Opština Kula: Neko sa studentske liste glasao je za izbor SNS kandidata

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.650

Predsednica Opštine Kula izabrana sa 20 glasova "za" i 17 "protiv": Neko sa studentske liste glasao je za njen izbor

Reporter N1 kaže da za sad nije poznato da li je reč o grešci, ali da odbornici opozicije nisu davali izjave po završetku sednice.
Lokalni aktivista Stefan Žarić rekao je za N1 kaže da će u okviru odborničke rupe Glas mladih Oštine Kula sigurno taugovarati kako je došlo do toga i da li je reč o grešci.

"Podsetio bih da se mi ovde borimo sa mašinerijom. Ovde je bio veliki broj policajaca koji odlazi sa lica mesta. Da li su to lični ili kolektivni pritisci, da li je došlo do neke greške. Videli smo da je glasanje bilo na tri listića. Da li je tu došlo do neke greške ili je reč o malverzaciji ili pritiscima, o tome će biti reči", rekao je Žarić.
------------------------------------------------

Što se nove predsednice Opštine tiče, ona nije rodom iz Kule.
"Ona nije do pre dve, tri godine živela u Kuli. Rodom je iz Niša, pa je radila u Somboru, a tek onda je prebačena ovde kod nas. Jedino što znamo je stanje u Domu zdravlja, da nemamo lekare i da svi koji trenutno rade su u penziji. Ni Dom zdravlja ne funkcioniše, pa se postavlja pitanje kako će da vodi Opštinu", rekao je Odbornik Ronald Šipoš za N1 uoči sednice."

Ne dragi moji nije greška, nego ili ubačen odbornik, ili pritisak ili potplaćivanje...ništa novo reklo bi se,krajnje očekivano od strane OKG SNS, ali poenta je kako vi to mislite da sprečite i koji vam je mehanizam izbora kandidata.
Nedavno je jedan vratio mandat u Aranđelovcu zbog pritiska, što je iskorišćeno za preuzimanje odbora.

Ovo pišem zbog malo veće nadmenosti kojom se odgovara na svaku kritiku, iako su neke rupe u logistici vidljive iz aviona i već se pokazuju. Kada budu raspisani izbori neće biti puno vremena da se neke stvari menjaju.

Ne dragi moji nije greška, nego ili ubačen odbornik, ili pritisak ili potplaćivanje...ništa novo reklo bi se,krajnje očekivano od strane OKG SNS, ali poenta je kako vi to mislite da sprečite i koji vam je mehanizam izbora kandidata.
Nedavno je jedan vratio mandat u Aranđelovcu zbog pritiska.

Ovo pišem zbog malo veće nadmenosti kojom se odgovara na svaku kritiku, iako su neke rupe u logistici vidljive iz aviona i već se pokazuju. Kada budu raspisani izbori neće biti puno vremena da se neke stvari menjaju.

Не мислим да је реално очекивати да ће ова машинерија бити скинута једним ударцем.

Не иде то тако, поготово док мафија купује (српском крвљу и ресурима) подршку споља.

Биће процес, од неколико година, који ће се, на крају, ипак завршити онако како мора. Као и 2000-те. Није почело 99-те, већ 96-те.

Зато овакве ствари не треба да чуде.

Оно главно, свако ко мисли да ће ова багра да сиђе са власти мирно, кад буде јасно да су упркос свим крађама и бандитизму изгубили изборе, дебело греши.

Овима је опстанак на власти буквално, нешто што није било 2000-те, питање живота и смрти.

За пола врха СНС багре, губитак власти значи тренутно елиминисање од стране мафијашке конкуренције.

Poslednja izmena od moderatora:
Не мислим да је реално очекивати да ће ова бандитска усташка машинерија бити скинута једним ударцем.

Не иде то тако, поготово док мафија купује (српском крвљу и ресурима) подршку споља.

Биће процес, од неколико година, који ће се, на крају, ипак завршити онако како мора. Као и 2000-те. Није почело 99-те, већ 96-те.

Зато овакве ствари не треба да чуде.

Оно главно, свако ко мисли да ће ова багра да сиђе са власти мирно, кад буде јасно да су упркос свим крађама и бандитизму изгубили изборе, дебело греши.

Овима је опстанак на власти буквално, нешто што није било 2000-те, питање живота и смрти.

За пола врха СНС багре, губитак власти значи тренутно елиминисање од стране мафијашке конкуренције.

Неће у Србији бити довољно буради.
Ma sve se slažem, ne može to da se reši kulturno kao u Mađarskoj ili čak CG, ovo je poseban soj bande, onaj najniži...ali i za takav rasplet treba određen razvoj događaja tj izbori.

Ma sve se slažem, ne može to da se reši kulturno kao u Mađarskoj ili čak CG, ovo je poseban soj bande, onaj najniži...ali i za takav rasplet treba određen razvoj događaja tj izbori.

Развој мора однекуд да крене. Ова "победа 10:0" је почетак развоја. Идемо даље.

