Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 46.101
Nisi Ti ali jesu drugi korisnici foruma a ti si citirao jednu od poruka na tu temu.Ne mislim uopšte o ikakvoj promeni vlasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi Ti ali jesu drugi korisnici foruma a ti si citirao jednu od poruka na tu temu.Ne mislim uopšte o ikakvoj promeni vlasti
u masi dobiješ neurološki poremećaj . u masi više nisi svoj. da ti vožd kaže pod tenk, ti bi pod tenk.Није у питању општенародни револт већ још једно ко зна које по реду "дешавање народа". Режирано у кухиљи дежурног увозника хаоса који већ деценијама режира немире и "општенародне револте" у нама драгој Србијици. И кроз које ће се подстрекавати руља, поларизоивати амбијент, по могућности изазвати немири, хаос, ако се деси кокје крвопролиће наручиоци "општенародног револта" биће задовољнији.
Србофоибично крдо, како у земљама у окружењу, тако и у овој мојој Србијици ће ликовати због ових дешавања, посебно ако ствари измакну контроли, укључујући и паћенике који су се расписали на крсти. Дошли сви ти ******* на своје.
Из овога свега ништа неће добро испасти. Они који вјерују да ће се кроз овакво испољаавање револта, нешто поправити, смањити корупција., махинација код послова, повећати одговорност, доћи до преврата и власт радити више у корист Србије (може доћи до преврата, да зајашу они који ће више радити у корист западних господара и више на сатирању Србије) су или безнадежно наивни или баш празноглави. Или и једно и друго.
Предевераће се и ово "дешавање наерода", идемо даље.
Ako ti je vožd Aleksandar Vučić onda ti dođe da gaziš ljude po ulicama.u masi dobiješ neurološki poremećaj . u masi više nisi svoj. da ti vožd kaže pod tenk, ti bi pod tenk.
svejedno, bilo ko.Ako ti je vožd Aleksandar Vučić onda ti dođe da gaziš ljude po ulicama.
Ne bi. Postoji nešto što se zove elementarna ljudskost.svejedno, bilo ko.
da ti dođe pop i kaže gazi ti bi gazio.
SNS povlastice svakako jesu.vozačica nije bila u masi koliko vidim. euforija je droga
Nije se poturila nego je pregažena.i za koga i šta je ta jadna devojka ko zna kakve posledice će imati se poturila. da joj sutra dođe neko gori? ili ti znaš nekog boljeg pa reci ko je taj koji je vredan života.
Ne padaju ni betonske nadstrešnice na ljude.idi ti pa se poturaj a ne da serete iz toplih soba ko je kriv.
ne blokiraju se ulice mostovi i putevi od značaja.
tražiš poštovanje zakona a sam ga kršiš.
Nikad nisam napisao jednu poruku podrške Čipuljčaninu.a i ti odluči se za koga si čas si za vučića čas protiv![]()
kažeš ljudskost u masiNe bi. Postoji nešto što se zove elementarna ljudskost.
SNS povlastice svakako jesu.
Nije se poturila nego je pregažena.
Ne padaju ni betonske nadstrešnice na ljude.
Nikad nisam napisao jednu poruku podrške Čipuljčaninu.
Da, kažem. Ne vidjeh da su studenti u masi nekoga napali, a kamoli gazili autom.kažeš ljudskost u masi
urlaš ko životinja, jesi li ti ikada bio u masi?
jbt dođeš izbosne zasedneš u novi sad i sereš nešto što veze nemaš.
sns povlastice da gazi![]()
Istakao je da, dok je on predsednik Srbije, neće uvoditi sankcije ni Ruskoj federaciji ni drugim našim prijateljima."Nisu slučajno oni spolja krenuli na Srbiju. Naše je da sagledamo geopolitičku situaciju i da čuvamo samostalnost i nezavisnost Srbije. Hoće da nas vrate na 2000. godinu kada smo bili pokoreni i porobljeni, kada je neko drugi odlučivao u ime Srbije. Hoće da nam kažu ne možete da budete nezavisna zemlja, hoće da nam određuju kada i kome ćemo da uvodimo sankcije", rekao je Vučić u Jagodini, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu.
Vučić je poručio, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu, da taj skup pokazuje koliko veliki broj ljudi želi da brani, čuva i štiti svoju Srbiju."Uskoro ću da razgovaram, jesmo na evropskom putu, a uskoro ću da razgovaram i sa ruskim predsednikom da vidimo kako da prevaziđemo probleme oko uvedenih sankcija i oko svih drugih stvari. I naći ćemo rešenje, naći ćemo najbolje rešenje za Srbiju i uvek ćemo da imamo bratske i prijateljske odnose i sa Narodnom Republikom Kinom i sa Ruskom Federacijom i sa svim našim prijateljima", rekao je Vučić.
Rekao je da su ćutali i 2004. kada je bio pogrom nad srpskim narodom na KiM, kada je 30 crkava i manastira srušeno."Na Kosovu i Metohiji nam pritiskaju narod, pokušavaju da proteraju Srbe i sa severa i sa juga, to onima spolja ne smeta nimalo, a mnogima iznutra nije ni tema, a zašto bi im bila tema kada su Albanci proglasili nezavisnost 2008. godine, a oni su ćutali", rekao je Vučić na skupu u Jagodini.
