Opozicioni mediji

Šta bi deugo bezizborni pokušaj preuzimanja vlasti bio nego obojena revolucija? Ne gledam i ne čitam pomenute, a ovo isto sam ovde gledao od prvog Trampovog mandata: već popustilo, u Srbiju sve stiže kasno pa i srpska verzija BLM.
Izađi iz tv, molim te :mrgreen: isključi tv, uključi mozak ;) Navedi mi jednu jedinu reč koju su studenti izrekli povodom preuzimanja ili predloga budućeg predsednika ili nešto slično tome??

Kažu da je svaki medij je objektivan, izuzertno objektivno utiču na kreiranje i usmeravanje javnog mnjenja, strogo onako kako odgovara njihovim gazdama: sloboda štampe je sloboda onih koji poseduju štampu.
A šta sa onima koji se ne vode člancima u medijima već svojim životnim iskustvom? Znaš li u kakvim su uslovima odrastala ta deca???

Izađi iz tv, molim te :mrgreen: isključi tv, uključi mozak ;) Navedi mi jednu jedinu reč koju su studenti izrekli povodom preuzimanja ili predloga budućeg predsednika ili nešto slično tome??
Ajde da se foliramo.

P.S. Nisam bio student i nisam dizao revolucije protiv Zlobe, još od srednje, i naravno, nisam planirao sve moguće odmazde nad JUL-om pošto jednom budu najureni. Khm, khm. Posle umesto Mire došo Čeda…

Ajde da se foliramo.

P.S. Nisam bio student i nisam dizao revolucije protiv Zlobe, još od srednje, i naravno, nisam planirao sve moguće odmazde nad JUL-om pošto jednom budu najureni. Khm, khm. Posle umesto Mire došo Čeda…
Ali ja ne pričam o tebi i meni, već o odrastanju ove dece koja su se sada pobunila. Priče iz prošlosti, tvoje ili moje nemaju nikakve veze sa njima osim kao primer kako smo već decenijama država sa selektivnim zakonima.

Bez pimka i informera ne bi bilo ovoliko ''slepih'' kod očiju koji bunt dece zovu ''obojena revolucija'' .
ako mogu crvenu ruku da kazu da je siptarska, a samo ja sam iskopirao sa engleskih sajtova na 6 mesta, 6 razlicitih tema "red handed" unazd mozda godinu dve, onda mos' misliti koliko je nekima oprana pamet koji samo mantraju na albanskom mjaft, sto je zapravo neka nvo, sad videh - ali sta to znaci, da su svi ovi americki sajtovi koji pominju crvene ruke, uhvaceni crvenih, misli se krvavih ruku, banditi ili krimosi - u stvari pod uticajem neke albanske nvo, mjaft? totalni debilizam, pa ne piosu americki mediji svi inspirisani siptarskim mjaftom, red handed je izraz koji se koristi vekovima, pre nego sto nastale nevladine org,.i otisak krvave ruke je praistorijski

Poslednja izmena:

Back