Опозиција мења став о експлоатацији литијума

Opozicija generalno ima problem sa artikulacijom svojih ideja. Često su vrlo nejasno formulisane i podložne za naprednu manipulaciju, što ovi i koriste svaki put.

Predlog zakona koji je predat skupštini fakat predviđa zabranu trajno, odnosno do sledeće promene zakona. A na konferenciji su rekli da nije trajno nego kad se steknu uslovi. Samo to nisu napisali. A logično bi bilo da se lepo navedu uslovi. Recimo da je neophodno članstvo u EU i puna primena njihovih standarda. To je dovoljno konkretan uslov. I da mora da se održi javna rasprava u skupštini, medijima (i kako bi ona izgledala, koliko bi trajala i ostale tehničke stvari).

Kako bilo, imam utisak da je sve nespretno odrađeno. Ipak sam očekivao malo veću ozbiljnost i doraslost situaciji. Al dobro, šta da se radi 🤷‍♂️
Komedija.

Đilas nije opozicija...on je lažna opozicija koja služi da se sa njegovog planski pravljenog lošeg imidža taj imidž projektuje na celu opoziciju...Opozicija ima šanse da dođe na vlast tek kad se ogradi od Đilasa

Đilas je bojkotovao lokalne izbore u Beogradu da bi naprednjaci pobedili i mogli da prave EXPO...
Đilasov imidž je izgađen da bude sinonim bivše vlasti i lopovluka a nikad nije bio predmet ozbiiljne istrage...

debeovska posla

U Srbiji pronađeno oružje protiv Supermena

DanasOnline25.04.2007. 00:00

U londonskom Prirodnjačkom muzeju ove nedelje će prvi put biti javno izložen retki mineral jadarit, do sada pronađen samo na teritoriji Srbije. Ta vest, koja bi u normalnim okolnostima bila zanimljiva samo stručnoj javnosti, postala je jedna od vesti dana u svetu zbog činjenice da hemijska formula jadarita gotovo u potpunosti odgovara sastavu izmišljenog minerala kriptonita, jedinog efikasnog oružja protiv Supermena

Ko je odneo jadarit englezima jel vucic

Koliko se meni čini jedini problem je "zašto oni a ne mi".
jeste mi smo 'teli briksu da damo litijum, odakle sad djilas?

koje ste vi dijabole sns sektasi? pa jel vam nije zao buducih generacija koje trebaju da zive u toj srbiji? zasto svaba ne kopa kod sebe kuci? nije lud da zatruje svabiju!

ah da, pa vi planirate da naselite migrante,a srbe da zatrete i oterate, kao na kosovu sa siptarima sto se vec zavrsili posao

Са Косовом је Вучић завршио: Он је потомак Вражје дивизије Јова Вучића из Чипуљића​

Umesto da gledam jutarnje programe ja dokacim neke skrajnute emisije.
Tako pogledam da su svi osim mladih zabrinuti za mlade I zaposljavanja mladih.
E sad to bi vama mozda zvucalo cudno da nije nastavka sledeci dan , emisija za Rome u kojoj se govori o zakonima o radu I koliko se oni ne postuju pa izadje na videlo da eu vodi evidenciju a ne Sr ija da od 66000 ljudi koji su prosle godine prvi put radno usli u eu ogromna vecina je mladih.
Tek iz dva dana uzastopce sve dobija smisao .
Mladi su toliko trazena roba da se I ne udubljuju u nebuloze srpskog laprdanja I pelena na poslu ili nasilja.
Skoro svaki student moze sebi naci univerzitet sa boljom ponudom uslova za ucenje , iste ili manje cene I plus stipendiju nepovratnu.
Klinci iz srednje ulaze odmah na trziste qa ili splavove sa plata preko 1500e a da ne znaju nista , dok se podrazumeva da stariji bez formalnog obrazovanja imaju klasicnu srpsku lenjost I glupost.

"Dobro došao Rio Tinto"
"Čekamo te na Ceru"
"Ne odlažite ništa"
"Ne damo kopanje ovima iz Istočne Srbije"
"Čuvajmo zelenilo - pokupite za kerom"
i mnogi drugi spontani povici

1726381908386.jpeg

Umesto da gledam jutarnje programe ja dokacim neke skrajnute emisije.
Tako pogledam da su svi osim mladih zabrinuti za mlade I zaposljavanja mladih.
E sad to bi vama mozda zvucalo cudno da nije nastavka sledeci dan , emisija za Rome u kojoj se govori o zakonima o radu I koliko se oni ne postuju pa izadje na videlo da eu vodi evidenciju a ne Sr ija da od 66000 ljudi koji su prosle godine prvi put radno usli u eu ogromna vecina je mladih.
Tek iz dva dana uzastopce sve dobija smisao .
Mladi su toliko trazena roba da se I ne udubljuju u nebuloze srpskog laprdanja I pelena na poslu ili nasilja.
Skoro svaki student moze sebi naci univerzitet sa boljom ponudom uslova za ucenje , iste ili manje cene I plus stipendiju nepovratnu.
Klinci iz srednje ulaze odmah na trziste qa ili splavove sa plata preko 1500e a da ne znaju nista , dok se podrazumeva da stariji bez formalnog obrazovanja imaju klasicnu srpsku lenjost I glupost.
Ala izvrće, ja ne mogu da verujem sa sopstvene oči.
A to što se ti tvoji mladi vrate posle 30 dana iako mesec ima 31 dan to nikom ništa?
Kažu - "bio ja u EU mnogo skupo tamo, znaš brateee"

Predlog zakona koji je predat skupštini fakat predviđa zabranu trajno, odnosno do sledeće promene zakona. A na konferenciji su rekli da nije trajno nego kad se steknu uslovi. Samo to nisu napisali. A logično bi bilo da se lepo navedu uslovi. Recimo da je neophodno članstvo u EU i puna primena njihovih standarda.
Recimo da bi jedan od uslova bio da se oni ponovo dočepaju vlasti.
Onda rudarenje ne bi bio toliki problem, zapravo bilo bi zdravo po okolinu... :mazi:

"Dobro došao Rio Tinto"
"Čekamo te na Ceru"
"Ne odlažite ništa"
"Ne damo kopanje ovima iz Istočne Srbije"
"Čuvajmo zelenilo - pokupite za kerom"
i mnogi drugi spontani povici

Pogledajte prilog 1610422
Kazu: "Oni ce d'zagade nase vode.", prodjes Balkanom skoro sve reke i rijeke deponije komunalnog otpada.

Back