Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 35.899
Sam naslov sve govori.Nista uvodničar ne mora posebno da kaže.
E pa izvolte !
E pa izvolte !
Izborima nesto ne ide.Sve gori rezultati.Mora opet revolucija.Da vas mi lazna opozicija razbijemo na ulici.Prava opozicija: oni koji traže da se Vučić smeni
Lažna opozicija: oni koji pričaju o programu umesto o Vučiću kao ličnosti
Kao što možeš pročitati u mom manifestu gore, od prave opozicije se ni ne očekuje drugačiji ProgramNe postoji prava opozicije jer nijedna stranka ne nudi ništa suprotno od onoga što nudi vlast i sve stranke ovog divljeg kapitalizma.
Ovde opozicija postoji ko i u Juznoj Koreji... Razlika je samo u tome sto svi ne oslovljavaju Vucica kao "Dragi Vodja". Bar jos ne.Sam naslov sve govori.Nista uvodničar ne mora posebno da kaže.
E pa izvolte !
I ovde i na ulici mogu vikati ,,Vucic je go.vno".I nece me niko hapsiti.Ovde opozicija postoji ko i u Juznoj Koreji... Razlika je samo u tome sto svi ne oslovljavaju Vucica kao "Dragi Vodja". Bar jos ne.
Demokratija u Srbiji je mrtva...
Hapse, samo sto ne znasI ovde i na ulici mogu vikati ,,Vucic je go.vno".I nece me niko hapsiti.
Dok god mogu za bilo kog vodju da kazem da je gov.no a da ne budem uhapsen,za mene je demokratija.
I naravno da mogu da glasam za koga ja hocu.
Za mene je u Srbiji demokratija.
u srpskom društvu postoji konsenzus svih bitnih političkih i nepolitickih činilaca da se vlast smenjuje samo putem izboraKao što možeš pročitati u mom manifestu gore, od prave opozicije se ni ne očekuje drugačiji Program
nego samo zalaganje za urgentnu smenu vučića
Verovatno misliš na severnu a ne na južnu Koreju.U stvarnosti demokratija u s.Koreji i u Srbiji je kao dupe i oko.Iako je demokratija u Srbiji sa brojnim manjkavostima.Ovde opozicija postoji ko i u Juznoj Koreji... Razlika je samo u tome sto svi ne oslovljavaju Vucica kao "Dragi Vodja". Bar jos ne.
Zašto onda Miloš Jovanović ne poziva na urgentnu smenu Vučićau srpskom društvu postoji konsenzus svih bitnih političkih i nepolitickih činilaca da se vlast smenjuje samo putem izbora
Da, naravnoVerovatno misliš na severnu a ne na južnu Koreju.U stvarnosti demokratija u s.Koreji i u Srbiji je kao dupe i oko.Iako je demokratija u Srbiji sa brojnim manjkavostima.
U juznoj Koreji ?Ovde opozicija postoji ko i u Juznoj Koreji... Razlika je samo u tome sto svi ne oslovljavaju Vucica kao "Dragi Vodja". Bar jos ne.
Zasto je komunisticko go.vno Djilas prestao biti meta sns poslanika poslije poklonjenja caru Vucicu sluge DjilasaSta je to sluga dogovorio sa gospodarem?Zašto onda Miloš Jovanović ne poziva na urgentnu smenu Vučića
Jer je lažna opozicija
Mislio sam naravno na severnuU juznoj Koreji ?
Ne poznajem čoveka.Trebalo bi pitati tog vaseg Jovanovića.Zašto onda Miloš Jovanović ne poziva na urgentnu smenu Vučića
Jer je lažna opozicija
Cuj idi na tviter.Hapse, samo sto ne znas
Aj tvituj protiv Vucica, pa ces da vidis kako policija smara![]()
Može on i podneti ostavku u teoriji.L
Ne poznajem čoveka.Trebalo bi pitati tog vaseg Jovanovića.
Vučić je predsednik republike izabran od strane gradjana.Morao bi parlament da raspiše referendum o njegovom opozivu i ako bi taj referendum uspeo bio bi smenjen. Takva je srpska varijanta impicmenta. Malo je izgledno da se tako nešto dogodi.
Ne možeš ni ovde, pravilnik sajta predviđa verbalni deliktI ovde i na ulici mogu vikati ,,Vucic je go.vno".I nece me niko hapsiti.
Dok god mogu za bilo kog vodju da kazem da je gov.no a da ne budem uhapsen,za mene je demokratija.
I naravno da mogu da glasam za koga ja hocu.
Za mene je u Srbiji demokratija.
Vama zutim go.vnima nije protivnik Vucic.Sa njim se odlicno dogovarate.Umjereni desnicari i ekstremni desnicari ce uvijek biti protiv ljudi koji su miljenici onih koji su bombardovali Srbiju.Ako dodje do rata za KiM izdajnici ce slijediti postupak dezertera Djindjica.Ne možeš ni ovde, pravilnik sajta predviđa verbalni delikt
Ima za cilj da ga smeni.ali na izborima.Zahtevi za ostavkom su neumesni.Niti bi im Vučić ispunio takvu želju niti ima razloga.Može on i podneti ostavku u teoriji.
Dakle nije naglasak na načinu nego na volji. Opozicija koja nema za cilj smenu Vučića, je lažna.
Gore si priznao da si lažna opozicija.Vama zutim go.vnima nije protivnik Vucic.Sa njim se odlicno dogovarate.Umjereni desnicari i ekstremni desnicari ce uvijek biti protiv ljudi koji su miljenici onih koji su bombardovali Srbiju.Ako dodje do rata za KiM izdajnici ce slijediti postupak dezertera Djindjica.
Kako god, nek kaže "Vučiću odlazi."Ima za cilj da ga smeni.ali na izborima.
Sam naslov sve govori.Nista uvodničar ne mora posebno da kaže.
E pa izvolte !