Sapica mala Primećen član Poruka 561 29.07.2024. u 13:17 - Oplodnja #1 Imam pitanje u vezi oplodnje Pasa ,tačnije dali se može Kuja oploditi kod veterinara ako se nemoze naći Pas za Teranje
Imam pitanje u vezi oplodnje Pasa ,tačnije dali se može Kuja oploditi kod veterinara ako se nemoze naći Pas za Teranje
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 352.010 29.07.2024. u 21:36 - Oplodnja #2 Sapica mala: Imam pitanje u vezi oplodnje Pasa ,tačnije dali se može Kuja oploditi kod veterinara ako se nemoze naći Pas za Teranje Kliknite za proširenje... Za veštacku oplodnju pitaj nekog veterinara da li to rade i koliko košta
Sapica mala: Imam pitanje u vezi oplodnje Pasa ,tačnije dali se može Kuja oploditi kod veterinara ako se nemoze naći Pas za Teranje Kliknite za proširenje... Za veštacku oplodnju pitaj nekog veterinara da li to rade i koliko košta
Sapica mala Primećen član Poruka 561 29.07.2024. u 21:47 - Oplodnja #3 Nina: Za veštacku oplodnju pitaj nekog veterinara da li to rade i koliko košta Kliknite za proširenje... Hvala mislila sam da ima neko ko to zna.
Nina: Za veštacku oplodnju pitaj nekog veterinara da li to rade i koliko košta Kliknite za proširenje... Hvala mislila sam da ima neko ko to zna.