Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što reče odbornik je vlasnik mandata. Što s obzirom na način izbora po meni nije fer. Dokle god je tako niko ga ne može naterati da vrati mandat.Uspeo je.
Poslanik je vlasnik mandata, čak i da nađu ko je ,nema nikakav konkretan efekat. Da stvar bude gora, čak i da imaju sistem blanko ostavki, režim ih ne bi uvažio, jer im se može tako.
najviše što mogu da urade je da ga prokažu.
Ovo je bio šamar na vreme, na neki način i dobra relativno jeftina lekcija. I spuštanje na zemlju može biti korisno ako se izvuku pouke.
Није почело 99-те, већ 96-те.
Ne mislim da je to u pitanju nego je njihova sreća što se niko i ne otima da preuzme vlast. Svi se otimaju samo da njih skinu sa koortza ali svi znaju da onaj koji bude zaseo posle ovih...bajo moj... taj je najebao! On ne da će morati da smanji penzije nego će morati da ih ukine. Ovi su prodali i zadužili svima nama i crno ispod nokta! Ko i kako će to vratiti, ja verujem da ama baš niko ne zna.
''Kvalitetni dokazani ljudi'' su zapravo oni nad kojima nije vršen pritisak ili je vršen nedovoljno jak pritisak.
Samo zato što sam u nekoj političkoj stranci ne mogu da se nađem na lokalnoj studentskoj listi.
Čast izuzecima.Počelo je 1992.godine. Te godine je opozicija dobila nekoliko beogradskih opština.
1996. dobijen je Beograd i još 41 grad i opština.
Upravo tako. Ništa ne može odmah da bude bolje kad SNS padne sa vlasti. Ko zna koliko štetnih Ugovora neće moći da se poništi zbog preskupih penala.
Uh.. Htela ne htela moram da pohvalim samu sebe.
Bila sam aktivan član u SPO-u i bila u izbornom štabu za izbore.
1995.godine sam zbog svog političkog opredeljenja izgubila posao. Bila sam tehnološki višak. Bio je to pritisak.
Kasnije sam u DSS-u bila takođe aktivna i bila deo nekoliko resornih odbora na opštini i član izbornog štaba.
Sada sam u Narodnoj stranci. Biću aktivna tokom ovog izbornog procesa.
Nikada nisam bila opštinski ni gradski funkcioner.
Samo zato što sam u nekoj političkoj stranci ne mogu da se nađem na lokalnoj studentskoj listi.
za svakog obilica po stotinak brankovicaPredsednica Opštine Kula izabrana sa 20 glasova "za" i 17 "protiv": Neko sa studentske liste glasao je za njen izbor
Reporter N1 kaže da za sad nije poznato da li je reč o grešci, ali da odbornici opozicije nisu davali izjave po završetku sednice.
Lokalni aktivista Stefan Žarić rekao je za N1 kaže da će u okviru odborničke rupe Glas mladih Oštine Kula sigurno taugovarati kako je došlo do toga i da li je reč o grešci.
"Podsetio bih da se mi ovde borimo sa mašinerijom. Ovde je bio veliki broj policajaca koji odlazi sa lica mesta. Da li su to lični ili kolektivni pritisci, da li je došlo do neke greške. Videli smo da je glasanje bilo na tri listića. Da li je tu došlo do neke greške ili je reč o malverzaciji ili pritiscima, o tome će biti reči", rekao je Žarić.
------------------------------------------------
Što se nove predsednice Opštine tiče, ona nije rodom iz Kule.
"Ona nije do pre dve, tri godine živela u Kuli. Rodom je iz Niša, pa je radila u Somboru, a tek onda je prebačena ovde kod nas. Jedino što znamo je stanje u Domu zdravlja, da nemamo lekare i da svi koji trenutno rade su u penziji. Ni Dom zdravlja ne funkcioniše, pa se postavlja pitanje kako će da vodi Opštinu", rekao je Odbornik Ronald Šipoš za N1 uoči sednice."
,oj licni stav...verujem, da bi mnogo ostrije postupili sa studentima, samo kada bi imali dozvolu Big Bosa...bilo bi tu masovnih pucanja u noge, kao opomena...lomljenje kostiju, gde bi ostajali invali8di...masovno spaljivanje kuca i stanova...a verovatno jos morbidnije od ovog, sto sam napisaoНе мислим да је реално очекивати да ће ова машинерија бити скинута једним ударцем.
Не иде то тако, поготово док мафија купује (српском крвљу и ресурима) подршку споља.
Биће процес, од неколико година, који ће се, на крају, ипак завршити онако како мора. Као и 2000-те. Није почело 99-те, већ 96-те.
Зато овакве ствари не треба да чуде.
Оно главно, свако ко мисли да ће ова багра да сиђе са власти мирно, кад буде јасно да су упркос свим крађама и бандитизму изгубили изборе, дебело греши.
Овима је опстанак на власти буквално, нешто што није било 2000-те, питање живота и смрти.
За пола врха СНС багре, губитак власти значи тренутно елиминисање од стране мафијашке конкуренције.
