Opojni Mirisi

Muski - Salvador Dali original

Zenski - Krizzia original

Osim toga - Dimensione Uomo (nigde ga nema, ubio bih za njega :( ), Hugo - Dark Blue, Dior - Fahrenheit
od zenskaca - Naf Naf, Iceberg crveni, neki moshusi i tako...

Poklanjanje parfema meni deluje kao prilično nekreativno rešenje.
Mada, ukoliko mi osoba pokloni parfem koji mi se sviđa ili koji već koristim, ume da bude i lepo i korisno.
Onda taj miris vežem za tu osobu...
A i inače mi se dešava da određeni miris povežem sa nekim za mene posebnim trenutkom.
Imam jedan parfem koji sam dobila na poklon od druga iz Amerike, koristim ga samo u specijalnim prilikama i naprosto ga obožavam, prostruji mi čitav niz nekih prošlih slika svaki put kad ga stavim.
Imam i jedan, on me podseća na bivšeg dečka, čak ga sada ni ne koristim kad idem da se vidim sa nekim drugim ljudima, upravo iz tog razloga, da ne rušim taj osećaj u sebi.

Pre nekoliko dana sam se pozdravila sa jednim drugom (koji i nije baš to u potpunosti :) ), toliko je lepo mirisao da mi je došlo da ostanem u njegovom zagrljaju...

Sokolica_M:
Poklanjanje parfema meni deluje kao prilično nekreativno rešenje.
Mada, ukoliko mi osoba pokloni parfem koji mi se sviđa ili koji već koristim, ume da bude i lepo i korisno.
Onda taj miris vežem za tu osobu...
A i inače mi se dešava da određeni miris povežem sa nekim za mene posebnim trenutkom.
Imam jedan parfem koji sam dobila na poklon od druga iz Amerike, koristim ga samo u specijalnim prilikama i naprosto ga obožavam, prostruji mi čitav niz nekih prošlih slika svaki put kad ga stavim.
Imam i jedan, on me podseća na bivšeg dečka, čak ga sada ni ne koristim kad idem da se vidim sa nekim drugim ljudima, upravo iz tog razloga, da ne rušim taj osećaj u sebi.

Pre nekoliko dana sam se pozdravila sa jednim drugom (koji i nije baš to u potpunosti :) ), toliko je lepo mirisao da mi je došlo da ostanem u njegovom zagrljaju...
Slažem se u potpunosti! :) Mene, takođe, određeni parfemi podsećaju na neke osobe, ali isključivo samo na te... ;) Svako drugi sa istim mirisom mi je kao plagijat! :|

Ma, vanila jelkica u kolima... vodu na usta mami!

Od tih jelkica mi bude zlo, a posebno od vanile. Jednom mi dete kupilo za rodjendan dezodorans od vanile, mali bio, 8 godina, pa od neke uzine prishtedeo .. i sav u raspolozenju shto mi je neshto poklonio, i shta cu, namirishem se ja i muka mi, muka .. posle sam mu rekla da nije trebalo da (se) troshi ... i sledece godine dobijem lak za nokte zelene boje :)

Vesela_zena_beogradska:
Od tih jelkica mi bude zlo, a posebno od vanile. Jednom mi dete kupilo za rodjendan dezodorans od vanile, mali bio, 8 godina, pa od neke uzine prishtedeo .. i sav u raspolozenju shto mi je neshto poklonio, i shta cu, namirishem se ja i muka mi, muka .. posle sam mu rekla da nije trebalo da (se) troshi ... i sledece godine dobijem lak za nokte zelene boje :)
medeno....
ja sam jednom dobila parfem na poklon (jenom od ne brojano br puta)....i jedino mi se taj svideo....upitanju je bas bio Lusy Lusy:D
zatim gucci rush nije los kao i cristalle chanel...
ali dzaba ti sve ako se ne kupas :lol:

Vesela_zena_beogradska:

Koje dete? Tvoje? Ti imaš dete?!? :shock:

Htedoh da dodam da ne volim kad neko na moru koristi jake parfeme... Dovoljan mi je tamo miris neke lepe kupke, valjda zato što zbog mora u vazduhu se oseća specifična nota, težina...

Dana2503:
Kakva, bre Nivea... Probajte Johnson, da vidite kako i koliko to mirise... ;)
Sa se sva ospem od Johnsonovih kupki..kao boginje da imam... :lol:
Volim njegov prirodan miris kozhe...
Volim str8 plavi,sivi i crni, crni i beli Armani, zeleni Brut i zelenu Maliziu,Axe Africa... na njemu.
Beli Emporio Armani, Moschino I Love Love , Cacharel Amor Amor i Plavu Gabbanu na sebi.

Back