Опрости нам Матушка

Зашто испред Руске амбасаде није постављено цвеће и свеће

• Нисам имао времена али ћу

• Уопште ме не интересује што су исламски фундаменталисти убили невини руски народ и децу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Možda i odem ovih dana ako budem imao vremena,mada se bojim da će biti i većih razloga za postavljanje sveća povodom krize u Rusiji:(

a65-000297.jpg

Poslednja izmena:
Jeljcinu treba da se dižu spomenici po celoj Rusiji jer je sprečio građanski rat i da komunistički fanatici dograbe kontrolu nad atomskim oružjem i unište prvo Rusiju pa ostale...Inače komunistkinja zar nije paljenje sveća nešto strano,hrišćansko...

Људи толико је руског народа погинула а Срби дванаест су у тешкој коми и те како тежко повређени

1992. godine za Vidovdan samo iz moje čete je poginulo 13 Srba....nešto se ne sećam da je Ruse nešto bolela duša za nama, bolela ih je guzzica a ne duša.
Tokom bombardovanja R.Srpske 1995. umrlo je 12 beba u inkubatorima u Banjalučkoj bolnici jer nisu imale kiseonika.....koliko sveća Rusi zapališe?
Da ne spominjem koliko Srba izginu u koloni izbeglica iz Knina koju su mitraljirali Tuđmanova 2 (dva) aviona....ni tu se Rusi ne pretrgoše, a bilo je dovoljno da kažu NJET, nisu morali ništa da Sdjelaju....sdjelam im miloj majci...svima.:evil:
Bombardovanje Srbije da ne spominjem.
Tako da, što se mene tiče, svi Rusi mogu: " ебать cвою мать" :(

Poslednja izmena:
1992. godine za Vidovdan samo iz moje čete je poginulo 13 Srba....nešto se ne sećam da je Ruse nešto bolela duša za nama, bolela ih je guzzica a ne duša.
Tokom bombardovanja R.Srpske 1995. umrlo je 12 beba u inkubatorima u Banjalučkoj bolnici jer nisu imale kiseonika.....koliko sveća Rusi zapališe?
Da ne spominjem koliko Srba izginu u koloni izbeglica iz Knina koju su mitraljirali Tuđmanova 2 (dva) aviona....ni tu se Rusi ne pretrgoše, a bilo je dovoljno da kažu NJET, nisu morali ništa da Sdjelaju....sdjelam im miloj majci...svima.:evil:
Bombardovanje Srbije da ne spominjem.
Tako da, što se mene tiče, svi Rusi mogu: " ебать cвою мать" :(

Seti se samo kada su dolazili u Srbiju i Republiku Srpsku, šetali se ulicama sa Šešeljom i glumili neke heroje.
Kada je Šešelje govorio " Naf nefme niko da bomfaduje, jel su tu nafa bvaca Vusi da nas čufaju i oni ce da nam daju ovuzje da obavamo Nato afione"
A kad je krenulo bombardovanje razbežali su se kao miševi.
Još onaj debil od Ruskog političara, Žirinovski, jednom novinaru izjavio" ja puno volim braću Srbe, evo np stranim novinarima sa intervju naplaćujem 200$, a vama Srbima samo 100$"

Seti se samo kada su dolazili u Srbiju i Republiku Srpsku, šetali se ulicama sa Šešeljom i glumili neke heroje.
Kada je Šešelje govorio " Naf nefme niko da bomfaduje, jel su tu nafa bvaca Vusi da nas čufaju i oni ce da nam daju ovuzje da obavamo Nato afione"
A kad je krenulo bombardovanje razbežali su se kao miševi.
Još onaj debil od Ruskog političara, Žirinovski, jednom novinaru izjavio" ja puno volim braću Srbe, evo np stranim novinarima sa intervju naplaćujem 200$, a vama Srbima samo 100$"

Руси никада нису шетали са Шешељом ,шта булазниш!!!

Било је доста добровољаца који су се борили за српске земље кости су по Србији остављали .И не тражим од вас да их волите,јер сте ви док су Руси се борили по републикама ,ви сте другови искакали кроз прозор за време мобилизације.

Ни свећу им нисте запалили.КАКО МЕ СРАМОТА!

Back