Mozda ce neko naci zamerku,ali meni je sve u principu potrebno od opreme.
Najbitnija stvar od svih je da automobil ima integrisani Navigacioni sistem bluthoot hends free paket.Parking sensor,jer kod automobila kao sto je bila lanchia Thersis tesko je odrediti dokle dopire nos ili zadnji deo vozila na parkingu.A i zivim inace tamo gde se covek raduje svakom milimetru slobodnog prostora na parkingu.Cd,el podizaci i vise slojna klima su vec nesto sto je deo standarda.Inace mnogi vole kozu ja sam ljubitelj samo ako je u vidu alkantara to jest prevrnuta koza.Inace ona klasicna mi je suvise glatka i zimi hladna.Po meni automatik menjac je idealno pomagalo u voznji i sam sam mnogo puta iskusio njegove dobre osobine,ali ipak je nesto sto nikada u svom automobilu nebih zeleo da posedujem.(oduzima mi moju slobodu i stil voznje koji ja volim)TEMPOMAT glupost koju ni u ludilu nezelim da koristim sluzi samo za zatupljivanje reakcije a obicno se koristi pri visokim brzinama.A ako sam toliko umoran da sam nemogu kontrolisati gas onda cu radije na prvom parkingu malo odspavati)Bord kompljuter i njegova funkcija je jako bina stavka u jednom automobilu i deo koji je takodje standard i u najnizim klasama.Inace siber(otvor na krovu je takodje nesto sto rado imam na svom automobilu)ALARM vrlo bitan dodatak ako ste u Srbiji ali ni ovde polako nije bolje. ABS i ESP kao i airbag-ovi i vazdusne zavese su nesto bez cega nezelim svoj auto da zamislim.(dvaputa su mi spasli zivot).Verovatno jos toga cega se necu setiti.