Da ponovim, ovu posast i orgijanje ako pobedi Gdin Erdogan, samo Gdin Djilas moze da kanalise u razumne i civilizovane okvire.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kako ne. Medju najvecim geopolitickim partnerima Vucicu je Erdogan. Ko ulaze u puteve Srbije, struju, trzni centri. A Putin zahvaljujuci Erdoganu moze da plovi u Crno More i preci kroz Bosfor.
Erdo je neoosmanistaNema veceg turskog nacionaliste od Erdogana. Kurdi moraju da se izbore za Kurdistan.
Erdogan je porazen u glavnim gradovima i na lokalnim izborima koji su odrzani pred koronu 2019eE sada da pozove Vucicija da mu ovaj objasni kako da pokrade glasove.
zanimljivi su Pazarci. stalno sami sebi uskacu u usta. Erdogan im je u Pazaru rekao da je Pazar Srbija, zavuko im ga do balcaka, a oni ga i dalje ljube u guzcu. pljunuti Vucic sa Kosovom.NOVI PAZAR SLAVI POBEDU ERDOGANA: Sirene i baklje na ulicama, Turska ide u drugi krug! (VIDEO)
Pogledajte prilog 1342146
Rekoh li?
Turci naviru ko mravi.
Vi sada imate činjenicu da je Erdoanova AK partija bila zapravo u koaliciji sa nacionalističkom strankom, koja je ranije bila u tom sekularističkom taboru tako da već polako ta linija se gubi i tu se suočavamo sa onim što je priroda politike, suštinska priroda politike je interes i onda zapravo interesi budu ti koji će određivati te tabore. To je zapravo pokazatelj da se tu ne radi o nekoj patološkoj ili večitoj podjeli, iz razloga interesa koji dominantno određuje politiku. S druge strane Erdoanova partija iako jeste nikla iz te da kažemo proislamske orijentacije, profesora Erbakana i njegovih svih partija i cjelokupnog pokreta, tako da ona je sada prilično podaleko od tog osnova. Slično nešto u Srbiji imalo smo sa SNS i SRS, niknete iz jednog miljea ali se prosto adaptirate na nove okolnosti i programski, i praktično a sa druge strane ne možete vi biti stranka koja dobija većinu, bar kako je bilo do ovih izbora a da budete usko ideološki određeni, morate prosto omekšati svoje ideološko opredjeljenje, da biste primili mase.
Njihovom Veličanstvu Drugu Sultanu blagoizvoleva nedostajati manje od jednog procenta glasova do mandata Neba. Kreće lov na neprijatelje naroda, kako kaže DŽeg, od vrata do vrata.E sada da pozove Vucicija da mu ovaj objasni kako da pokrade glasove.
Kakav amater Erdogan , Vučić uvek vodi sa 2:1 minimum.Njihovom Veličanstvu Drugu Sultanu blagoizvoleva nedostajati manje od jednog procenta glasova do mandata Neba. Kreće lov na neprijatelje naroda, kako kaže DŽeg, od vrata do vrata.![]()
zanimljivi su Pazarci. stalno sami sebi uskacu u usta. Erdogan im je u Pazaru rekao da je Pazar Srbija, zavuko im ga do balcaka, a oni ga i dalje ljube u guzcu. pljunuti Vucic sa Kosovom.
dok je Zukorlic bio ziv, ovo ne bi moglo da prodje. zato zakljucujem da su ovo navijaci Sulje Ugljanina
uostalom, Zukorlic je davno objasnio da je Erdogan turski SNS/SRS i da se lize sa bilo kime za vlast.
ko ne razume, nece nikad. kao na primer Goljasi.
Svi napredni su na aparatima kada se pojavi Draskovic I velica Murata.Kakav amater Erdogan , Vučić uvek vodi sa 2:1 minimum.
Za Prdogana ne znam, ali nekima skace tlak sto se Murat ne oglasava povodom Turskih barjaka.Да ли је истина да је Прдоган прднуо у чабар?
Kakvi, daleko je Srbija od savršenstva koje je dostignuto u Turskoj - tamo i lovačka avijacija raspisuje izbore.Kakav amater Erdogan , Vučić uvek vodi sa 2:1 minimum.
Ne udaraj ga kad je vezan.tesko da ce im alah pomoci
Tako je i Erdogan posle 10 godina vlasti ali sada je nagurao 20. Videćemo Vučiča za 10.Kakav amater Erdogan , Vučić uvek vodi sa 2:1 minimum.
Kakav amater Erdogan , Vučić uvek vodi sa 2:1 minimum.
Није!Да ли је истина да је Прдоган прднуо у чабар?
I zbog Republike Srpske.Није!
Не сме да изгуби!
Због Србије!
Pa, ako bude predložio narodu npr Đilasa na narednim izborima, pa ga Đilas posle zamoli da odloži političko penzionisanje i bude deo tima u svojstvu šefa vlade… već sam se opekao sa svojim partijskim šefom Tadićem i Drugom Nesmenjivim Dačićem.Tako je i Erdogan posle 10 godina vlasti ali sada je nagurao 20. Videćemo Vučiča za 10.![]()
ne kapiram ja te vase dzukacke... izvini, ja moje kuce ne vezujem, a laje i grizeNe udaraj ga kad je vezan.
Pa kad laje!!!
To isjecak iz filma Boj na Kosovu, kada Murat skrece paznju Srbinu Hamzi da ne udara vezanog Milosa Obilica.ne kapiram ja te vase dzukacke... izvini, ja moje kuce ne vezujem, a laje i grize