Nije potrebna nasilna promena vlasti i uspostavljanje vlasti bez izbora.Ne misliš valda da je moguća nasilna promena vlasti i da se na takav način oformljena vlast održava duže vreme bez održavanja izbora ?
pitam te jesi li ikada bio u masiDa, kažem. Ne vidjeh da su studenti u masi nekoga napali, a kamoli gazili autom.
Naravno da je dozvoljeno. Postoji Zakon o javnim okupljanjima koji jasno definiše prava i obaveze tokom javnih okupljanja. U članu 11 pomenutog zakona definisano je da su organizatori dužni da omoguće nesmetan prolazak vozilima hitne pomoći, policije i vatrogasnim vozilima što studenti i rade. Ne piše da moraju pustiti svakoga.pitam te jesi li ikada bio u masi
da li kršenjem zakona tražiš da se ne krši zakon ?
da li je zakonom dozvoljeno vršiti blokadu ulice?
da li se time ugrožava sloboda kretanja ?
pusti ti gaženje to je posledica javašluka što je bilo za i očekivati.
gde si ti pravni fakultet završio ako si ga završio
Није то баш тако. Тачно јесте да људе, посебно млађе, вреле крви, "понесу" некад дешавања, понесе их и маса. Но управо у тим ситуацијама, које знају измаћи контроли, некад и ексттремним, људи покажу, које год били доби, свој прави карактер, своју праву нарав.u masi dobiješ neurološki poremećaj . u masi više nisi svoj. da ti vožd kaže pod tenk, ti bi pod tenk.
šta ti znaš o petom oktobru jesi li bio na demonstracije tada?Koliko ih još uvijek boli taj peti oktobar. To mi je dovoljno da znam da je to pozitivan datum za srpski narod.
Da, baš sam mogao biti na tim demonstracijama kao beba.šta ti znaš o petom oktobru jesi li bio na demonstracije tada?
ja sam bio jer sam verovao u bolje sutra i evo prođe 25 godina i jel bolje. a kako bi pa znao kad teoretišeš šta ti drugi serviraju.
ne radiš, ne doprinosiš, sediš u sobi i forumašiš 24 sata. u bmti teškog li života. mama i tata te izdržavaju![]()
Значи ни СНС нема право на свој бал вампира у Јагодини која је исто читава блокирана?Међутим, нико нема право блокирати саобраћајнице и било које установе које су опште добро свих грађана, посебно не факултете и школе, нико нема право паралисати живот. Када се крене са таквим начином недопустивог чињења, то је увијек у режији непријатеља земље и народа, хуља који ће инструисати циљну групу како би реализовали своје кварне, не ријетко према Србији зле намјере.
ja sam prošao masu i bio sam opčinjenНије то баш тако. Тачно јесте да људе, посебно млађе, вреле крви, "понесу" некад дешавања, понесе их и маса. Но управо у тим ситуацијама, које знају измаћи контроли, некад и ексттремним, људи покажу, које год били доби, свој прави карактер, своју праву нарав.
Ти у чопору, храбри, срчани, под заштитом чопора ће испопљавати своју агресивну црту, псовати, пријетити, вређати, је.бати матер, лупати по возилу, разбијати, залетати се у означену мету, задати из чопора који ударац, међутим, како се одмакну од чопора, њихова срчаноист нагло спласне, и покаже се да су обичне јајаре.
И ту кад имамо чопор који кидише, вербално и физички на појединца или појединку, неку дјевојку возача, јури за појединцем или појединком, лупа по возилу, увијек ћу више имати разумијњевања за визуру појединца/поијединке који се нашао на мети чопора, колико год био крив или "згрешио". Имају тужилаштва и судови који ће се бавити "гријесима", држати страну руљи у том агресивном нагону, не пада ми на памет.
pa šta se onda buniš koji kurDa, baš sam mogao biti na tim demonstracijama kao beba.
Da, bolje je. Danas nemaš hiperinflaciju, prazne rafe, ne kupuješ benzin u flašama, restrikcije struje i ne padaju ti bombe na glavu.
Зато што чињеница да је сада БОЉЕ не значи да је сада ДОБРО. Исти они који су уништили земљу 90их опет јашу.pa šta se onda buniš koji kur
5) prekine okupljanje ako nastupi neposredna opasnost za bezbednost ljudi i imovine i o tome odmah obavesti policiju.Naravno da je dozvoljeno. Postoji Zakon o javnim okupljanjima koji jasno definiše prava i obaveze tokom javnih okupljanja. U članu 11 pomenutog zakona definisano je da su organizatori dužni da omoguće nesmetan prolazak vozilima hitne pomoći, policije i vatrogasnim vozilima što studenti i rade. Ne piše da moraju pustiti svakoga.
ne znaš ti šta hoćešЗато што чињеница да је сада БОЉЕ не значи да је сада ДОБРО. Исти они који су уништили земљу 90их опет јашу.