rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
so true...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), Hugo - Dark Blue, Dior - FahrenheitArmani Aqua di Gio
), toliko je lepo mirisao da mi je došlo da ostanem u njegovom zagrljaju...Prvo se muški i pojavio pre skoro 15 godina, pa za njim i ženski...Vesela_zena_beogradska:A ima i mushki?!
Slažem se u potpunosti!Sokolica_M:Poklanjanje parfema meni deluje kao prilično nekreativno rešenje.
Mada, ukoliko mi osoba pokloni parfem koji mi se sviđa ili koji već koristim, ume da bude i lepo i korisno.
Onda taj miris vežem za tu osobu...
A i inače mi se dešava da određeni miris povežem sa nekim za mene posebnim trenutkom.
Imam jedan parfem koji sam dobila na poklon od druga iz Amerike, koristim ga samo u specijalnim prilikama i naprosto ga obožavam, prostruji mi čitav niz nekih prošlih slika svaki put kad ga stavim.
Imam i jedan, on me podseća na bivšeg dečka, čak ga sada ni ne koristim kad idem da se vidim sa nekim drugim ljudima, upravo iz tog razloga, da ne rušim taj osećaj u sebi.
Pre nekoliko dana sam se pozdravila sa jednim drugom (koji i nije baš to u potpunosti), toliko je lepo mirisao da mi je došlo da ostanem u njegovom zagrljaju...
Mene, takođe, određeni parfemi podsećaju na neke osobe, ali isključivo samo na te... Hm.. U pravu si. I meni takvo osecanje izazivaju odredjeni mirisi.Hard as a rock:Slažem se u potpunosti!Mene, takođe, određeni parfemi podsećaju na neke osobe, ali isključivo samo na te...
Svako drugi sa istim mirisom mi je kao plagijat! :|

Bravo, Doco... i taj!chika_doktor:i isi miaki
Maslachak:kupka - sapun - chisto....
kad ti neko odgovara, ali bash bash... najpre ti odgovara kako mirishe... kao dusha...![]()

Ma, vanila jelkica u kolima... vodu na usta mami!

medeno....Vesela_zena_beogradska:Od tih jelkica mi bude zlo, a posebno od vanile. Jednom mi dete kupilo za rodjendan dezodorans od vanile, mali bio, 8 godina, pa od neke uzine prishtedeo .. i sav u raspolozenju shto mi je neshto poklonio, i shta cu, namirishem se ja i muka mi, muka .. posle sam mu rekla da nije trebalo da (se) troshi ... i sledece godine dobijem lak za nokte zelene boje![]()

Vesela_zena_beogradska:Od tih jelkica mi bude zlo, a posebno od vanile. Jednom mi dete kupilo za rodjendan dezodorans od vanile, mali bio, 8 godina, pa od neke uzine prishtedeo .. i sav u raspolozenju shto mi je neshto poklonio, i shta cu, namirishem se ja i muka mi, muka .. posle sam mu rekla da nije trebalo da (se) troshi ... i sledece godine dobijem lak za nokte zelene boje![]()
Sa se sva ospem od Johnsonovih kupki..kao boginje da imam...Dana2503:Kakva, bre Nivea... Probajte Johnson, da vidite kako i koliko to mirise...![]()