Martin Osmi
Aktivan član
- Poruka
- 1.634
Koliko se meni čini jedini problem je "zašto oni a ne mi".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marinika menja. Sacekace dok vucic padne pa se nada posle ce kopati onaI Narodna stranka je opoziciona stranka. Mislim da je prva politička stranka koja je podržala proteste protiv kopanja litijuma. Za razliku od ostalih stranaka, stav NS se ne menja. - Trajna zabrana kopanja litijuma u Srbiji-
https://beta.rs/content/210189-naro...e-litijuma-gde-rio-tinto-kopa-priroda-nestaje
Komedija.Opozicija generalno ima problem sa artikulacijom svojih ideja. Često su vrlo nejasno formulisane i podložne za naprednu manipulaciju, što ovi i koriste svaki put.
Predlog zakona koji je predat skupštini fakat predviđa zabranu trajno, odnosno do sledeće promene zakona. A na konferenciji su rekli da nije trajno nego kad se steknu uslovi. Samo to nisu napisali. A logično bi bilo da se lepo navedu uslovi. Recimo da je neophodno članstvo u EU i puna primena njihovih standarda. To je dovoljno konkretan uslov. I da mora da se održi javna rasprava u skupštini, medijima (i kako bi ona izgledala, koliko bi trajala i ostale tehničke stvari).
Kako bilo, imam utisak da je sve nespretno odrađeno. Ipak sam očekivao malo veću ozbiljnost i doraslost situaciji. Al dobro, šta da se radi
Đilas je bojkotovao lokalne izbore u Beogradu da bi naprednjaci pobedili i mogli da prave EXPO...
Samo je pitanje da li opozicija pristaje da učestvuje u nameštenoj igri ili ne pristaje.
SSP+SRCE+ZAJEDNO nisu izašli na lokalne i gradske izbore u Beogradu. Kako su pristali da učestvuju u nameštenoj igri po opštinama i gradovima po Srbiji?
jeste mi smo 'teli briksu da damo litijum, odakle sad djilas?Koliko se meni čini jedini problem je "zašto oni a ne mi".
Treba da se uvede zatvor za lopovske i lazljive politicare kriminalce i one sto krse zakone i Ustav non stop.Mora se uvesti treci pojam , ne samo pozicija I opozicija , ona koja trenutno pauzira u funkciji.
Pričaj u svoje ime lenčugoKopati nećete
"Dobro došao Rio Tinto"Kopacemo!
Ala izvrće, ja ne mogu da verujem sa sopstvene oči.Umesto da gledam jutarnje programe ja dokacim neke skrajnute emisije.
Tako pogledam da su svi osim mladih zabrinuti za mlade I zaposljavanja mladih.
E sad to bi vama mozda zvucalo cudno da nije nastavka sledeci dan , emisija za Rome u kojoj se govori o zakonima o radu I koliko se oni ne postuju pa izadje na videlo da eu vodi evidenciju a ne Sr ija da od 66000 ljudi koji su prosle godine prvi put radno usli u eu ogromna vecina je mladih.
Tek iz dva dana uzastopce sve dobija smisao .
Mladi su toliko trazena roba da se I ne udubljuju u nebuloze srpskog laprdanja I pelena na poslu ili nasilja.
Skoro svaki student moze sebi naci univerzitet sa boljom ponudom uslova za ucenje , iste ili manje cene I plus stipendiju nepovratnu.
Klinci iz srednje ulaze odmah na trziste qa ili splavove sa plata preko 1500e a da ne znaju nista , dok se podrazumeva da stariji bez formalnog obrazovanja imaju klasicnu srpsku lenjost I glupost.
Recimo da bi jedan od uslova bio da se oni ponovo dočepaju vlasti.Predlog zakona koji je predat skupštini fakat predviđa zabranu trajno, odnosno do sledeće promene zakona. A na konferenciji su rekli da nije trajno nego kad se steknu uslovi. Samo to nisu napisali. A logično bi bilo da se lepo navedu uslovi. Recimo da je neophodno članstvo u EU i puna primena njihovih standarda.
onda bi marinika predvodila kopanje sa pesmomRecimo da bi jedan od uslova bio da se oni ponovo dočepaju vlasti.
Onda rudarenje ne bi bio toliki problem, zapravo bilo bi zdravo po okolinu...
Aha, a svi udarnici iz oporbe odmah za njom...onda bi marinika predvodila kopanje sa pesmom
ce u glas pevajuAha, a svi udarnici iz oporbe odmah za njom...
Pogledajte prilog 1610476
Već viđeno, suviše glupi da se sete nečega novog...
Vladao bi Vučić i sa normalnom opozicijom.Sa ovakvom opozicijom Vučić će vladati ko Kim Il Sung. E srpski narode imaš li budućnost uopšte pitam se.
Постоји, само нема везе са вама, тетребима запада...Koja opozicija? To ne postoji u sns Srbiji.
Kazu: "Oni ce d'zagade nase vode.", prodjes Balkanom skoro sve reke i rijeke deponije komunalnog otpada."Dobro došao Rio Tinto"
"Čekamo te na Ceru"
"Ne odlažite ništa"
"Ne damo kopanje ovima iz Istočne Srbije"
"Čuvajmo zelenilo - pokupite za kerom"
i mnogi drugi spontani povici
Pogledajte prilog 1610422