OPROSTI,IM BOŽE.....

gost 4554

Buduća legenda
Poruka
39.135
.....smiluj se,i na prav put izvedi našu braću,i oprosti im uvrede nanesene Tebi,Sinu tvome,Svetome duhu,i Bogorodici Našoj,Prečistoj Djevi Mariji.... :cry: :cry: :cry:
Nemoj ih kazniti jer opijeni đavolskom silom ne znaju što pričaju.... :cry: :cry:
Sa velikom tugom čitam ovaj talas Bogohulnih ideja plasiranih od strane Stranog plaćenika,Incognita,Sizifa,i mamaVesne,koja eto,zato što je muževljeva porodica religiozna mrzi Hrista našega....
Kome se,uključujući i poštene ateiste nije stomak stegao čitajući o ponudi Mame Vesne da postane nova Bogorodica...ili želja Stranog plaćenika da Isusa našega razapne na Terazijama,i da On tom prilikom prodaje karte za to.... :shock:

Šta nam preostaje nego da se molimo za našu grešnu braću .... :cry: :cry:
Neka nam i ovaj Vaskršnji post posluži za to.... :cry: :cry:

E sad, prvo hvala to sto se molis za nas.
Drugo, ja ne mrzim Hrista, nemam ja nista protiv njega, samo mu ne pridajem toliku vaznost kao ti.
Toliko. A ponajmanje ga mrzim zato sto je porodica moga muza religiozna. Ja postujem porodicu moga muza, ali izgleda da vi religiozni ne mozete da postujete moju zelju da ne budem religiozna.

mamaVesna:
Drugo, ja ne mrzim Hrista, nemam ja nista protiv njega, samo mu ne pridajem toliku vaznost kao ti.
Toliko. A ponajmanje ga mrzim zato sto je porodica moga muza religiozna. Ja postujem porodicu moga muza, ali izgleda da vi religiozni ne mozete da postujete moju zelju da ne budem religiozna.

Žalosno je što ste izdali Hrista zarad animoziteta prema svekrvi i svekru,koji su vjerojatno divni ljudi.... :wink:

I da, ja sam posteni ateista i ne mislim da je strasna moja ponuda. Mislim da bi svaka zena bila pocastvovana time, kao sto je verovatno i Marija bila kada je bog bas nju odabrao.

A strani placenik nije rekao da ce vaseg Isusa da razapne. Procitaj ponovo. On ce NASEG isusa da razapne, da imaju nasi podanici kome da se mole.

FARMACEUT:
mamaVesna:

Žalosno je što ste izdali Hrista zarad animoziteta prema svekrvi i svekru,koji su vjerojatno divni ljudi.... :wink:

O svasta, pa ja volim moju svekrvu, i jeste divna zena. Svekra nazalost nemam, bozja volja.
Ja ne verujem mnogo duze nego sto sam udata, tako da to zaista nema veze.

mamaVesna:
I da, ja sam posteni ateista i ne mislim da je strasna moja ponuda. Mislim da bi svaka zena bila pocastvovana time, kao sto je verovatno i Marija bila kada je bog bas nju odabrao.

A strani placenik nije rekao da ce vaseg Isusa da razapne. Procitaj ponovo. On ce NASEG isusa da razapne, da imaju nasi podanici kome da se mole.

Imajte u vidu da je ovo period časnoga posta....i bar tokom ovoga perioda uzdržite se od bogohuljenja... :cry: :cry: :cry:

Kelis:
Imajte u vidu da je ovo period časnoga posta....i bar tokom ovoga perioda uzdržite se od bogohuljenja... :cry: :cry: :cry:

Inace zena je ATEISTA kako napisa...znaci post nista...Bog nista...
Nadam se da si shvatio... :lol:
[/quote]

Kažem da ZARAD nas koji postimo da se uzdrži u huljenju onoga što je najsvetije.....Iz kurtoazije ako ništa drugo.... :D
I ja svojim komšijama čestitam Kurban-Bajram iako se uopšte ne slažem sa njihovim učenjem,i ne nudim ih ničim u vrijeme Ramazanskoga posta... :D
To je njihova vjera,i ma koliko bila kriva,JA poštujem njihovo uvjerenje...... :D

