе, а краду све брже, јаче, више. Они који дођу после ових имаће далеко гори посао него после Милошевића (и истих ових).

Мораће да конфискују да нови на власти не би били обешени због слома државе.

И то сам ти рекао давно

Pa što su se razočarali ovi tvoji ? Po rečima njihovim očekivali su da će par odbornika SNSa preleteti u njihove redove i formirati vlast i pored toga što su osvojili manje glasova od SNSa na izborima

Cekaj, jel stvarno smatrate pobedom taj jedan glas razlike a i tu je bila muljacina?
Ovde je nekad sns ubedljivo pobedjivao, a sad smatrate uspehom i taj jedan glasic.... cccc, od nekad velike sns stranke spadose na ovo
Pa sta cete da radite u vecim gradovima na parlamentarnim?

Back