Opštenarodni revolt i pad poverenja u vlast i institucije

Ако ова Власт жели преживи ову Годину,то морају падну нека жешћа Хапшења и бар првостепене оСУДЕ зато што се превише Криминала запатило што малом Човеку,трудбенику итекако упада у Очи.
Значи,да Би АВ преживео,он ће морати да изда једно 5,6 Кумова..све испод тога,не признајемо :D

Није у питању општенародни револт већ још једно ко зна које по реду "дешавање народа". Режирано у кухиљи дежурног увозника хаоса који већ деценијама режира немире и "општенародне револте" у нама драгој Србијици. И кроз које ће се подстрекавати руља, поларизоивати амбијент, по могућности изазвати немири, хаос, ако се деси кокје крвопролиће наручиоци "општенародног револта" биће задовољнији.
Србофоибично крдо, како у земљама у окружењу, тако и у овој мојој Србијици ће ликовати због ових дешавања, посебно ако ствари измакну контроли, укључујући и паћенике који су се расписали на крсти. Дошли сви ти ******* на своје.

Из овога свега ништа неће добро испасти. Они који вјерују да ће се кроз овакво испољаавање револта, нешто поправити, смањити корупција., махинација код послова, повећати одговорност, доћи до преврата и власт радити више у корист Србије (може доћи до преврата, да зајашу они који ће више радити у корист западних господара и више на сатирању Србије) су или безнадежно наивни или баш празноглави. Или и једно и друго.
Предевераће се и ово "дешавање наерода", идемо даље.
u masi dobiješ neurološki poremećaj . u masi više nisi svoj. da ti vožd kaže pod tenk, ti bi pod tenk.

Ako ti je vožd Aleksandar Vučić onda ti dođe da gaziš ljude po ulicama.
svejedno, bilo ko.
da ti dođe pop i kaže gazi ti bi gazio.
vozačica nije bila u masi koliko vidim. euforija je droga
i za koga i šta je ta jadna devojka ko zna kakve posledice će imati se poturila. da joj sutra dođe neko gori? ili ti znaš nekog boljeg pa reci ko je taj koji je vredan života.
idi ti pa se poturaj a ne da serete iz toplih soba ko je kriv.
ne blokiraju se ulice mostovi i putevi od značaja.
tražiš poštovanje zakona a sam ga kršiš.

a i ti odluči se za koga si čas si za vučića čas protiv :D

svejedno, bilo ko.
da ti dođe pop i kaže gazi ti bi gazio.
Ne bi. Postoji nešto što se zove elementarna ljudskost.

vozačica nije bila u masi koliko vidim. euforija je droga
SNS povlastice svakako jesu.

i za koga i šta je ta jadna devojka ko zna kakve posledice će imati se poturila. da joj sutra dođe neko gori? ili ti znaš nekog boljeg pa reci ko je taj koji je vredan života.
Nije se poturila nego je pregažena.

idi ti pa se poturaj a ne da serete iz toplih soba ko je kriv.
ne blokiraju se ulice mostovi i putevi od značaja.
tražiš poštovanje zakona a sam ga kršiš.
Ne padaju ni betonske nadstrešnice na ljude.

a i ti odluči se za koga si čas si za vučića čas protiv :D
Nikad nisam napisao jednu poruku podrške Čipuljčaninu.

Ne bi. Postoji nešto što se zove elementarna ljudskost.

SNS povlastice svakako jesu.

Nije se poturila nego je pregažena.

Ne padaju ni betonske nadstrešnice na ljude.

Nikad nisam napisao jednu poruku podrške Čipuljčaninu.
kažeš ljudskost u masi :D
urlaš ko životinja, jesi li ti ikada bio u masi?
jbt dođeš izbosne zasedneš u novi sad i sereš nešto što veze nemaš.
sns povlastice da gazi :hahaha:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija napadnuta spolja i iznutra, kao ni da dok je predsednik neće uvoditi sankcije Rusiji.

"Nisu slučajno oni spolja krenuli na Srbiju. Naše je da sagledamo geopolitičku situaciju i da čuvamo samostalnost i nezavisnost Srbije. Hoće da nas vrate na 2000. godinu kada smo bili pokoreni i porobljeni, kada je neko drugi odlučivao u ime Srbije. Hoće da nam kažu ne možete da budete nezavisna zemlja, hoće da nam određuju kada i kome ćemo da uvodimo sankcije", rekao je Vučić u Jagodini, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu.
Istakao je da, dok je on predsednik Srbije, neće uvoditi sankcije ni Ruskoj federaciji ni drugim našim prijateljima.