Da ispravim samo jednu tvrdnju... i spasim stranog placenika bozje kazne...

a) Mi pravimo nasu sektu... nesto skroz novo na trzistu, jos uvek ne zaprljano od strane korumpiranih svestenika. Osnivaci ce biti korumpirani, pa samim tim nema straha od korupcije medju svestenstvom, jer kod nas su mito i korupcija dozvoljeni.
b) Strani placenik ce biti nas Bog, koji ce svojim 'svetim dugim', ovaj Svetim Duhom, da 'bezgesno' (to je vec diskutabilno, zasto bi seks bio gresan) napravi dete nasoj Bogorodici: mamaVesni.
c) Tu ja stupam na scenu da zaradimo pare. Dakle, JA sam rekao da cu tog njihovog sina da razapnem na sred Terazija i da zaradim nesto od prodaje ulaznica.

Znas, sve ovo i nije tako bogohulno kao sto to tebi deluje, jer mi nasu sektu pravimo na cvrstim temeljima i unapred definisanim kanonima: Da osisamo ne osisane i ne dosisane ovce. Dakle, mi ne krijemo iza raznih tamo knjiga i slatkih reci, da ce nasa sekta biti napravljena striktno da zgrne pare... Mi trazimo pare i tacka! Kome se ne svidja, gorece u nasem paklu (visoke peci u Boru... pa da grad procveta) :lol:

Eto, nadam se da sam malo razjasnio, i spao taj tezak greh sa stranog placenika, naseg buduceg Boga :lol: :lol: :lol:

Incognito:
Da ispravim samo jednu tvrdnju... i spasim stranog placenika bozje kazne...

a) Mi pravimo nasu sektu... nesto skroz novo na trzistu, jos uvek ne zaprljano od strane korumpiranih svestenika. Osnivaci ce biti korumpirani, pa samim tim nema straha od korupcije medju svestenstvom, jer kod nas su mito i korupcija dozvoljeni.
b) Strani placenik ce biti nas Bog, koji ce svojim 'svetim dugim', ovaj Svetim Duhom, da 'bezgesno' (to je vec diskutabilno, zasto bi seks bio gresan) napravi dete nasoj Bogorodici: mamaVesni.
c) Tu ja stupam na scenu da zaradimo pare. Dakle, JA sam rekao da cu tog njihovog sina da razapnem na sred Terazija i da zaradim nesto od prodaje ulaznica.

Znas, sve ovo i nije tako bogohulno kao sto to tebi deluje, jer mi nasu sektu pravimo na cvrstim temeljima i unapred definisanim kanonima: Da osisamo ne osisane i ne dosisane ovce. Dakle, mi ne krijemo iza raznih tamo knjiga i slatkih reci, da ce nasa sekta biti napravljena striktno da zgrne pare... Mi trazimo pare i tacka! Kome se ne svidja, gorece u nasem paklu (visoke peci u Boru... pa da grad procveta) :lol:

Eto, nadam se da sam malo razjasnio, i spao taj tezak greh sa stranog placenika, naseg buduceg Boga :lol: :lol: :lol:

Blažen je onaj koga ta vaša Crkva proglasi za grešnika.... :D :wink:

FARMACEUT:
mamaVesna:

pa shto ih provocirash onda ,ti kao da prizeljkujesh takve reakcije od njih da bi ih mogao kleti:shock:

mr. I:
FARMACEUT:
mamaVesna:

pa shto ih provocirash onda ,ti kao da prizeljkujesh takve reakcije od njih da bi ih mogao kleti:shock:

Moju temu je uzrokovala NJIHOVA tema.... :shock:
Ako znaju da je sada VASKRŠNJI POST,nemoraju se rugati Isusovim mukama.... :shock: :cry: :cry:

FARMACEUT:
Ako znaju da je sada VASKRŠNJI POST,nemoraju se rugati Isusovim mukama...
Veliki procenat ljudi ovde ne veruje da je Isus (ukoliko je uopšte postojao) imao Virtual Private Connection sa stvoriteljem Univerzuma (ukoliko i ovaj drugi postoji).

