OPROSTITE OPROSTITE OPROSTITE

'Sestra

Početnik
Poruka
5
OPROSTITE OPROSTITE OPROSTITE
ne zelim da se ova diskusija raspadne zbog mene ne zelim majke mi. malo sam se predstavljao kao sestra malo kao tsetsa u nameri da pozavadjam zene. Mislio sam pocece malko da se svadjaju pa ce citava diskusija biti malo dinamicnija. Mislio sam.....a sada akcija.....
Jos jadnom ne odustajte zbog mene jer ja nisam zeleo da nekoga odvratim od ovog foruma. Hteo sam malo da se zezam. Ko velim........ vidi vidi ovi fino diskutuju tu svaki dan.......ma kao uz kaficu i kolacice.......pa se jos i
privatno "natracaju"...... :wink:
pa ko velim.........da ih malko zeznem..........sto da one uzivkaju kad ja nemogu.... :wink: :)
Caos svima.

Komshinica:
Je l ovo sad stvarno? Kao? Dužan si nam odgovore - Freewill je pitao.
Ajde sad.
Ma nije bitno. Ja sam uspela!!!! It is I Le Klerk!!! :shock: :shock: Tsetsa vas puno pozdravlja, treba da se naviknete na moje , novo staro ime!!!! Pozdrav drustvancetu, a Apostrof Sestro?????Sta ti bi????A mogli smo lepo da se druzimo. SESTRO VRATI SE AKO OVO VIDIS- CEKAMO TE!!!Pozdrav . :wink: :wink:

aviv:
Komshinica:
Ajde sad.
Ma nije bitno. Ja sam uspela!!!! It is I Le Klerk!!! :shock: :shock: Tsetsa vas puno pozdravlja, treba da se naviknete na moje , novo staro ime!!!! Pozdrav drustvancetu, a Apostrof Sestro?????Sta ti bi????A mogli smo lepo da se druzimo. SESTRO VRATI SE AKO OVO VIDIS- CEKAMO TE!!!Pozdrav . :wink: :wink:

:idea: Pa aviv :lol: :lol: :lol:
Dobro nam dosla!
pOzDrAv! :P

aviv:
Komshinica:
Ajde sad.
Poštovana nova koleginice, dobro nam došla na forum religija.
Jeeeeee!
Naravoučenije: u svakom zlu ima nečeg dobrog.
Ljudi, pravi ste.
Pozdrav sada već čuvenom društvancetu iz ćoška.
:lol: :lol: :wink:

[quote='Sestra]Istina je majke mi. Jos jednom izvinite sto sam
uneo malu pometnju (cilj mi je bio da unesem jos vecu :lol: ). Ustvari izvinite ako sam nekoga nepotrebno uvredio i ne idite sa foruma.[/quote]Nadam se da si i ti nešto naučio. Uvredio i povredio možda jesi, mada rekla bih ne značajno.
A ako ostaješ na ovom forumu, nemoj da si slučajno menjao nick. :wink:

uneo malu pometnju (cilj mi je bio da unesem jos vecu :lol: ). Ustvari izvinite ako sam nekoga nepotrebno uvredio i ne idite sa foruma.[/quote]
Nismo mi duso draga ovde Gospod pa da ti oprastamo.mI SMO TU DA PRIHVATIMO IZVINJENJE, DA ZABORAVIMO i da ti pruzimo ruku pomirenja. E, pa onda smo resili problem. A , hvala ti pomogao si jednoj teti da se registruje( ne mislim na auto ni na brak....Sala!Dakle, neka ti Gospod otvori oci da vidis iza coska , da cujes njegove reci i da shavati da kad se ljudi vole i postuju- ne moze im niko nista!!!Lajla tov!!!- Lepo spavaj!!! :wink: :wink:

aviv:
uneo malu pometnju (cilj mi je bio da unesem jos vecu :lol: ). Ustvari izvinite ako sam nekoga nepotrebno uvredio i ne idite sa foruma.
Nismo mi duso draga ovde Gospod pa da ti oprastamo.mI SMO TU DA PRIHVATIMO IZVINJENJE, DA ZABORAVIMO i da ti pruzimo ruku pomirenja. E, pa onda smo resili problem. A , hvala ti pomogao si jednoj teti da se registruje( ne mislim na auto ni na brak....Sala!Dakle, neka ti Gospod otvori oci da vidis iza coska , da cujes njegove reci i da shavati da kad se ljudi vole i postuju- ne moze im niko nista!!!Lajla tov!!!- Lepo spavaj!!! :wink: :wink:[/quote]

hvala hvala aviv
no nejavljam se iz srbije tako da ima jos do spavanja.

uneo malu pometnju (cilj mi je bio da unesem jos vecu :lol: ). Ustvari izvinite ako sam nekoga nepotrebno uvredio i ne idite sa foruma.[/quote]

Izvini da te pitam, da li ti nekoga vredjas namerno jer smatras da je to potrebno?

Back