Opozicija: Vučićeva izjava o špijunima je zamajavanje javnosti, rezultat postavljanja Vulina u BIA

Poruka
19.742
Дакле, ово није 2023. година, већ 1943. па се шпијунажа не ради помоћу технологије, већ као у Казабланци 1943?
Proveri šta je to HUMINT.
Vidis da su potopili i splav na Savi.
Da, da, a CIA nema budžet duplo veći nego bilo koja vojska u EU..

Straks92

Legenda
Moderator
Poruka
66.373
Ne znam kako to prolazi pored Ljubana.

Prilozi

• maxresdefault (2).jpg
    maxresdefault (2).jpg
    88,7 KB · Pregleda: 2

kiriku1

Poznat
Poruka
8.416
Klasicno lozenje naroda... S tim sto ovo nije nesto sto ne bi bilo izmisljeno bez Vucka i njegove profesionalne propagande...Jednostavno sam prost narod zeljan ovakvih opravdanja bi ovo izmislio, narod ovako misli, a pametni Vucko je tu da pridodaje zeljama naroda i samo mu govori kako je upravu...Zna Vucko da je to sasvim dovoljno da narod drzi u saci, ne treba tu nista komplikovati...
A ko je bolji da nam bude vodja od ovog ko nam ovako otvoreno kaze i priznaje da smo leglo spijuna koji su razgranali svoje mreze svuda? Jos da nam prizna da nas nato zlocinci posipaju koronom iz aviona, pa imao bi sto posto glasova....

Poruka
19.742
Колико је шпијуна похапсила вучићева контраобавештајна служба?

Поново 0.

Али...знали су ко је све долазио и где је спавао.

Вучићев модус операнди је да константно плаши народ (шпијуни, крвати, шиптари...), а затим га умири (бидипи, џидипи...други у Европи...).

Манипулација над људским умом се изводи изазивањем јаких емоција које у мозгу изазивају ролеркостер, а он као главни манипулатор управо на овај начин може да манипулише народом.
Jel bi moglo neko pobliže objašnjenje za taj “rolerkoster” u mozgu?

Što se tiče manipulisanja, ima svoju definiciju, a možeš da proveriš čime se bavi npr vojna psihologija.

Poruka
19.742
Najgora vrsta smradikala, oni iz inostranstva
@Alter_Ego_ @Tvin Konza
Neki od uslova da Srbija jednom bude zemlja zbog koje nećemo morati da se stidimo je da AV jednom ode, da se zemlja ekonomski razvije, da država ojača, da bude bogatija, da postanemo kulturnija i da društvo bude otvorenije. Za ovo poslednje je neophodno da se svi oslobode svakog primitivizma, pa čak i levo liberalnog i drugosrbijanskog.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
@Alter_Ego_ @Tvin Konza
Neki od uslova da Srbija jednom bude zemlja zbog koje nećemo morati da se stidimo je da AV jednom ode, da se zemlja ekonomski razvije, da država ojača, da bude bogatija, da postanemo kulturnija i da društvo bude otvorenije. Za ovo poslednje je neophodno da se svi oslobode svakog primitivizma, pa čak i levo liberalnog i drugosrbijanskog.
Ne.

Moraćeš skrušeno da priznaš da je Druga Srbija od vajkada u pravu, a Slobina (a koju danas predstavlja SNS) balkanski kasapin

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.758

Opozicija: Vučićeva izjava o špijunima je zamajavanje javnosti, rezultat postavljanja Vulina u BIA

Beta-5hoi5z5on4.640x360_rss-750x430.jpg

Deo opozicionih poslanika ocenio je kao zamajavanje javnosti izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je u Beogradu oko Nove godine boravio "rekordan broj stranih špijuna".

Poslanik Demokratske stranke Srđan Mlivojević je za Danas kazao da "apsolutno veruje" da je tvorac izveštaja o špijunima direktor Bezbednosno informativne agencije Aleksandar Vulin.

"Očigledno da imenovanje Aleksandra Vulina za direktora BIA daje prve velike rezultate, jer se Vučiću priviđa najveći broj špiujuna u Srbiji verovatno od dolaska Južnih Slovena na Balkan do danas", rekao je Milivojević.

Vučić: Beograd za Novu godinu kao Kazablanka, strane službe uništile projekat litijuma

Vučić: Beograd za Novu godinu kao Kazablanka, strane službe uništile projekat litijuma

Poslanik Zajedno-Moramo Đorđe Miketić kazao je da je "režim doživeo poraz" zbog povlačenja Predloga zakona o unutrašnjim poslovima, te ocenio da Vučić sprema novi, treći pokušaj da zakon bude usvojen.

"I očajnički je zaigrao na blentavi strah od tajnih agentura", rekao je Miketić.

