Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Planiram se prikljuciti na wireless.Opticka vidljivost mi je odlicna, ali daljina je oko 3 km-(vazdusna).Pitanje je da li mi je potreban access point ili moze i samo sa PCI karticom i antenom i sta bi mi preporucili? Hvala>
Moze samo sa karticom nemas potrebe za AP,mozda ne bi bilo lose da nabavis neku usmerenu antenu posto je ipak to 3 km,ali i sa obicnom antenom i nekim malo kvalitetnijim kablom ali gledaj da ne bude duzi od 10m,trebalo bi da uhvatis bar 30 do 40% signala sto je ako planiras G standard sasvim zadovoljavajuce.
Raspitaj se samo koji je taj AP da uzmes i ti takvu karticu jer ces sigurno imati bolje performance.
Moze samo sa karticom nemas potrebe za AP,mozda ne bi bilo lose da nabavis neku usmerenu antenu posto je ipak to 3 km,ali i sa obicnom antenom i nekim malo kvalitetnijim kablom ali gledaj da ne bude duzi od 10m,trebalo bi da uhvatis bar 30 do 40% signala sto je ako planiras G standard sasvim zadovoljavajuce.
Raspitaj se samo koji je taj AP da uzmes i ti takvu karticu jer ces sigurno imati bolje performance.
Uzeo sam na probu AP Ovislink WL-1120 sa usmerenom antenom, cekam da me prikljuce pa da vidim rezultat...kako drugacije da ga probam, inace pronalazi aktivne mreze u gradu u opciji Wireless--site survey.