Opštenarodni revolt i pad poverenja u vlast i institucije

5) prekine okupljanje ako nastupi neposredna opasnost za bezbednost ljudi i imovine i o tome odmah obavesti policiju.
Organizator, odnosno vođa okupljanja može nastaviti prekinuto okupljanje kada se otklone okolnosti iz stava 1. tačka 5) ovog člana u vremenskom periodu u kome je okupljanje prijavljeno.

Opasnost od SNS pregazivačice je otklonjena i okupljanje se moglo nastaviti.

Nije potrebna nasilna promena vlasti i uspostavljanje vlasti bez izbora.

Potrebna je zabrana rada SNS-u i SPS-u, i odrzati lepo normalne izbore.
SNS i SPS su vladajuće političke partije sa apsolutnom većinom poslanika u parlamentu i apsolutno većinskom podrškom među građanima.
Treba da se ugledate na američke gubitnike.I oni su se jedno vreme obadali i bacali čifte ali kao što vidimo ipak su prihvatili Trampov povratak na vlast iako je i Tramp jedna vrlo iritatna njuška.

zakon je jasan
odma prekinuti okupljanje
Zakon je jasan. Nakon otklanjanja opasnosti okupljanje se može nastaviti.

Uostalom ako su blokade kršenje slobode kretanja onda je još više kršenje SNSov miting u Jagodini. Šta da je nekome u Jagodini tada pozlilo i da mu je trebala hitna medicinska pomoć, a grad blokiran? Šta onda? Studenti uvijek propuštaju vozila hitne pomoći. Jesi siguran da bi lojalisti uradili isto? Ja nisam.

iz sobe, online?
Sigurno.

SNS i SPS su vladajuće političke partije sa apsolutnom većinom poslanika u parlamentu i apsolutno većinskom podrškom među građanima.
Treba da se ugledate na američke gubitnike.I oni su se jedno vreme obadali i bacali čifte ali kao što vidimo ipak su prihvatili Trampov povratak na vlast iako je i Tramp jedna vrlo iritatna njuška.
ma vučić je govedo koje je pustio Srbe sa sa kim niz vodu
treba ga ukloniti ali ne na ovakav način.
ko zna koliko još njih će stradati .
ne treba mu dati legimitet na izborima
nek pobedi i na sledećim ali sa 7 do 8% pa nek se onda kurči
ovako će biti opšti haos i ako uspeju da ga skinu uzjahaće marinika i điki.
i šta smo dobili, dobili smo murtu.

Ni ja nisam zato da se Srbi krve oko političara.

Poslednja izmena:
Zakon je jasan. Nakon otklanjanja opasnosti okupljanje se može nastaviti.

Uostalom ako su blokade kršenje slobode kretanja onda je još više kršenje SNSov miting u Jagodini. Šta da je nekome u Jagodini tada pozlilo i da mu je trebala hitna medicinska pomoć, a grad blokiran? Šta onda? Studenti uvijek propuštaju vozila hitne pomoći. Jesi siguran da bi lojalisti uradili isto? Ja nisam.

Sigurno.
kako je otklonjena opasnost, možda naleti neki drugi nervozni vozač.
dok god si uličar opasnost postoji

Bojkot izbora se već dogodio 2020 i opozicija se brže bolje vratila u parlament 2022. Svega dve godine izdržali.

kako je otklonjena opasnost, možda naleti neki drugi nervozni vozač.
dok god si uličar opasnost postoji
Тако што је догађај пријављен полицији која је, надам се заиста, привела осумњичену којој се ставља на терет покушај тешког убиства.

Окупљања на отвореном су дозвољена и темељ су демократског друштва и слободе говора. Студентске блокаде НИКОГА НЕ УГРОЖАВАЈУ. Студенти никада нису никог напали, од њих никада није почело неко насиље. Студенти су младост Србије која је устала и рекла доста. Сви ми им се требамо поклонити и скинути капу и бити бескрајно захвални.

Ni ja nisam zato da se Srbe krve oko političara.
tako to samo naivni i glupi srbi rade ko ovde na politici.
primer hvali se kako lagodno živi a ne valja mu vučić. znači ili si lopov ili neopevana budala.
studenti ponaosob nisu priglupi ali u rulji su ko tocila, više ne razmišljaju svojom glavom. predvodnik im uvek neko iz omladine određene stranke i on ih usmerava.
sve sam bre to prošao i žao mi, čak sam verovao da su ovi mlađi pametniji.

tako to samo naivni i glupi srbi rade ko ovde na politici.
primer hvali se kako lagodno živi a ne valja mu vučić. znači ili si lopov ili neopevana budala.
studenti ponaosob nisu priglupi ali u rulji su ko tocila, više ne razmišljaju svojom glavom. predvodnik im uvek neko iz omladine određene stranke i on ih usmerava.
sve sam bre to prošao i žao mi, čak sam verovao da su ovi mlađi pametniji.
Kako se LAGODNO živi? PETINA stanovnika Srbije je u riziku od siromaštva. 20% Srbije je na rubu siromaštva dok se na TVu priča o ekonomskom tigru i drugoj najbrže rastućoj ekonomiji u Evropi. Jel to tebi normalno Sale?

Kako se LAGODNO živi? PETINA stanovnika Srbije je u riziku od siromaštva. 20% Srbije je na rubu siromaštva dok se na TVu priča o ekonomskom tigru i drugoj najbrže rastućoj ekonomiji u Evropi. Jel to tebi normalno Sale?
ma znaš li ti uopšte na šta sam mislio kada sam pisao
ima ljudi koji se hvale svojim blagodatima u ovom režimu a pljuju na vladara režima :hahaha:
lažov, totalni idiot ili čisto da ti nabija na nos
malo pre si i sam rekao da je bolje :D

Nadu u bolje sutra. To je bolje od stagnacije u kojoj smo sada. Sa napomenom da studenti NE TRAŽE smjenu Vučića. To je njihov informerovski spin.
ko ti brani da se nadaš i onaj nesrećnik bogalj se nada nečemu. nada je naša prirodna potreba.
ovo je čist racio, veru i nadu isključi ako hoćeš da menjaš.
to što ste potpali pod propagandu (i jedni i drugi) skupo košta a ništa se neće dobiti.

Back