BTW, farmaceute magistre, ne moraš reč "nemoraš" pisati zajedno, da se ne Vuk ne prevrće u grobu. On je bar stvarno postojao, a i uradio je nešto korisno - daj da ga barem malo poštujemo.

Sizif:
FARMACEUT:
Ako znaju da je sada VASKRŠNJI POST,nemoraju se rugati Isusovim mukama...
Veliki procenat ljudi ovde ne veruje da je Isus (ukoliko je uopšte postojao) imao Virtual Private Connection sa stvoriteljem Univerzuma (ukoliko i ovaj drugi postoji).

BTW, farmaceute magistre, ne moraš reč "nemoraš" pisati zajedno, da se ne Vuk ne prevrće u grobu. On je bar stvarno postojao, a i uradio je nešto korisno - daj da ga barem malo poštujemo.

Prvo se ukazuje pažnja BOGU-Svetom Trojstvu,a onda na red dolaze Svetitelji,i Bogorodica naša Djeva Marija,pa Sveti Oci naši,pa mučenici i prepodobni,pa tek onda obični smrtnici.... :D
Titula mr ph sci spec mi ništa ne znači.....Nisam gord.... :wink:

FARMACEUT:
Duhovna praznina ateiste ga primorava da se i slamke hvata u diskusiji jer argumenata nema!!!
Moje neznanje je ogromno a duhovna praznina je preduboka, otud moj očaj i potreba da se u diskusiji hvatam za slamke... ali zato je tu elokventni, načitani, artikulisani, mudri, pravdorečivi, ubedljivi i uzorni hrišćanin Farmaceut. Rasprava sa njim prava je mentalna gimnastika.

Sizif:
FARMACEUT:
Duhovna praznina ateiste ga primorava da se i slamke hvata u diskusiji jer argumenata nema!!!
Moje neznanje je ogromno a duhovna praznina je preduboka, otud moj očaj i potreba da se u diskusiji hvatam za slamke... ali zato je tu elokventni, načitani, artikulisani, mudri, pravdorečivi, ubedljivi i uzorni hrišćanin Farmaceut. Rasprava sa njim prava je mentalna gimnastika.

Trudim se da živim što je moguće uzornije....a jeli to dovoljno procenit će Gospod naš Isus Hrist.... :D :wink:

FARMACEUT:
Sizif:
FARMACEUT:

Trudim se da živim što je moguće uzornije....a jeli to dovoljno procenit će Gospod naš Isus Hrist.... :D :wink:

Farmaceute, što se tolko primaš?

Ne možeš drugima, bar ne na taj način, ukazati na ono što smatraš istinom.

Hula na Boga može biti mnogo veća od strane onih koji imaju veru (o huli na Duha govorio je Isus upravo vernicima). Što više shvataš, više si odgovoran!
A ko ne veruje da Bog uopšte postoji, misliš da mu znače tvoje, da tako kažem, opaske i opomene? Apostol Pavle kaže da ko živi bez Zakona bez njega će mu biti suđeno, a ko poznaje Zakon, u skladu sa tim poznanjem će mu biti suđeno (Rimljanima, prvih par glava). Ostavi ti Bogu na brigu kako ateiste, tako i "sektaše", nisu oni u takvom očaju kako pretpostavljaš. Ljudi misle svojom glavom, možda netačno, ali to što neko sada misli tako, ko zna šta će misliti kroz 10. godina, a ko zna šta ćeš ti misliti... Langzam... Sve u svoje vreme

Pozdrav

Najiskrenije receno ovo je tema sa najsmesnijim porukama na citavoj Krstarici.Ne znam da li je zabavniji FARMACEUT koga necu da vredjam jedino iz
jeftinog sazaljenje ili cinicni Sizif.
Samo napred momci!Imate moju punu podrsku.

Truman:
Najiskrenije receno ovo je tema sa najsmesnijim porukama na citavoj Krstarici.Ne znam da li je zabavniji FARMACEUT koga necu da vredjam jedino iz
jeftinog sazaljenje ili cinicni Sizif.
Samo napred momci!Imate moju punu podrsku.

Ne moraš ti nikoga sažaljevati,a naročito NE MENE....
Ja imam svoj put,koga sam odabrao,i koga se držim.... 8)

Back