"Uskoro ću da razgovaram, jesmo na evropskom putu, a uskoro ću da razgovaram i sa ruskim predsednikom da vidimo kako da prevaziđemo probleme oko uvedenih sankcija i oko svih drugih stvari. I naći ćemo rešenje, naći ćemo najbolje rešenje za Srbiju i uvek ćemo da imamo bratske i prijateljske odnose i sa Narodnom Republikom Kinom i sa Ruskom Federacijom i sa svim našim prijateljima", rekao je Vučić.
Vučić je poručio, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu, da taj skup pokazuje koliko veliki broj ljudi želi da brani, čuva i štiti svoju Srbiju.

"Hoću da vam kažem veliko hvala. Da vam kažem veliko hvala što ste u velikom broju došli u Jagodinu. Ja sam obišao više od 200 autobusa koji još nisu ušli u Jagodinu. I hoću da vam kažem hvala, gotovo da sam zaplakao kada sam video da u jednom tako teškom trenutku toliki broj ljudi želi da brani, da čuva i štiti svoju Srbiju. I beskrajno vam hvala na tome", poručio je Vučić.

"Na Kosovu i Metohiji nam pritiskaju narod, pokušavaju da proteraju Srbe i sa severa i sa juga, to onima spolja ne smeta nimalo, a mnogima iznutra nije ni tema, a zašto bi im bila tema kada su Albanci proglasili nezavisnost 2008. godine, a oni su ćutali", rekao je Vučić na skupu u Jagodini.
Rekao je da su ćutali i 2004. kada je bio pogrom nad srpskim narodom na KiM, kada je 30 crkava i manastira srušeno.

"I tada su ćutali. I kada je Crna Gora odlazila, i tada su ćutali. A sada smo čuli, dragi narode, da su imali dogovor da Crna Gora ode, da je to bio uslov njihove podrške, odnosno spoljne podrške njima da osvoje vlast u Beogradu, da se odreknu Crne Gore i da se odreknu Kosova i Metohije. I ni to im nije bilo dovoljno, već su opljačkali Srbiju onako kako niko nikada nije opljačkao, opljačkali su je oni od 2000. do 2012. godine oni su postali bogati, a narod siromašniji nego ikada", rekao je Vučić.

Da, kažem. Ne vidjeh da su studenti u masi nekoga napali, a kamoli gazili autom.
pitam te jesi li ikada bio u masi
da li kršenjem zakona tražiš da se ne krši zakon ?
da li je zakonom dozvoljeno vršiti blokadu ulice?
da li se time ugrožava sloboda kretanja ?

pusti ti gaženje to je posledica javašluka što je bilo za i očekivati.

gde si ti pravni fakultet završio ako si ga završio

pitam te jesi li ikada bio u masi
da li kršenjem zakona tražiš da se ne krši zakon ?
da li je zakonom dozvoljeno vršiti blokadu ulice?
da li se time ugrožava sloboda kretanja ?

pusti ti gaženje to je posledica javašluka što je bilo za i očekivati.

gde si ti pravni fakultet završio ako si ga završio
Naravno da je dozvoljeno. Postoji Zakon o javnim okupljanjima koji jasno definiše prava i obaveze tokom javnih okupljanja. U članu 11 pomenutog zakona definisano je da su organizatori dužni da omoguće nesmetan prolazak vozilima hitne pomoći, policije i vatrogasnim vozilima što studenti i rade. Ne piše da moraju pustiti svakoga.

u masi dobiješ neurološki poremećaj . u masi više nisi svoj. da ti vožd kaže pod tenk, ti bi pod tenk.
Није то баш тако. Тачно јесте да људе, посебно млађе, вреле крви, "понесу" некад дешавања, понесе их и маса. Но управо у тим ситуацијама, које знају измаћи контроли, некад и ексттремним, људи покажу, које год били доби, свој прави карактер, своју праву нарав.
Ти у чопору, храбри, срчани, под заштитом чопора ће испопљавати своју агресивну црту, псовати, пријетити, вређати, је.бати матер, лупати по возилу, разбијати, залетати се у означену мету, задати из чопора који ударац, међутим, како се одмакну од чопора, њихова срчаноист нагло спласне, и покаже се да су обичне јајаре.

