Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Молим вас без спрдње на овој теми
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i odem ovih dana ako budem imao vremena,mada se bojim da će biti i većih razloga za postavljanje sveća povodom krize u Rusiji![]()
Молим вас без спрдње на овој теми

Не разумем један цвет за погинуле русе и једна свећа не кошта много а руском народу значи много
12 ПОВРЕЂЕНИХ СУ ИЗ СРБИЈЕ можеш бар њима свећу да запалиш

U rusiji ima tendencija da se opet krene u neki ''hladni rat'' umesto da rade sa saveznicima protiv ZAJEDNIČKOG NEPRIJATELJA...
Људи толико је руског народа погинула а Срби дванаест су у тешкој коми и те како тежко повређени

1992. godine za Vidovdan samo iz moje čete je poginulo 13 Srba....nešto se ne sećam da je Ruse nešto bolela duša za nama, bolela ih je guzzica a ne duša.
Tokom bombardovanja R.Srpske 1995. umrlo je 12 beba u inkubatorima u Banjalučkoj bolnici jer nisu imale kiseonika.....koliko sveća Rusi zapališe?
Da ne spominjem koliko Srba izginu u koloni izbeglica iz Knina koju su mitraljirali Tuđmanova 2 (dva) aviona....ni tu se Rusi ne pretrgoše, a bilo je dovoljno da kažu NJET, nisu morali ništa da Sdjelaju....sdjelam im miloj majci...svima.
Bombardovanje Srbije da ne spominjem.
Tako da, što se mene tiče, svi Rusi mogu: " ебать cвою мать"![]()
Seti se samo kada su dolazili u Srbiju i Republiku Srpsku, šetali se ulicama sa Šešeljom i glumili neke heroje.
Kada je Šešelje govorio " Naf nefme niko da bomfaduje, jel su tu nafa bvaca Vusi da nas čufaju i oni ce da nam daju ovuzje da obavamo Nato afione"
A kad je krenulo bombardovanje razbežali su se kao miševi.
Još onaj debil od Ruskog političara, Žirinovski, jednom novinaru izjavio" ja puno volim braću Srbe, evo np stranim novinarima sa intervju naplaćujem 200$, a vama Srbima samo 100$"
Осим тога деца су страдала а Србија ни свећу да запали,знам да сам написала али морам поново СРАМ ВАС БИЛО
...Jel nam oprostila?