Prosle godine slucajno naletim na stravicno usamljenog momka... Iako se trudio, nikako nije mogao da se uklopi u okolinu... Onaj njezni racic u meni, odmah se zalijepio za to... Da ne duzim, ubrzo smo stupili u vezu i u startu se dogovorili da ce nas odnos biti neobavezan... Ispocetka je sve fino funkcionisalo, ali... Ubrzo je htio da nas odnos podignemo na visi nivo, odnosno da stupimo u ozbiljnu vezu, a meni nikako nije bilo do toga... I tu su poceli problemi... Radi na takvom mjestu da moze kontrolisati moje telefonske pozive, sto je i radio... Zvao je ljude s cijih su mi brojeva dolazili pozivi i prijetio im da ce ih polomiti, ako me ne ostave na miru... Provalio je sifre u mojim mailovima i slao prijetece poruke nekim od ljudi s kojima sam se dopisivala... Nasao je i neke moje prijatelje i takve im stvari pricao o meni, da ti se zeludac prevrne... Cim sam saznala za to, otisla sam da porazgovaram s njim... Izvrijedjao me je na pasja kola, optuzujuci me da sam iskoristavala njega kome je iskreno stalo do mene...
Povukla sam se iz cijele te price, prekinula svaki kontakt s njim, izbjegavala mjesta na kojima bi ga mogla sresti... Poslije par mjeseci pojavila sam se u javnosti... Nije mi direktno prilazio, ali je ponovo poceo da ljudima s kojima kontaktiram, salje svakakve poruke... Opet sam ga pitala o cemu se radi, ali on je odbijao svaku vezu sa tim porukama...
Digla sam ruke i ponovo se povukla iz "javnosti", nadajuci se da ce sresti neku djevojku, koja ce ga zainteresovati...
Ali, od prije dva mjeseca, on me ponovo trazi, salje SMS-ove, zove telefonom... Posebno u posljednjih nekoliko dana... Evo, danas mi se javio i na jednom sajtu na koji idem... Iako tamo koristim potpuno drugi nick, poslao mi je poruku u kojoj mi se obraca po mom imenu... Znaci, prati me opet...
Ljudi, imate li ideju kako da ga se rijesim...?
I koji mu je djavo uopste...? :x
Povukla sam se iz cijele te price, prekinula svaki kontakt s njim, izbjegavala mjesta na kojima bi ga mogla sresti... Poslije par mjeseci pojavila sam se u javnosti... Nije mi direktno prilazio, ali je ponovo poceo da ljudima s kojima kontaktiram, salje svakakve poruke... Opet sam ga pitala o cemu se radi, ali on je odbijao svaku vezu sa tim porukama...
Digla sam ruke i ponovo se povukla iz "javnosti", nadajuci se da ce sresti neku djevojku, koja ce ga zainteresovati...
Ali, od prije dva mjeseca, on me ponovo trazi, salje SMS-ove, zove telefonom... Posebno u posljednjih nekoliko dana... Evo, danas mi se javio i na jednom sajtu na koji idem... Iako tamo koristim potpuno drugi nick, poslao mi je poruku u kojoj mi se obraca po mom imenu... Znaci, prati me opet...
Ljudi, imate li ideju kako da ga se rijesim...?
I koji mu je djavo uopste...? :x