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović ocenio je da je priča o špijunima "klasično zamajavanje javnosti" od neuspeha politike, zaštite naroda na Kosovu, katastrofalne ekonomske poltike.

Vučić je juče izjavio da su obaveštajni podaci koje je dobio potvrdili da je "Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka" i da "nema špijuna koji nisu okupirali naše hotele". https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nosti-rezultat-postavljanja-Vulina-u-BIA.html

Aleksandar Vučić sve više gubi vezu s realnošću. No, poznato je da Vučić mnogo pije. Ludilo pijanca može biti razlogom koji mu onemogućava razlikovanje stvarnog od nestvarnog.
Mozda i nije zamajavanje javnosti, mozda je istina, ali se postavlja pitanje, sta to ima veze s nama, obicnim gradjanima? Zasto nas zamaraju time?

Neka sluzbe bezbednosti rade svoj posao kao nekada sto su radile kad nismo ni znali da postoje, i da nam ne "probijaju usi" s njima i sta su uocile, i sta rade. To nisu stvari kojima gradjani treba da se opterecuju.

Miran san svakog gradjanina treba da bude prioritet svake vlasti, i nije na gradjanima da brinu tome.

Poruka
19.742
Mozda i nije zamajavanje javnosti, mozda je istina, ali se postavlja pitanje, sta to ima veze s nama, obicnim gradjanima? Zasto nas zamaraju time?

Neka sluzbe bezbednosti rade svoj posao kao nekada sto su radile kad nismo ni znali da postoje, i da nam ne "probijaju usi" s njima i sta su uocile, i sta rade. To nisu stvari kojima gradjani treba da se opterecuju.

Miran san svakog gradjanina treba da bude prioritet svake vlasti, i nije na gradjanima da brinu tome.
Kerki, kad su te “službe” radile “kao nekad”, svi su znali za njih, samo nije smelo ni da se pisne, inače bi se pobliže upoznala sa njihovim metodama, da ne bi nikad više zaboravila, Ranije im je posao bio da znaju šta Kerki misli o vlasti, s kim se druži, da li neko iz njenog kruga ljudi olajava režim i sl. Krajnje neprijatno.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.758
Kerki, kad su te “službe” radile “kao nekad”, svi su znali za njih, samo nije smelo ni da se pisne, inače bi se pobliže upoznala sa njihovim metodama, da ne bi nikad više zaboravila, Ranije im je posao bio da znaju šta Kerki misli o vlasti, s kim se druži, da li neko iz njenog kruga ljudi olajava režim i sl. Krajnje neprijatno.
Ne znam i nije me zanimalo, kao sto me ni sada ne zanima. Iako sam bila uvek opozicija i prisutna na skoro svim mitinzima, trazila sam svoj dosje onda kada je bilo moguce traziti ga i, ne postoji. Dakle nije im to bio zadatak, a i ja sama nisam vazna osoba da bi se neko bavio mnome.

One su tu da rade svoj posao, a ne da opterecuju (niti uznemiravaju) gradjane njihovim poslom. Ni oni, ni Vucic.

Poslednja izmena:
Poruka
19.742
Ne znam i nije me zanimalo, kao sto me ni sada ne zanima. Iako sam bila uvek opozicija i prisutna na skoro svim mitinzima, trazila sam svoj dosje onda kada je bilo moguce traziti ga i, ne postoji. Dakle nije im to bio zadatak, a i ja sama nisam vazna osoba da bi se neko bavio mnome.

One su tu da rade svoj posao, a ne da opterecuju (niti uznemiravaju) gradjane njihovim poslom. Ni oni, ni Vucic.
Nisu se bavili tobom jer nisi živela u odgovarajuća vremena, npr u periodu 1944-1953, inače bi imala uredan dosije, i kod UDBE i kod obične policije.

Kerkyra

Legenda
Poruka
50.758
Nisu se bavili tobom jer nisi živela u odgovarajuća vremena, npr u periodu 1944-1953, inače bi imala uredan dosije, i kod UDBE i kod obične policije.
Pa zar treba da se "vracamo" na ta vremena ili tesimo njima?

Na kraju, to nema nikakve veze s temom, a taj period poznat je i kao najgori i najcrnji, jer su ljudi bukvalno isli u zatvor zbog lepe zene koja je "zapala za oko" nekom komunistickom komesaru. To je bila tiranija protiv sopstvenog naroda.

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.885
judi bukvalno isli u zatvor zbog lepe zene koja je "zapala za oko" nekom komunistickom komesaru
Ovo nije tachno. Shvalerisanje partijskih funkcionera se strogo kaznjavalo, neminovno skidanje sa polozhaja..
No pochetkom 50ih su oduzimali seljacima sve i zaduzhivali ih velike iznose, pa je dolazilo do seljachkih
buna zbog toga, pa su morali da popuste...