Nevernik u to
Aktivan član
- Poruka
- 1.593
ja cu sad na ovu kisu da izadjem pa cu malo da se plaknemrastamann:ali to mu ne treba poshto se on ne kupa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu sad na ovu kisu da izadjem pa cu malo da se plaknemrastamann:ali to mu ne treba poshto se on ne kupa....

doktore,doktore ;-)chika_doktor:dok savest moja laje obrijanu masinku skrivaju noge
njen opojni miris svrstavaju u droge![]()

i to je?uzivanje? :-?PAWLLE:Kada se nepere 40 dana da se oseti miris vagine![]()
nesto mi je nos zaposen,grlo me boli i kasljemchika_doktor:izvolite na pregled![]()

Nego staLusy Lusy:i to je?uzivanje? :-?
ops:.......gas masku na glavu i uzvik "otrovi"! ......................PAWLLE:Kada se nepere 40 dana da se oseti miris vagine![]()

Lusy Lusy:nesto mi je nos zaposen,grlo me boli i kasljem![]()
hm da sam musko...ma ne bi me videla koliko bih brzo pobegla... :-?kambodza:.......gas masku na glavu i uzvik "otrovi"! ......................![]()
![]()
evo ti eeeeeeee....nesto mi je aaaaa monotonochika_doktor:kazite aaaaaaa

Lusy Lusy:evo ti eeeeeeee....nesto mi je aaaaa monotono![]()

najlepshe mirishe sveze okupano telo...na opranu posteljinu...pa eto mog odgovora .na bar dva postavljena...pafeme ne kupujem nikom za poklon, a isto tako ne bih volela ni neko meni pod uslovom da to nisu moja omiljena dva..teshko da neko pogodi...a onda nako iz kurtoazije kazesh hmmm, da....Lusy Lusy:E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..
kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju...![]()
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju![]()
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami.... :wink:
Lusy Lusy:E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..
kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju...![]()
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju![]()
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami.... :wink:
.......gas masku na glavu i uzvik "otrovi"! ......................
Pavle ... razumem o chemu prichash
Ti imash praiskonsko, zivotinjsko u sebi, bravo, bravo .. najlepshe mirishe sveze okupano telo...na opranu posteljinu...

mljacVesela_zena_beogradska:I josh neshto, ima mushkaraca koji vole da lizu svaki santimetar zenskog tela, od vec pomenutih prstica na nogama, do ispod pazuha .. i zashto bi lizali hemikalije koje su zapravo gorkog ukusa ..