- Poruka
- 15.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Русија пева и буди се ,каје се дошла је себи а Србија?
Mora da su ovdašnji rusofili videli od Rusa kako konzumiraju životinjske lekove,pa ajde i oni čim se objavljuju ovakve propagandne gluposti.
Pa ako iko prati...mislim, tema je jača od kisele (vode, da ne bude posle zlonamerne zabune)
neka uopštena rečenica, čak i pravopisno nakaradna i link sa tuba za koji sam mislio da je čak neispravan jer 40 sekundi ide crna podloga sa nekom muzikom, a posle tih 40 sekundi sam se uverio da je smaranje za medalju
i vi se zalažete za podizanje kvalitete foruma i diskusije na istom![]()
Ko je LDP?![]()
Da ponovimo samo...
Pa ako iko prati...![]()
Ubistvo pravoslavnog cara i cele njegove porodice je bio uzasan zlocin i pravi simbol grozomornog vremena koje je potom nastupilo za Rusiju. Dobro je sto se Rusi prisvescuju i shvataju koliko su zabrazdili u kal, pa se sad polako, hramljuci, vracaju sustinskom.
Za pad ruskog carstva i mi snosimo odgovornost, jer smo prosjacenjem, kukumavcenjem i vecitim tuznim cijukanjem nagnali bolecivog cara Nikolaja da udje u svetski rat. Karadjordjevici su bili svesni te krivice i tog duga, i zato su bratski primili stotine hiljada Rusa u kraljevinu posle revolucije.
Sveti care Nikolaje, moli Boga i za nas.
Русија пева и буди се ,каје се дошла је себи а Србија?
Ubistvo pravoslavnog cara i cele njegove porodice je bio uzasan zlocin i pravi simbol grozomornog vremena koje je potom nastupilo za Rusiju. Dobro je sto se Rusi prisvescuju i shvataju koliko su zabrazdili u kal, pa se sad polako, hramljuci, vracaju sustinskom.
Za pad ruskog carstva i mi snosimo odgovornost, jer smo prosjacenjem, kukumavcenjem i vecitim tuznim cijukanjem nagnali bolecivog cara Nikolaja da udje u svetski rat. Karadjordjevici su bili svesni te krivice i tog duga, i zato su bratski primili stotine hiljada Rusa u kraljevinu posle revolucije.
Sveti care Nikolaje, moli Boga i za nas.
Srbija je hvala Bogu, dosla sebi 5.oktobra 2000.godine, bar vecinska Srbija.![]()
Са царем Николајем Другим је иѕгледа убијена и Русија.
ma Nikolaj II je bio nesposobnjakovic , lezilebovic i licimur , jedino steta za zene i nejacСа царем Николајем Другим је иѕгледа убијена и Русија.
ma Nikolaj II je bio nesposobnjakovic , lezilebovic i licimur , jedino steta za zene i nejac
budi se i Srbija![]()
Stalno kad vidim negde ovaj grb Srbije stilizovan u nacisticko-germanskom fazonu,
uvek se setim onog pisma-ujedinjenja koje su nasi retardirano-zaostali celavci skinhedsi,
poslali nemackim celavim dilejama.
A ovi im odgovorili i porucili "da im ne pada na pamet nikakvo ujedinjenje sa srpsko-slovenskim svinjama koje treba istrebiti sa lica zemlje."
Strasno, koliko neko treba da bude zaostao u psiho-fizickom razvoju i da se lozi na neku skinheds-stormfront Srbiju.
nzn nisam cuo za to, al me i nesto zabole lakat sta nemci misle.
mada ako se ne varam mislim da je nedavno par ljudi iz srpske divizije B&H bilo u poseti kod nemaca.
Moguce, verovatno im se zapusila kanalizacija u skinheds centrali u Berlinu,
pa su zvali srpske skinse da to odpushe?!
Stalno kad vidim negde ovaj grb Srbije stilizovan u nacisticko-germanskom fazonu,
uvek se setim onog pisma-ujedinjenja koje su nasi retardirano-zaostali celavci skinhedsi,
poslali nemackim celavim dilejama.
A ovi im odgovorili i porucili "da im ne pada na pamet nikakvo ujedinjenje sa srpsko-slovenskim svinjama koje treba istrebiti sa lica zemlje."
Strasno, koliko neko treba da bude zaostao u psiho-fizickom razvoju i da se lozi na neku skinheds-stormfront Srbiju.
Види повезати АВЕ СРБИЈО само са НС и скинерима је стварно глупо
мој став о нацијима и расизму је овде познат тако да небих о њима
( ја бих то на робију) али ова песма је моја песма
АВЕ СРБИЈО ЈЕ ПРЕЛЕПА РОДОЉУБИВА ПЕСМА коју би и ти Драгоше требао тако да доживиш
Био бих поносан да нам је то химна,велики је био Дучић
Ne pricam o pesmi ona je ok,
komentarisem ovaj srpski grb koji su skinhedsi stilizovali po nacisticko-germansko heraldickom motivu.
Види повезати АВЕ СРБИЈО само са НС и скинерима је стварно глупо
мој став о нацијима и расизму је овде познат тако да небих о њима
( ја бих то на робију) али ова песма је моја песма
АВЕ СРБИЈО ЈЕ ПРЕЛЕПА РОДОЉУБИВА ПЕСМА коју би и ти Драгоше требао тако да доживиш
Био бих поносан да нам је то химна,велики је био Дучић