SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Nije bila velika šteteta, tako da je jedina posledica bila 2 iz vladanja i dosta "poseta" školskog sociologa.El vam oproshteno?
El ti sad zzao shto si to uradio?
Il bi opet?
Nije.
Ne. Ne volim vatru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bila velika šteteta, tako da je jedina posledica bila 2 iz vladanja i dosta "poseta" školskog sociologa.El vam oproshteno?
El ti sad zzao shto si to uradio?
Il bi opet?
pa dobro
bar se nije ...... sa svojim bratom))))))))
Sve je to Ok, ali neke stvari su jednostavno svete.
Ako je neko samouvereno-arogantan gad, naljutiće se i neće oprostiti neke totalno nebitne stvari, dok će neki retard trpeti da mu brat kreše curu.
Ili on možda nije retard? Možda mu jednostavno nije stalo? Nadam se da je tako...
Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?
Ne bih da se mesham u Bozja posla..
Na njemu je..da prashta.
Ja jednostavno precrtam duznike svoje..
Ma ja, pamti pa vrati.Oprostiti treba uvek, ali ne i zaboraviti
ma jok..pamti ..pa spominji narednih dvadeset godina..dva put dnevno..ko sto rece kolega na temi o veceriMa ja, pamti pa vrati.![]()
Ja se josh uvek borim sa svojim demonima, mnoge stvari sebi nikada necu oprostiti, mada nikada se ne zna ! Toliko s*ranja sebi nanetih, nije lako oprostiti ! A naravno da nasa sreca zavisi od toga koliko smo sposobni da oprostimo sebi i drugima !Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?