27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
jos jedan posednut nick. i glupe teme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам на шта ти мислиш.Борба свим средствима?!?
Јели то Устанак?
Не знам на шта ти мислиш.
Подразумевам коришћење посланичких и одборничких мандата на најбољи начин - указивање на лоше потезе власти и представљање својих, бољих. Истраживање ко добија тендере, истраживање зашто је пожар код нас најцењенији инвеститор, културан говор и тужбу за сваки простаклук друге стране.
Мој гласачки листић ће увек да буде искоришћен, барем зато што је власт 90тих "позајмљивала" од неискоришћених листића ако им треба.Замлаћивање !
Исто је замлаћивање робова да излазе на изборе.
Људи, јесте ли ви нормални?!?![]()
pa jel vidis da ne misle, uzmu ovih 160 hiljada i njima dobro - svi oni rade za veleizdajnika - svi su oni milica zamlatnica lazljivicaMISLI DA PREUZME VLAST AKO SE NE UJEDINE U NAMERI?
Imam pajtaše među opozicionim poslanicima. Oni bi pre izvikali Vučka za kralja nego što bi se odrekli 160K mesečno.
Zato i bojkotujem izbore tj ne izlazim. Ne zato sto ovi majmuni zovu na bojkot, ne, vec jer nema smisla izlaziti na unapred izgubljene izbore koje su upropastili ovi iz opozicije.pa jel vidis da ne misle, uzmu ovih 160 hiljada i njima dobro - svi oni rade za veleizdajnika - svi su oni milica zamlatnica lazljivica
jel bio spisak zahteva srbije protiv nasilja kad bi ono ubistvo, i vise?Zato i bojkotujem izbore tj ne izlazim. Ne zato sto ovi majmuni zovu na bojkot, ne, vec jer nema smisla izlaziti na unapred izgubljene izbore koje su upropastili ovi iz opozicije.
jel bio spisak zahteva srbije protiv nasilja kad bi ono ubistvo, i vise?
i sta je ispunjeno od zahteva? nista, samo je vucic iskoristio da ih navuce na izbore, kao dace im neke mrvice, a dao im je q.
sad jel trazeno da se provere spiskovi, da se ne seli pred izbore, da se bre ne krade?
i sta je ispunjeno?
opet nista!
znaci da opozicija vara narod, a radi za vucica, tj. gleda da se od njega ogrebe za koju mrvicu.
bojkot samo.
ko pozove na bojkot, valjda ce narod da utuvi da mu taj zeli dobro, a ostali da rade samo za svoj dzep. hebe im se za narod, tj vucicevi su sateliti lazna opozicija, kao milica lazljivica,,platica ministarska sad bog da je vidi IZDAJNICU!
i onda vucic dresira druge, a jel vidite kako je dobro da svi budete izdajnici kao mica i ja aljek veleizdajnik, ISPLATICE VAM SE - SVE JE KORUMPIRAO SVE JE TO LJIGA I TALOG LJUDSKI!
SAMO BOJKOT DOK SE NE USPOSTAVE USLOVI ZA IZBORE
ma zna se sta su fer i posteni izbori, kakva ulica, mora da ispuni sve do poslednjeg zahteva ako hoce izbore? ili nema legitimitetDa, s tim da bojkot mora da podrazumeva RAT na ulici, a ne bojkot i nista me ne zanima
Ma slazem se ja sa zahtevima i da moraju da se ispune, ali mora pritisak na ulici, konstantan - nema kuci, opkoljavanje institucija u radno vreme radnim danom i nema kuci.ma zna se sta su fer i posteni izbori, kakva ulica, mora da ispuni sve do poslednjeg zahteva ako hoce izbore? ili nema legitimitet
dobijei kraj price, stavka po stavka da se uradi, ili ne ucestvujemo u njegovoj prevari