Pa zaista ne vidim kako studenti mogu biti sigurni da se baš niko neće prodati. Može neko biti profesor i sve vrhunsko da bude pa se proda.
Nema te "logistike" koja će spreči preletanja od kako je za vreme Borisa Tadića promenjen zakon da mandati odbornika i poslanika ne pripadaju stranci odnosno grupi građana koja ih je kandidovala šta je logično u proporcionalnom izbornom sistemu, već da mandati pripadaju odbornicima i poslanicima kao da su birani po većinskom sistemu.Kako bi to postojanje ozbiljne logistike sprečilo nekog pojedinca da se proda?
Tzv. Studentska lista koja će bude na parlamentarnim izborima (za koje u ovom času ne znamo kada će se kukavica Oskar osmeli da ih raspiše) nema veze sa ovim listama koje su se pojavile na ovim lokalnim izborima i to ne treba da se meša. Razlika je u tome što su se na nedavnim lokalnim izborima u svakom od tih mesta formirale lokalno specifične grupe i koalicije i na tim izbornim listama koja su nastale ili kao građanske inicijative uz podršku studenata, ili kao udružene opozicione i nestranačke "studentske liste", ponegde se našle i ličnosti koje su članovi političkih stranaka, a negde studenti išli samostalno, dok bi tzv. Studentska lista za parlamentarne izbore predstavljala jedan centralizovan blok.Sve vreme me zanima da li će svi ti ljudi na SL pristati da budu poslanici. Mislim da aktivno učestvuju u radu. Da dolaze na sednice Skupštine.
Da li pristaju da budu 12 sati u poslaničkoj klupi? Kako ako su profesori na fakultetima?
Što se prodaje tiče, to je druga i duga priča...
Nije ovo demokratska država Crna Gora gde je opozicija 2020-te pobedila sa jednim mandatom više. Ovde jedan osvojeni mandat više za studente ne znači pobedu nad SNS-konglomeratom. Ovde mora da bude iole značajna prednost nad režimskom listom da bi se koliko-toliko osiguralo da kriminalni režim koji raspolaže ogromnim novcem i svom logistikom koju mu daje BIA neće potkupljivanjem ili ucenom nekog pojedinca da preleti promeniti izbornu volju građana i na taj način sebi osigurati većinu.Srpska posla-alavo na pare. Kad se pokažu evrj, zine doope.
Sjajan savet nekog tvog kolege SNS-provokatora, jer će na taj način opozicija u opštinskim i gradskim skupštinama da potpuno nestane!Na X ima predloga da, ukoliko ne mogu da utvrde identitet izdajnika, svi kolektivno podnesu ostavke.
Jako škakljiva situacija.
,oj licni stav...verujem, da bi mnogo ostrije postupili sa studentima, samo kada bi imali dozvolu Big Bosa...bilo bi tu masovnih pucanja u noge, kao opomena...lomljenje kostiju, gde bi ostajali invali8di...masovno spaljivanje kuca i stanova...a verovatno jos morbidnije od ovog, sto sam napisao
Sjajan savet nekog tvog kolege SNS-provokatora, jer će na taj način opozicija u opštinskim i gradskim skupštinama da potpuno nestane!

Uvek postoji nacin da se otkrije.kako da ne. Pa on jedva ceka da se sam prijavi. A ne znam kako ce ga otkriti. Sto je najgore, kad vide da ne mogu da ga otkriju, krenuce da ih razdire crv sumnje. Svi u svakoga.
mislis da je tu samo jedan izdajnik...koliko jos ima potencijalnih izdajnika, ko zna iz kog razloga..samo da te podsetim, da je general Lazarevic dolazio u Cacilend i pruzao podrsku AV,,,u jednom komentaru, navedene su teske brljotine njegocog sina, koje su bile za robiju...Izdajnicima treba slomiti kicmu.
Ima ih ali ih nema ih vise od naroda.mislis da je tu samo jedan izdajnik...koliko jos ima potencijalnih izdajnika, ko zna iz kog razloga..samo da te podsetim, da je general Lazarevic dolazio u Cacilend i pruzao podrsku AV,,,u jednom komentaru, navedene su teske brljotine njegocog sina, koje su bile za robiju...
Kako, zar se nije brabonjalo da su oni bezgrešniNe dragi moji nije greška, nego ili ubačen odbornik, ili pritisak ili potplaćivanje...ništa novo reklo bi se,krajnje očekivano od strane OKG SNS, ali poenta je kako vi to mislite da sprečite i koji vam je mehanizam izbora kandidata.
Nedavno je jedan vratio mandat u Aranđelovcu zbog pritiska, što je iskorišćeno za preuzimanje odbora.
Ovo pišem zbog malo veće nadmenosti kojom se odgovara na svaku kritiku, iako su neke rupe u logistici vidljive iz aviona i već se pokazuju. Kada budu raspisani izbori neće biti puno vremena da se neke stvari menjaju.
Kako to zar isti nisu intelektualne gromade?A mozda je i greska.
Ljudsku glupost ne treba potcenjivati![]()