Opremanje stana

Koko

Zainteresovan član
Poruka
387
E narode,u koju boju da ofarbam zidove u dnevnoj sobi,predsoblju, spavacoj.Volela bih da sve bude u drugoj boji. Kupatilo mi je zeleno sa zutima,bas vesele neke boje,Pojma nema koj mi je,stan ce mi biti kao cirkus.Ajde dajte neke predloge,please,pocela sam vec da se izmisljam.
 
U dnevnu sobu stavi nešto svetlo žuto ili narandžasto, u predsoblje stavi svetlo ljubičasto, a u spavaću sobu svetlo plavo. Nikako nemoj da stavljaš tamne boje u spavaću i dnevnu sobu, jer to izaziva depresiju. U predsoblju možeš i nešto tamnije, jer tamo niko ne provodi previše vremena uglavnom.

Samo ideja... :)
 
Zelena-odmara
Crvena-je jaka boja, neki govore da ljudi koji provode dosta vremena u sobi crvene boje postaju agresivni.
narandzasta i zuta-te boje unesi u prostorije u koje ne dopire toliko svetlosti
svetlo plava/baby plava- je hladna boja i takva soba uvek deluje uredno :)
Svetlo ljubicaste nijanse: unesi u prostorije u kojima provodis najvise vremena...A mozes i gore navedenu zelenu jer odmara :) Pa ti vidi...
 
Ja sam kuhinju okrecila bojom zrele kajsije i uvijek izgleda kao da sunce ulazi u sobu. Stvarno je fenomenalno, nekako mediteranski. U spavacoj sam stavila njeznu oker / narandzastu na dva zida a ostala dva sam ostavila u bijelo. Trend ide prema boji cigle, jer sam se i ja raspitivala. Stan mi je sav u tom tonu osim dnevne. Tu sam kupila farbu (nije bila jeftina) tako da sam s njom ofarbala samo odzak i jedan zid. Za dosadne osobe bez fantazije dnevna izgleda kao da je nedovrsena, a meni se cini abstraktna, jer jednostavno nije svakodnevno.
 

Back
Top