jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.844
Pa njih treba poslati da vade ono njihovo kamenje.Kramp je za njih i nista drugo.Pa da udaraju. Neće sigurno krampati. Vidiš da su uklonili najbitniji deo oruđja, da ih neko ne bi poslao da krampaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa njih treba poslati da vade ono njihovo kamenje.Kramp je za njih i nista drugo.Pa da udaraju. Neće sigurno krampati. Vidiš da su uklonili najbitniji deo oruđja, da ih neko ne bi poslao da krampaju
Limit je 255 korisnika, imali smo slučaj, nisu mu povećali kapacitetTek sad neko otvorio temu... Ili nisam video posto sam blokirao preko 80 korisnika.
Na snimku se i ne vidi baš ozbiljna reakcija ostalih, dok im ortaka probadaju. Deluje kao da su se uplašili
ма не правдајДа, његови другови су се уплашили од ножа па покушавали са гађањем столицама и флашама!
Ne znam o cemu pricas.Ali vidiš li ti 38ico, šta je slovenstvo i pravoslavlje.
Ima i Rusa po CG, ali se žene i udaju sa lokalnim Srbima, i deca im idu u skole i vrtiće sa Srbima.
Neverovatno kako se stvara jedan pravoslavno-slovenski amalgam, u kojem se živi u harmoniji i ljubavi.
A onda neka smrdljiva muslimančina iz Turske ili rejs iz CG, dođu da prave probleme.
Davno je rekao naš veliki Njegoš slavni:
Krst i luna dva strašna simvola,
njihovo je na grobnice carstvo
sljedovat im rijekom krvavom
u lađici grdna stradanija.
To je biti jedno, ali drugo!
Trtljanje gluposti.ма не правдај
коме може србин одавде нешто пребацит о херојству ?
на уткамици са енглеском 50 ћација кримоса бије читав запад на маракани. тукли их пред рођеном малом дјецом. брука!
у петак у препуној арени 50ак дилера ћација кримоса млате њих стотине а маса около стоји и гледа...
ма не правдај
коме може србин одавде нешто пребацит о херојству ?
на уткамици са енглеском 50 ћација кримоса бије читав запад на маракани. тукли их пред рођеном малом дјецом. брука!
у петак у препуној арени 50ак дилера ћација кримоса млате њих стотине а маса около стоји и гледа...
Ne. Turci u Turskoj, ne dobacuju nepristojno Turkinjama.Ne znam o cemu pricas.
I u Crnoj Gori je sigurno najveci broj zlocina- Crnogorci na Crnogorce, kao sto je u Srbiji- Srbi na Srbe.
Lokalni domicilni mafijasi i nasilnici su najveci problem, uvek i svuda.
Ja sam imao jednog druga.Ne. Turci u Turskoj, ne dobacuju nepristojno Turkinjama.
A u CG ih baš briga za manire.
Mafijaši isto tako ne dobacuju po ulicama ženama.
Dakle, radi se o zloj nameri turskih muslimana.
Kapetanmark lupa gluposti, i opravdava linc pripadnika neke zajednice, jer su neki izrodi i genetske greske nesto uradili.Ne. Turci u Turskoj, ne dobacuju nepristojno Turkinjama.
A u CG ih baš briga za manire.
Mafijaši isto tako ne dobacuju po ulicama ženama.
Dakle, radi se o zloj nameri turskih muslimana.
Sad su pobratili hahaVucic i Erdogan BRACA!
Sad ce nasi blokaderi bez ovih iz novih pazara da vole ovu policiju hahaTursko glasilo: „Policija u Crnoj Gori se ponaša vrlo grubo, scene se upoređuju sa onima iz nacističke Njemačke“
Ja ne mogu da razaznam dal su ovo turci ili montenegrinciVIDEO
VIDEO Mladići promarširali ulicama Podgorice. Vikali su: Turci napolje
jel ?VIDEO
VIDEO Mladići promarširali ulicama Podgorice. Vikali su: Turci napolje