SNS je već uveluko krenuo sa pripremama za izbore, juče šetam KG-om i vidim na par prometnih mesta njihove štandove ...
Bliže se izbori ...

Исто тако треба бити искрен па рећи да се у Србији, без притиска са стране, никад неће створити јединствен фронт против СНС. Увек ће бити оних који су спремни да због уског личног интереса опструисати акцију. Опозиција се сад држи по страни јер због сујете неће да се "унизи" пред студентима и пружи им подршку. У таквој ситуацији, власт има знатно мањи проблем да уценама и изнудом дође до свог циља, као сад што је у Кули.

Pa čemu toliko čuđenje, mislim Studentski pokret je dosta širok i heterogen (a i ne baš tako dobro organizovan, centralizovan i sa jakim sistemom kontrole, već je to jedan prirodni pokret koji opstaje čisto na entuzijazmu, opštenarodnom buntu i ogorčenošću prema režimu) i iako se bore za ispravnu stvar i svakako ih treba podržati ali opet sigurno da i na toj Studentskoj listi tu i tamo ima likova koji su zavrbovani od strane vlasti, nekih službi (bilo domaćih ili stranih) ili onih koji su uzeli neke pare, pogotovo kada se radi o tim nekim manjim mestima i tamo nekim anonimnim likovima.

Inače preporučujem da se posluša zaista odličan intervju sa Goranom Pajićem.

Исто тако треба бити искрен па рећи да се у Србији, без притиска са стране, никад неће створити јединствен фронт против СНС. Увек ће бити оних који су спремни да због уског личног интереса опструисати акцију. Опозиција се сад држи по страни јер због сујете неће да се "унизи" пред студентима и пружи им подршку. У таквој ситуацији, власт има знатно мањи проблем да уценама и изнудом дође до свог циља, као сад што је у Кули.

Ne mislim da je to u pitanju nego je njihova sreća što se niko i ne otima da preuzme vlast. Svi se otimaju samo da njih skinu sa koortza ali svi znaju da onaj koji bude zaseo posle ovih...bajo moj... taj je najebao! On ne da će morati da smanji penzije nego će morati da ih ukine. Ovi su prodali i zadužili svima nama i crno ispod nokta! Ko i kako će to vratiti, ja verujem da ama baš niko ne zna.

Ne mislim da je to u pitanju nego je njihova sreća što se niko i ne otima da preuzme vlast. Svi se otimaju samo da njih skinu sa koortza ali svi znaju da onaj koji bude zaseo posle ovih...bajo moj... taj je najebao! On ne da će morati da smanji penzije nego će morati da ih ukine. Ovi su prodali i zadužili svima nama i crno ispod nokta! Ko i kako će to vratiti, ja verujem da ama baš niko ne zna.

И то, а поготово то колико су покрали и изнели из државе, а краду све брже, јаче, више. Они који дођу после ових имаће далеко гори посао него после Милошевића (и истих ових).

СНС неће сићи власти у догледно време... Осим ако се не направи озбиљан политички пројекат за њихово обарање. Њима све ово одговара, краду до бесвести. Ни да пола Србије изгине под разним надстрешницама, мафија се не би одрекла положаја.

Na X ima predloga da, ukoliko ne mogu da utvrde identitet izdajnika, svi kolektivno podnesu ostavke.

Jako škakljiva situacija.
Vrlo škakljiva, jer ako tražiš blanko poverenje i predstavljaš se kao alternativa ovome što zoveš parlamentarna opozicija, a onda ti se dešava potpuno isto što i navedenoj, tj kupuju ti i otimaju odbornike, to poverenje baš i neće biti na nivou.

Šta god da urade pokazuje se da ni izbliza nemaju stvari pod kontrolom kako žele da ljudi veruju. Extremne mere su mpžda način da se barem pokaže da pokušavaju da su drugačiji, ali vrlo je jasno da imaju ogroman problem, i da lepota i polet ne dobijaju izbore,ni manje ni više nego ideje, nego ozbiljna logistika.

Vrlo škakljiva, jer ako tražiš blanko poverenje i predstavljaš se kao alternativa ovome što zoveš parlamentarna opozicija, a onda ti se dešava potpuno isto što i navedenoj, tj kupuju ti i otimaju odbornike, to poverenje baš i neće biti na nivou.

Šta god da urade pokazuje se da ni izbliza nemaju stvari pod kontrolom kako žele da ljudi veruju. Extremne mere su mpžda način da se barem pokaže da pokušavaju da su drugačiji, ali vrlo je jasno da imaju ogroman problem, i da lepota i polet ne dobijaju izbore,ni manje ni više nego ideje, nego ozbiljna logistika.
Не можеш ти у мафијашкој држави да очекујеш да се то не дешава. Они режимлије и њихови следбеници отворено пропагирају и подржавају криминал и корупцију, они знају да њихов вођа Вучић лаже, да лаже и Вучићевић, али они су поносни када некога преваре, они сматрају то врлином, јер немају никаквих моралних вредности, у фазону ''како их је Вучко за%ебао, како их маже''.

Back