Oprostio čoveku koji mu je silovao i ubio ženu i kćerku

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
"Ovaj užasni zločin je jedan od mnogih strašnih zlih stvari koje se dešavaju na zemlji. Molim se Bogu da su moja supruga Jandira i kćerka Karla u raju, gde čekaju na mene i naše sinove, da dođemo i provedemo večnost zajedno", rekao je Arturo Martinez na konferenciji za novinare, tri meseca posle zločina.Martinez je posle napada imao 17 operacija i na njegovoj glavi su vidljivi ožiljci i povrede. Napadač, 22-godišnji Brajan Klej, je uhvaćen, suđenje je počelo i tužilaštvo traži smrtnu kaznu.

Arturo Martinez održao je konferenciju za novinare sa svojim sinovima, starim pet odnosno devet godina, koji su prošli bez povreda u napadu u aprilu. Dok je govorio, jedan od sinova ga je tapšao po leđima u znak podrške. "Opraštam ti. To je sve, ništa više", poručio je ubici. I dodao: "Ako bi me poljubio, poljubio bih i ja njega".

Nesrećni čovek se ne seća samog napada. Probudio se teško povređen i video krv svuda unaokolo po spavaćoj sobi.Istu scenu zatekao je u kćerkinoj sobi, a ond aje sinove našao nepovređene.

Dok je pokušavao da pozove policiju, rekao je dečacima da idu u školu i kažu učiteljici šta se desilo. Potom je izgubio svest.

.

Dok nije pronađen osumnjičeni za ubistvo, nedelju dana posle zločina, policije je sumnjičila Martineza, a sinove je smestila u hraniteljsku porodicu.

Sada svi žive kod rođaka jer, kako navodi Martinez, ne mogu da se vrate na mesto gde su Karla i Jandira ubijene, gde se njihov svet raspao u parčiće.

http://www.novimagazin.rs/svet/opro...ao-i-ubio-zenu-i-kcerku#.UAG1j43L0TY.facebook
 
Jedan od retkih pravih hriscanina . Svi vi koji smatrate sebe vernicima , a ovamo pisete kako bi mu vratili , ne bi oprostili , koji bolesnik itd. nemate pojma o svojoj veri .

Управо то сам и написала.

Толики верник нисам.

Више сам за Стари завет.
 

Back
Top