Opozicionar i advokat Branko Pavlović: Uzrok pada nadstrešnice nije korupcija već propust struke!

Sem arhitekte Maldinija niko od stručnjaka nije osporio nalaz veštačenja.Ispostavilo se da njegova primedba potiče od njegove zablude pogledu sajli koje su držale nadstrešnicu jer nije bio upoznat sa okolnošću da su sajle isečene od strane spasilaca ili od strane samih veštaka kako imali uvid u njihovo stanje.Maldinijeva prvobitna pretpostavka bila je da sajle isečene tokom radova jer su smetale i da oni koji su to uradili nisu znali za šta služe odnosno da su mislili da je reč o ukrasu.
Ni Maldini nije pad nadstrešnice ni na koji način povezao sa korupcijom.

dobro jutro kolumbo :roll:

Objavljeno je više hiljada dokumenata. Treba vremena da se sve to prouči.
nema sta da se proucava ko je montirao cucavce u kenjaoni, ili kojom bojom je neko krecio zid kod perona

bitni su gradjevinski dnevnici vezxani za izolaterske radove na krovu.

ko je radio, ko je bio nadzor. ko nije vratio *uprege/zabice/bolcne ili kako je vec krsten onaj deo za koji je prikacena sajla

Ko mi ? Ja sam korisnik ovog foruma kao i ti samo što sam ja za razliku od tebe psihički zdrava ličnost dok si ti za dilkarnice.
zdrav si kao sizoje, psiho, kvazimodo, bizon, i koje jos likove imate u sekti, ispisali ste samo one koji melju ljude, kao donose nevolje za stranku, a svi znaju da su radili za vas, za SNS?
ne samo da vi koji podrzavate sns niste zdravi, nego ste razboleli i opoziciju mentalno... ne znam kako nisi primetuio da osim par politicara, opozicija vise i ne postoji, a saecamo se ranijih godina lepeze opozicionih politicara, zar ne?
pa i ti lojalisti koji se zaklinju na krvi, a av ih promovise, ni njih nema nego na prste jedne ruke da se izbroje - sve u srbiji je simulacija, fatamorgana, a vi svi halucinirate - to ce vam biti i alibi, onima koji prezive gradjanski rat koji vam je sve blizi... a ja "dilkan" cu vas nekako preboleti

Back