Opojni Mirisi

Prirodni mirisi cistog zenskog tela, deluju veoma uzbudjujuce na muskarce i predstavljaju vaznu komponentu seksualne privlacnosti izmedju dva pola.
Potiskivanje prirodnih mirisa zenskog tela velikom kolicinom parfema, cesto dovodi do pogresnog efekta. Dovoljna je kap parfema, koja treba samo da doda �ocaravajuci� dah, ali ne i da �ugusi� veoma izazovne mirise zenskog tela.
Postoji prirodna harmonija izmedju oba pola. Prilikom medjusobnog komuniciranja muskarac i zena su u stanju, da pomocu mirisa tela otkriju medjusobni stepen privlacnosti. Na osnovu mirisa koze ili kose, oni nesvesno odredjuju koliko se medjusobno privlace ili ne.
Nase culo mirisa je mnogo jace i razvijenije, nego sto smo toga svesni. Mnoge mirise osecamo podsvesno i odmah reagujemo na njih. Na neke mirise reagujemo pozitivno, a na neke indiferentno ili negativno, zato sto ih dozivljavamo kao prijatne ili neprijatne. Veoma cesto, upravo na osnovu negativnih mirisa otkrivamo i negativne crte licnosti kod odredjene osobe.
Nase culo mirisa ima velike sposobnosti da pomocu registrovanog mirisa otkrije ne samo stepen seksualne privlacnosti, vec i mnoge karakterne osobine kod odredjene osobe koja nas privlaci.

Žene su pak podložnije uticaju miomirisa pa se muškom polu savetuje da prilikom predigre stvori atmosferu ispunjenu lavandom, lotusom, vanilijom ili jantarom. No bilo da se radi o miomirisnim svećama, cveću, parfemima ili uljima, ne treba preterivati, jedna do dve arome bit će i više nego dovoljne.

Najcenjenije aromatično ulje je jasminovo, a njega je koristila i Kleopatra stavljajući ga u kosu kada je želela dekoncentrisati Marka Antonija tokom njihovih poslovnih sastanaka. Ružino ulje je ulje ljubavi i deluje na oba pola, a u rangu s njim je i ulje od sandalovine koje oba partnera dovodi u isto rapoloženje, tako da se sva njihova maštanja i ideje istovremeno oslobađaju.

Afrodizijak se definše kao sredstvo koje se uzima radi pojačavanja polne želje, a jedan od najprirodnijih afrodizijaka jest miris.

Feromon, reč koja potiče iz grčkog jezika i znači preneti uzbuđenje, predstavlja male organske molekule koje životinjama potpomažu u razmnožavanju odašiljanjem signala suprotnom polu. Što se tiče ljudskih feromona, u Americi je stari običaj da muškarac za vreme plesa ispod pazuha drži maramicu koju posle ponudi partnerick. Navodno je rezultat koji je ona postizala bio jednak delovanju afrodizijaka.

Neka američka istraživanja dokazuju da kao poticaj može služiti i miris hrane koji, tvrdi se, jače deluje na muškarce, a njima su na vrhu lestvice omiljenih mirisa oni što ih ispuštaju pečeno meso ili pizza sa sirom, a ne parfemi.

Vesela_zena_beogradska:
hmmmm :)

Ako ne bazdi previshe, shto da ne. Mozda i gace da dobaci .. ako se tusirao ..
istina...mada to sa gacama...poenta je u onome sto se iza tih gaca krije...
mada ne znam koliko bih volela da mirisem neciju maramicu koja je toliko dugo bila pod necijim pazuhom...ali dobro,ako pali :-D

Znam, znam za poentu .. nego to smo malo sklonili na stranu, pa sad samo o mirisima caskamo .. ja pomenuh gace analogno maramici ispod pazuha :) Rado bih njushila mesto gde stoji kita .. samo da se pre toga istushirao i promenio vesh, normalno .. drugachije ne bih mogla.

jeste...sabotiram sopstvenu temu:roll:
nego (sad pitam za likove koji vode racuna o higijeni),,koliko nekome moze da se svidi ili "zgadi" miris kite....pitanje je za devojke?
jer kao sto mi imamo odredjeni miris tako imaju i oni!

Lusy Lusy:
E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..

kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju... :twisted:
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju :?:
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami.... :wink:
Miris mora i ulja za sunčanje na preplanuloj, zategnutoj muškoj koži...mmmm...

Lusy Lusy:
jeste...sabotiram sopstvenu temu:roll:
nego (sad pitam za likove koji vode racuna o higijeni),,koliko nekome moze da se svidi ili "zgadi" miris kite....pitanje je za devojke?
jer kao sto mi imamo odredjeni miris tako imaju i oni!
Meni je miris....najbitniji faktor da li će dotični muškarac zanoćiti u mom krevetu ili ne.... I ne mislim na to da li se kupa ili ne...to se podrazumeva...već da li mi se dopada onaj njegov "pravi" miris.... Tu spada i miris njegovih genitalija... Ma u trenucima kada ste telo na telo.... koža na koži...sve se svodi na onaj primarni životinjski instinkt....da li ti se sviđa ono što njuškaš ili ne..... I iskreno verujem da ako te odbija miris bilo kog dela nečijeg tela.... ta osoba te sexualno ne privlači....

Back