Opsesivna ljubavna fascinacija: Kako opsesivna zaljubljenost utiče na ljude?

Lipo je biti zaljubljen ali kad osoba koja je zaljubljena izgubi svaki i interes za ìsta drugo osim za partnera, to je početak opsesija. Ova teme me se tiče osobno. Takvi ljudi su pravo prokleti, boje se raskida a do raskida u većini slučajeva dolazi zbog njihove opsesija koju partner ne može više podnositi. Pomalo je teško što je što, ali posesivnost zaljubljenost svakako nije dobra, pa čak i zaljubljenost ima elemenata poremećaja jer katkad zaljubljeni ne vide očigledno. Ali opet ako nikada nije bilo zaljubljenosti teško da će veza izdržati iskušenja. Tako pomalo je teško sve to razl8kovati.
Mislim da će doći do raskida, bilo je nekih pozitivnih iskustava ali vidim da ovo uđe u 3pm. Živimo zajedno u podstanarstvu od malo iza nove, doduše ja sam vlasnik kuće ali tu živi i majka. Iako sam pronašao prilično jeftin smještaj na dobroj lokaciji, jednostavno svaki mjesec sve manje novaca imam. Sad je trenutno situacija takva da sam u većem minusu nego što mi je plaća. Da si malo pomognem počeo sam voziti Uber/ Bolt s mojim automobilom. To sam učinio i jutros, ona dugo spava, nisam htio ići orije nego što se probudi. Probudi se u 9,, malo 5 min se grlimo i kažem joj da ću ići jutros voziti. Napominjem da sam sada na poslu, kao recimo regularnog. Odmah je počela negodovati, a sam ipak otišao. Vratio sm se u 1 popodne, odma vidim ljuta faca, i malo pomalo eskaliralo, da raskidamo, bacila je a pod susilo s našom odjećom i šta već ne. Napominjem da smo nedjelju proveli cijeli dan zajedno, kao i jučer ujutro.

Nije to prvi put, mislim da je to to, nemam više snage, ne vidim budućnost..

Back