И ту кад имамо чопор који кидише, вербално и физички на појединца или појединку, неку дјевојку возача, јури за појединцем или појединком, лупа по возилу, увијек ћу више имати разумијњевања за визуру појединца/поијединке који се нашао на мети чопора, колико год био крив или згрешио. Имају тужилаштва и судови који ће се бавити гријесима, држати страну руљи у том агресивном нагону, не пада ми на памет.

Улица служи за саобраћај возила, тротоар је за кретање пјешака. Неко одлучи користећи изговор и повод неки догађај, трагедију и крене у блокаду саобраћајница и установа које су добро свих грађана. Када се крене са таквим начином чињења, дешавања је често немогуће држати под контролом.

Нико никоме не оспорава право на протесте, ако постоје оправдани разлози, или ако одређена група сматра да су њихови разлози оправдани, били или не у праву, имају пуно право да своје незадовољство или осјећај неправде и кроз протесте искажу.
Међутим, нико нема право блокирати саобраћајнице и било које установе које су опште добро свих грађана, посебно не факултете и школе, нико нема право паралисати живот. Када се крене са таквим начином недопустивог чињења, то је увијек у режији непријатеља земље и народа, хуља који ће инструисати циљну групу како би реализовали своје кварне, не ријетко према Србији зле намјере.

Koliko ih još uvijek boli taj peti oktobar. To mi je dovoljno da znam da je to pozitivan datum za srpski narod.
šta ti znaš o petom oktobru jesi li bio na demonstracije tada?
ja sam bio jer sam verovao u bolje sutra i evo prođe 25 godina i jel bolje. a kako bi pa znao kad teoretišeš šta ti drugi serviraju.
ne radiš, ne doprinosiš, sediš u sobi i forumašiš 24 sata. u bmti teškog li života. mama i tata te izdržavaju :hahaha:

šta ti znaš o petom oktobru jesi li bio na demonstracije tada?
ja sam bio jer sam verovao u bolje sutra i evo prođe 25 godina i jel bolje. a kako bi pa znao kad teoretišeš šta ti drugi serviraju.
ne radiš, ne doprinosiš, sediš u sobi i forumašiš 24 sata. u bmti teškog li života. mama i tata te izdržavaju :hahaha:
Da, baš sam mogao biti na tim demonstracijama kao beba.

Da, bolje je. Danas nemaš hiperinflaciju, prazne rafe, ne kupuješ benzin u flašama, restrikcije struje i ne padaju ti bombe na glavu.

Међутим, нико нема право блокирати саобраћајнице и било које установе које су опште добро свих грађана, посебно не факултете и школе, нико нема право паралисати живот. Када се крене са таквим начином недопустивог чињења, то је увијек у режији непријатеља земље и народа, хуља који ће инструисати циљну групу како би реализовали своје кварне, не ријетко према Србији зле намјере.
Значи ни СНС нема право на свој бал вампира у Јагодини која је исто читава блокирана?

Није то баш тако. Тачно јесте да људе, посебно млађе, вреле крви, "понесу" некад дешавања, понесе их и маса. Но управо у тим ситуацијама, које знају измаћи контроли, некад и ексттремним, људи покажу, које год били доби, свој прави карактер, своју праву нарав.
Ти у чопору, храбри, срчани, под заштитом чопора ће испопљавати своју агресивну црту, псовати, пријетити, вређати, је.бати матер, лупати по возилу, разбијати, залетати се у означену мету, задати из чопора који ударац, међутим, како се одмакну од чопора, њихова срчаноист нагло спласне, и покаже се да су обичне јајаре.

И ту кад имамо чопор који кидише, вербално и физички на појединца или појединку, неку дјевојку возача, јури за појединцем или појединком, лупа по возилу, увијек ћу више имати разумијњевања за визуру појединца/поијединке који се нашао на мети чопора, колико год био крив или "згрешио". Имају тужилаштва и судови који ће се бавити "гријесима", држати страну руљи у том агресивном нагону, не пада ми на памет.
ja sam prošao masu i bio sam opčinjen
sutra sam se otreznio i reko ma sad i nikad više

Naravno da je dozvoljeno. Postoji Zakon o javnim okupljanjima koji jasno definiše prava i obaveze tokom javnih okupljanja. U članu 11 pomenutog zakona definisano je da su organizatori dužni da omoguće nesmetan prolazak vozilima hitne pomoći, policije i vatrogasnim vozilima što studenti i rade. Ne piše da moraju pustiti svakoga.
5) prekine okupljanje ako nastupi neposredna opasnost za bezbednost ljudi i imovine i o tome odmah obavesti policiju.

Back