Opojni Mirisi

Lusy Lusy:
E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..

kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju... :twisted:
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju :?:
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami.... :wink:
najlepshe mirishe sveze okupano telo...na opranu posteljinu...pa eto mog odgovora .na bar dva postavljena...pafeme ne kupujem nikom za poklon, a isto tako ne bih volela ni neko meni pod uslovom da to nisu moja omiljena dva..teshko da neko pogodi...a onda nako iz kurtoazije kazesh hmmm, da....

Lusy Lusy:
E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..

kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju... :twisted:
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju :?:
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami.... :wink:

hm, da, previse mi znace mirisi da bi to stalo ovde, a da ne smorim...
10+ za pravi smek...

.......gas masku na glavu i uzvik "otrovi"! ......................

Nemash pojma :) Pavle ... razumem o chemu prichash :) Ti imash praiskonsko, zivotinjsko u sebi, bravo, bravo ..

najlepshe mirishe sveze okupano telo...na opranu posteljinu...

Slazem se .. tu i ne trebaju nikakvi parfemi koji samo zamaskiraju prirodne hemijske supstance koje nase telo izluchuje da bi bili pozeljni partneru. Nisam pristalica mirisa, pa imam tonu nekih parfema koji su vec i izlapeli i retko ih stavim na sebe, vishe kad izlazim u provod, nego kad sam dogovorila sastanak .. tada se jednostavno istusiram, namazem uljima, poprashim talkom ispod pazuha i to je to. I mushkarci to osecaju svojim vec zakrzljalim chulom mirisa, odnosno njuhom, i onda se deshava da kad stavim parfem reakcija bude uobichajena, a kad ne stavim ... e tada mi kazu kako divno mirishem :)

Back