ОПРОСТИ БАЋУШКА -ОПРОСТИ РОЂЕНИ

Da ponovimo samo...
mislim, tema je jača od kisele (vode, da ne bude posle zlonamerne zabune)
neka uopštena rečenica, čak i pravopisno nakaradna i link sa tuba za koji sam mislio da je čak neispravan jer 40 sekundi ide crna podloga sa nekom muzikom, a posle tih 40 sekundi sam se uverio da je smaranje za medalju

i vi se zalažete za podizanje kvalitete foruma i diskusije na istom :dash:
Pa ako iko prati... :bye:

Ubistvo pravoslavnog cara i cele njegove porodice je bio uzasan zlocin i pravi simbol grozomornog vremena koje je potom nastupilo za Rusiju. Dobro je sto se Rusi prisvescuju i shvataju koliko su zabrazdili u kal, pa se sad polako, hramljuci, vracaju sustinskom.

Za pad ruskog carstva i mi snosimo odgovornost, jer smo prosjacenjem, kukumavcenjem i vecitim tuznim cijukanjem nagnali bolecivog cara Nikolaja da udje u svetski rat. Karadjordjevici su bili svesni te krivice i tog duga, i zato su bratski primili stotine hiljada Rusa u kraljevinu posle revolucije.

Sveti care Nikolaje, moli Boga i za nas.

Da ponovimo samo...
Pa ako iko prati... :bye:

:bye:

Ubistvo pravoslavnog cara i cele njegove porodice je bio uzasan zlocin i pravi simbol grozomornog vremena koje je potom nastupilo za Rusiju. Dobro je sto se Rusi prisvescuju i shvataju koliko su zabrazdili u kal, pa se sad polako, hramljuci, vracaju sustinskom.

Za pad ruskog carstva i mi snosimo odgovornost, jer smo prosjacenjem, kukumavcenjem i vecitim tuznim cijukanjem nagnali bolecivog cara Nikolaja da udje u svetski rat. Karadjordjevici su bili svesni te krivice i tog duga, i zato su bratski primili stotine hiljada Rusa u kraljevinu posle revolucije.

Пре распада Аутроугарсек у свим деловима КуК монаро+ихје насељеним СЛОВЕНСКИМ живљем удеја панславизма јмеђу ученим Словенима је била изузетно јака а народ Словенски се међусобно јако уважавао.

Распадом монархије профитирају на првом месту Мађари је Будим и Сентадреја су били Српски градови а на северу је било много Словака све је то сада помађарено
Победоносцев је убо суштину до сада у истрији и тешким политичким временима Русија је била та у којој су сви Словенски народи видели спас и вођство

сада је идеја ПАНСЛАВИЗМА толико минимизована да се више и не помиње
а то би било најчистије уједињење пола Европе

СЛОВЕНИ СВИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ

Са царем Николајем Другим је иѕгледа убијена и Русија.

Са царем Николајем Другим је иѕгледа убијена и Русија.
14934-slicnost.jpg

budi se i Srbija :)

Stalno kad vidim negde ovaj grb Srbije stilizovan u nacisticko-germanskom fazonu,
uvek se setim onog pisma-ujedinjenja koje su nasi retardirano-zaostali celavci skinhedsi,
poslali nemackim celavim dilejama.
A ovi im odgovorili i porucili "da im ne pada na pamet nikakvo ujedinjenje sa srpsko-slovenskim svinjama koje treba istrebiti sa lica zemlje."
Strasno, koliko neko treba da bude zaostao u psiho-fizickom razvoju i da se lozi na neku skinheds-stormfront Srbiju.

Stalno kad vidim negde ovaj grb Srbije stilizovan u nacisticko-germanskom fazonu,
uvek se setim onog pisma-ujedinjenja koje su nasi retardirano-zaostali celavci skinhedsi,
A ovi im odgovorili i porucili "da im ne pada na pamet nikakvo ujedinjenje sa srpsko-slovenskim svinjama koje treba istrebiti sa lica zemlje."
Strasno, koliko neko treba da bude zaostao u psiho-fizickom razvoju i da se lozi na neku skinheds-stormfront Srbiju.

ne znam o kakvom se pismu radi i sto se ovde stalno masa dotice stormfronta, kad je to forum, a ne neka politicka organizacija ili sl.

ja nisam totalno ns, ali gajim simpatije prema toj ideologiji

Види повезати АВЕ СРБИЈО само са НС и скинерима је стварно глупо
мој став о нацијима и расизму је овде познат тако да небих о њима
( ја бих то на робију) али ова песма је моја песма

АВЕ СРБИЈО ЈЕ ПРЕЛЕПА РОДОЉУБИВА ПЕСМА коју би и ти Драгоше требао тако да доживиш

Био бих поносан да нам је то химна,велики је био Дучић

АВЕ СРБИЈО ЈЕ ПРЕЛЕПА РОДОЉУБИВА ПЕСМА коју би и ти Драгоше требао тако да доживиш

Ne pricam o pesmi ona je ok,

komentarisem ovaj srpski grb koji su skinhedsi stilizovali po nacisticko-germansko heraldickom motivu.

ne mozes da razdvojis naciju i rasu

Back